La señora García: María Sorté 50 éves karrierjét ünnepli García asszony szerepével

Nemrég jelentették be hivatalosan is, amit mi már korábban is megírtunk nektek: María Sorté lesz az a színésznő, aki García asszony bőrébe bújik José Alberto Castro legújabb telenovellájában, mely a török Fazilet asszony és lányai feldolgozásaként készül.


José Alberto Castro év végén tér vissza a mexikói Las Estrellas főműsoridejébe, mégpedig egy török sorozat, a Fazilet asszony és lányai mexikói remake-jével, mely La señora García címen készül, melynek jelentése García asszony. Nemrég pedig hivatalosan is bejelentették, amit már tudni lehetett: a színésznő, aki életre kelti majd ezt az izgalmas karaktert, nem más lesz, mint María Sorté. A novella előkészületei jelenleg is zajlanak a TelevisaUnivision-nál, ahol a múlt héten a Televisa Digital riportere futott össze a színésznővel, aki új főszerepéről nyilatkozott.

"Nagyon izgatott vagyok, nagyon boldog, az igazat megvallva, mert egy csodálatos karakterről van szó. Mit is mondhatnék... újra együtt dolgozni az El Güero-val [José Alberto Castro, vezető producer, újra együtt dolgozni señor [Salvador] Garcini-vel... A Güero-nak csodálatos csapata van és különösen boldog vagyok. A történet gyönyörű." - fejezte ki örömét a mexikói színésznő, amiért José Alberto Castro csapatával és ezzel a nagyszerű szereposztással dolgozhat együtt.

María Sorté és José Alberto Castro vezető producer

A színésznő lányait Oka Giner és Ela Velden keltik életre, a szereposztást pedig Juan Diego Covarrubias, Emmanuel Palomares, Brandon Peniche, Alex PereaGeraldine Bazán és Guillermo García Cantú is erősítik. Ebben a történetben, melynek eredetijét hazánkban is vetítették, María Sorté egy olyan nőt kelt életre, aki nem gondol a következményekre nagy vágya közben, hogy gazdag legyen, ehhez pedig bármit képes lesz megtenni.

"[Ofelia] teljesen különbözik [a karakterektől], akiket korábban alakítottam. Ő egy olyan nő, aki bizonyos mértékig nagyon szimpatikus, a legjobbat akarja a két lányának, a legjobbat, mint az összes anya, akiket a legjobbat akarjuk a gyermekeinknek. Ilyen Ofelia García. Nem számol a következményekkel, [arra fókuszál], hogy a lányaival elérje az álmait, hogy a legjobbat keresse nekik. Ő úgy gondolja, hogy az a legjobb, ha gazdagok lesznek." - mesélte karakteréről a mexikói színésznő, akit tavaly a Vencer la culpa, a Vencer-antológia ötödik sorozatának egyik főhősnőjeként láthatott a mexikói közönség, ahol egy teljesen ellentétes karaktert alakított.

A kép, mellyel hivatalosan is megerősítették a színésznő részvételét

A színésznő az interjú során azt is elmesélte, hogyan zajlott a casting, melyen a produkció a színészeket kereste, akik életre keltik a történet karaktereit. "A castingon nagyon ideges volt, mert amikor végeztem, és megláttam mindenkit, akik még ott voltak [a szerepre], azt mondtam, hogy 'jaj, Istenem, Istenem'. Aztán bent maradtam, csak ketten maradtunk és végül engem választottak. Már körülbelül 15 napja kiválasztottak engem, azóta meg sem álltam." - mesélte.

A telenovella jelenleg az előkészítő fázisban van, hogy hamarosan megkezdhessék a forgatásokat, melyek a tervek szerint augusztus 5-én indulnak. "Most épp megyek, hogy megcsinálják a hajam, hogyan kell kinéznie a karakternek, minden részlet... Boldog [vagyok]. Már olvassuk a forgatókönyveket." - magyarázta a színésznő, akit hazánkban is ismerhetünk olyan telenovellákból, mint az El privilegio de amar (Titkok és szerelmek), az Amor bravío (A szív parancsa) és a Soltero con hijas (Derült égből apa).

María Sorté előző telenovellájában, a Vencer la culpa-ban

Ez a főszerep éppen egy csodás pillanatban érkezik a színésznő életébe, aki Ofelia García karakterével ünnepli 50 éves pályafutását. "Éppen a megfelelő pillanatban jött az 50 éves karrierem megünneplésre. Milyen csodálatos! És micsoda áldás! Tényleg remélem, hogy nagyon-nagyon tetszeni fog Önöknek ez a telenovella, melynek címe La señora García, ugyanis az összes karakter csodás. Úgy gondolom, hogy nagy sikerünk lesz, természetesen az Önök támogatásával, mint mindig." - mesélte boldogan.

Mit gondoltok arról, hogy María Sorté lesz García asszony? Mit vártok a karakterétől?


Megjegyzések

  1. Kissé öregnek érzem a karakterhez, viszont legalább változás az eddigi szerepihez képest.

    VálaszTörlés
  2. Nekem mindig is szimpatikus volt.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése