Las hijas de la señora García: García asszony lányai már akcióban vannak

Már forog Mexikóban José Alberto Castro újdonsága, a Las hijas de la señora García, a Televisa Digital riportere pedig éppen velük, a címszereplőkkel, azaz García asszony lányaival futott össze a TelevisaUnivision folyosóin.


Az egyik legtöbb beszédtémát adó telenovella, mely jelenleg a mexikói TelevisaUnivision-nál készük, nem más, mint José Alberto Castro újdonsága, a Las hijas de la señora García, mely a török Fazilet asszony és lányai feldolgozásaként készül, María Sorté-val mint García asszony. Történetbeli lányait pedig Oka Giner és Ela Velden keltik életre, akikekkel interjút készített a Televisa Digital riportere az egyik első forgatási napon. A novella felvételeinek rögzítését egészen pontosan augusztus 6-án kezdték, képernyőre azonban csak novemberben kerülnek, de addig is nézzük, mit mesélnek karaktereikről a színésznők.

"Az én karakterem nagyon egyenes, néha nem fognak egyetérteni az impulzusaival, de értsék meg, értsék meg, mérges az egész világra, legyünk hozzá türelmesek." - mesélte Oka Giner karakteréről, majd Ela Velden is elmesélte, hogy "az én karakterem szerelmes a szerelembe, és bármit megtesz azért, hogy megvédje." - magyarázta. A színésznők az interjú során többek között elmondták, hogyan írnák körbe karaktereiket, valamint miben hasonlítanak rájuk.

Ela Velden és Oka Giner öltözőjükből szelfiztek

Oka Giner három dolgot sorolt fel, amiben hasonlít a karakterére. "Először is, amikor nagyon stresszes vagyok és ki akarok futni a világból, elmegyek az edzőterembe. A második, hogy néha nekem sincsenek filtereim, amikor mérges leszek, nem mérem fel annak a következményét, amit mondok. És végül a harmadik, hogy habár az északiak keménynek mutatjuk magunkat és határozottan beszélünk, jószívűek és nemeslelkűek vagyunk." - mesélte.

Az ő részéről, Ela Velden elmondta, hogy a legnagyobb hasonlóság közte és karaktere között, hogy "állandóan anyukámmal vagyok, minden titkomat rábízom és ő olyan, mint az elsődleges támaszom. Ott van a testvérem is, ezért is tudok nagyon azonosulni, mert az anyukám és a nővérem vannak nekem, a történetben pedig szintén az anyukám és a nővérem van nekem, és ettől nagyon tud kapcsolódni hozzám ez a karakter. Emellett [az is közös], hogy nagyon szeretem a show business világát, imádok színésznő lenni, itt vagyok, dolgozom és imádom, amit csinálok." - mesélte.

Ela Velden, María Sorté és Oka Giner a novella castingján

A színésznőktől megkérdezték, hogy milyen mondattal írnák körbe karaktereiket. "Nem tudom, hogy van-e egy konkrét mondat, nem jut most eszembe, de azt elmondhatom, hogy Valeria büntetéssel nő fel, ha azt akarod, hogy Valeria rosszul érezze magát, mondd azt neki, hogy álljon fel, ilyesmi... nem tudom, hogy erre létezik-e egy kifejezés, de most nem jut eszembe." - nyilatkozta Oka, akit a hazai közönség a Corazón guerrero-ból (Háborgó szívek) ismerhet.

"Nem egy konkrét mondat, de ez egy rá jellemző szólás, és ez a 'jaj, anya, kérlek, anya, elég volt'. Az igazság az, hogy az édesanyja lesz a keresztje ennek a karakternek. De emellett szintén elengedhetetlen eleme annak, hogy a karakter fejlődjön, szabad legyen és végül saját maga lehessen." - mondta az ő részéről Ela, akit olyan novellákból ismerhetünk, mint a Muchachita italiana viene a casarse (Fiorella), a Despertar contigo (Álmodj velem!) vagy a Rubí (Rubí visszatér). Legújabb karaktereiket pedig november 11-től ismerheti meg a közönség, amikor elstartol a Las hijas de la señora García a mexikói Las Estrellas műsorán.

Ki várja már, hogy jobban is megismerhesse García asszony lányait?


Megjegyzések