La señora García: így alakul a szereposztás

José Alberto Castro produkciójánál már javában zajlanak az előkészületek, hogy hamarosan megkezdhessék a forgatásokat. Mai posztunkban összefoglaltuk, hogyan alakul a Fazilet asszony és lányai mexikói feldolgozásának szereposztása.


Újabb, friss hírekkel érkeztünk José Alberto Castro legújabb telenovellájáról, melyet a 2024-25-ös időszakra készít a TelevisaUnivision-nak. A projekt nem más, mint a török Fazilet asszony és lányai feldolgozása, melyről nemrég szintén írtunk nektek, azonban az utóbbi napokban újabb részletekre derült fényt a mexikói remake-el kapcsolatban, valamint újabb színészeket is erősítettek meg, akik részesei lesznek a melodráma szereposztásának, mely végül még idén bemutatásra kerül.

De kezdjük az elején. A telenovellát eddig Señora munkacímen emlegették, a napokban azonban bejelentették, hogy a novella címe La señora García lesz, melynek magyar fordítása García asszony, mivel így fogják hívni a történet középponti karakterét, a Fazilet asszonynak megfelelő karaktert. A címmel együtt pedig a karaktert életre keltő színésznő kilétérül is lehullt a lepel, ugyanis – habár korábban Cynthia Klitbo volt a legesélyesebb a szerepre – végül señora García bőrébe María Sorté fog bújni.


A mexikói színésznő, akit hazánkban is ismerhetünk olyan telenovellákból, mint az El privilegio de amar (Titkok és szerelmek), az Amor bravío (A szív parancsa) és a Soltero con hijas (Derült égből apa), és aki legutóbb a Vencer la culpa egyik főhősnőjét keltette életre 2023-ban, a Vencer-antológia ötödik alkotásában, most egy újabb fontos szereppel tér vissza a mexikói Las Estrellas műsorára.

"Drágáim, nagyon köszönöm a sok szép kommentet. Valóban, már benne vagyok José Alberto Castro telenovellájában, a La señora Garcíában, egy csodálatos főszereppel: Ofelia García. Majd mesélek még szép lassan..." - írta közösségi oldalán María Sorté mexikói színésznő, ezzel megerősítve részvételét a melodrámában. Mindemellett, már a telenovella producerével, José Alberto Castro-val egy közös képet is megosztott, melyet az alábbiakban láthattok.


Legutóbbi posztunkban is írtunk róla, hogy a történet főhősnőinek, azaz Fazilet, vagyis García asszony lányainak szerepére rengeteg színésznő castingolt, köztük Macarena García, Alejandra Robles Gil, Alana Llitares és Clarisa González, hogy csak néhányukat említsük. Több név is felröppent az elmúlt napokban, azonban a Noveleando nemrég felfedte, ki, illetve kik lesznek azok a színésznők, akik ezen karaktereket életre keltik.

A telenovella főhősnője Oka Giner lesz, aki ezzel harmadik főszerepének örvendhet a Perdona nuestros pecados és a Marea de pasiones után, ráadásul ismét főműsoridőben fog főszerepet játszani. A történet másik hősnőjét, Oka testvérét és García asszony másik lányát pedig Ela Velden kelti életre, aki legutóbb 2020-ban, a Rubí-ban (Rubí visszatér) szerepelt telenovellában, tavaly pedig a ViX kosztümös sorozata, a Senda prohibida negatív főhősnőjeként láthatta őt a közönség.


Férfiak terén is sokan küzdöttek meg a férfi főhős karakteréért, akit korábbi pletykák szerint eredetileg David Zepeda alakított volna, ám végül ő nem lett részese a projektnek, így tovább zajlott a casting, ahol szintén sokan megfordultak. Végül a történet férfi főhősét Juan Diego Covarrubias kelti majd életre, ő lesz Oka Giner párja a fikcióban. A színész, akit jelenleg a Vivir de amor-ban követhet a mexikói közönség, ezzel ismét főszerepet kap a tévétársaságnál, ahol legutóbb 2021-ben keltette életre a Diseñando tu amor főhősét; ezúttal azonban a főműsoridőben fog főszerepelni.

A történet másik főszereplője a legfrissebb értesülések szerint pedig Emmanuel Palomares lenne, a venezuelai színész, aki jelenleg a Vivir de amor főhősét alakítja Mexikóban. A színész, aki ismét együtt szerepel Oka Ginerrel, akivel 2023-ban együtt debütáltak főhősökként, már szintén harmadik főszerepének örvend a TelevisaUnivision-nál. A történetben Juan Diego és Emmanuel testvérek lennének, a gazdag család tagjai, melynek fejét Guillermo García Cantú keltené életre, aki szintén részese a melodráma szereposztásának, míg a család legfiatalabb lányát Daniela Cordero alakítaná.


Habár a főszerep nem lett az övé, de úgy tűnik, hogy Brandon Peniche is részese lesz a telenovella szereposztásának, azt egyelőre azonban nem tudni, kit fog életre kelteni a színész, akit jelenleg a La historia de Juana főhőseként láthat a mexikói közönség.

A főbb szereplők mellett azt is felfedték, hogy a korábbi információkkal ellentétben, a novella már 2024-ben képernyőre kerülne, ugyanis Carmen Armendáriz készülő projektje, melyet szeptemberben mutatnak be, szintén rövid lesz, így még az év vége előtt képernyőre kerül García asszony története a Las Estrellas 21:30-as sávjában. A tervek szerint a forgatásokat a hónap végén meg is kezdik Mexikóban, amint megtudunk újabb információkat, tájékoztatunk benneteket.

UPDATE: A poszt közzététele után jelent meg a hír, miszerint Geraldine Bazán is erősítené a telenovella szereposztását, mégpedig a történet főgonoszának bőrébe bújna a színésznő.

Mit gondoltok az alakuló szereposztással? Egyetértetek a producer választásaival a főbb szerepekre?


Megjegyzések

  1. Guillermo García Cantú részese lesz a sorozatnak?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ha nincs változás az utolsó pillanatban, akkor igen, részese lesz a szereposztásnak.

      Törlés
  2. Nekem tetszetős, jó szereposztás lesz :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem is nagyon tetszik a szereposztás. Elképesztően kíváncsi leszek erre a telenovellára :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése