Las hijas de la señora García: elkezdődött a forgatás

Hivatalosan is kezdetét vette José Alberto Castro újdonsága, a Las hijas de la señora García forgatása, melyről mai posztunkban el is hoztuk nektek az első forgatási képeket. Nézzük meg, hogyan is zajlik a munka a stúdióban!


A Las hijas de la señora García végleges címen készülő telenovella az egyik legjobban várt azok közül, melyekkel a mexikói TelevisaUnivision készül zárni ezt az évet. José Alberto Castro projektje, mely a török Fazilet asszony és lányai feldolgozásaként készül, egy olyan nőt mutat be, aki nem gondol tettei következményeire nagy vágya elérése közben, hogy gazdag legyen, ehhez pedig bármit képes lesz megtenni. García asszony bőrébe María Sorté bújik, míg lányait Oka Giner és Ela Velden keltik életre, akik nemrég már meséltek karaktereikről egy rövid interjú keretein belül.

A novella lovagjait Emmanuel Palomares, Juan Diego Covarrubias és Brandon Peniche keltik életre, a korábbi hírekkel ellentétben most úgy tűnik, hogy a Perdona nuestros pecados főhőseit is megformáló Oka és Emmanuel mégis egy páros lesznek ebben a történetben, szerelmi háromszögüket pedig egy nőcsábász férfit életre keltő Brandon zárja, aki jelenleg a La historia de Juana főszerepében latható a mexikói Las Estrellas műsorán; ezek alapján pedig Ela és Juan Diego lennének a másik páros.


Nemrég mi is beszámoltunk nektek a telenovella előkészületeiről, mely hetekig tartó kemény munkát jelentett a mexikói tévétársaság falai között, hogy minden karakter megtalálja végleges formáját, külsejét, stílusát, így pedig végül meg is kezdték a felvételek rögzítését. Ez pedig meg is történt, már forog is a novella, melynek adaptációjáról Vanesa Varela, Patricio Saiz, Ricardo Avilés és María Chávez gondoskodnak, valamint a producer is részt vesz az írói munkában.

"Ő egy olyan nő, aki bizonyos mértékig nagyon szimpatikus, a legjobbat akarja a két lányának, a legjobbat, mint az összes anya, akiket a legjobbat akarjuk a gyermekeinknek. Ilyen Ofelia García. Nem számol a következményekkel, [arra fókuszál], hogy a lányaival elérje az álmait, hogy a legjobbat keresse nekik. Ő úgy gondolja, hogy az a legjobb, ha gazdagok lesznek." - mesélte karakteréről nemrég María Sorté, aki ezzel a karakterrel ünnepli 50 éves karrierjét a telenovellák világában.


További képek

Mai posztunkban összegyűjtöttük nektek az első képeket a forgatásról, melyet akár a fenti videóban is láthattok, melyet maga a producer osztott meg, vagy a folytatásban képek formájában is megnézhetitek a színészeket már akció közben a stúdióban.

















A melodráma szereposztását erősíti Guillermo García Cantú, Geraldine Bazán, Álex Perea, Nuria Bages, Laura Flores, Luis Gatica, Macarena Miguel, Claudia Bouza, Mónica Dionne, Arlette Pacheco és Roxana Castellanos is, többek között. Az év utolsó premierjeként, a telenovella november 11-én mutatkozik be a közönség előtt, amikor is birtokba veszi a mexikói Las Estrellas főműsoridejét, a 21:30-as sávot.

Ki várja már, hogy belenézhessen ebbe a készülő telenovellába?


Megjegyzések

Megjegyzés küldése