Señora: zajlanak az előkészületek

José Alberto Castro 2025-re egy török sorozat, a Fazilet asszony és lányai feldolgozását készíti el, a producer pedig már javában készíti elő a novellát; zajlik a casting, ezt lehet tudni eddig...


A két telenovella közül, melyet a jövő évben el fog készíteni José Alberto Castro vezető producer, melyekről részletesebben itt írtunk, az egyik előkészületeit már meg is kezdte hetekkel ezelőtt, mai posztunkban pedig összefoglaltuk, mit lehet eddig tudni a készülő telenovelláról. A melodráma, mely a Fazilet asszony és lányai török sorozat remake-jeként készül, Señora munkacímen fut jelenleg, a producer, akitől olyan telenovellákat láthattunk, mint a Pasión y poder (Szeretned kell!) vagy a Cabo (Szerelmek Cabóban), már meg is kezdte a szereplőválogatást, hogy megtalálja a megfelelő színészeket, akik életre keltik a történet karaktereit.

Az első megerősített színésznő, aki részese a telenovella szereposztásának, nem más, mint Cynthia Klitbo, akinek részvételét a Noveleando telenovellákkal foglalkozó hírportál fedte fel a napokban exkluzív módon. A színésznő jelenleg a La historia de Juana-val van a mexikói képernyőkön, ahova 2025 elején ezzel a novellával térne vissza. Azt egyelőre nem tudni, hogy Fazilet asszonyt kelti-e majd életre, de valószínűleg igen.

Cynthia Klitbo már részese a szereposztásnak

A történet kulcsszereplői a címben is szereplő Fazilet asszony lányai, akiken keresztül szeretné elérni anyjuk a régóta áhított gazdagságot, luxust és jó életet. A szereplőválogatáson rengeteg színésznő vett részt, többek között Ela Velden, Macarena García, Alejandra Robles GilOka Giner, Alana Llitares és Clarisa González, akik erre a két szerepre próbáltak szerencsét.

A Noveleando értesülései szerint, akik már részesei lennének a szereposztásnak, ők nem mások, mint Ela Velden és Macarena García, azonban ezt még nem erősítették meg hivatalosan, így erre még várni kell. Azonban ha igaznak bizonyul a hír, akkor minden bizonnyal ők alakítják majd Cynthia Klitbo lányait a telenovellában, mely a következő hónapokban kezdi meg a munkálatait, hogy 2025-ben érkezhessen a közönség számára.

Ők esélyesek Fazilet lányainak szerepére

Juan Diego Covarrubias, Emmanuel Palomares, Geraldine Bazán, Brandon Peniche és Guillermo García Cantú, és még sokan mások, szintén részt vettek a szereplőválogatásokon, így várni kell, hogy bekerüle-e közülük valaki a novella szereposztásába. Az már biztos, hogy – habár eredetileg ő lett volna a főhős – David Zepeda végül nem lesz benne a projektben, melynek okait nem fedték fel.

A melodráma a mexikói Las Estrellas főműsoridejébe készül, ahol Carmen Armendáriz még be nem mutatott novelláját, az El precio de amarte-t váltja majd a főműsoridőben, azaz a 21:30-as sávban, 2025 első harmadában.

Mit gondoltok az alakuló szereposztásról? Kiket látnátok szívesen a projektben?


Megjegyzések

  1. Dögunalmasak ezek a színészek, ez hihetetlen. Minden sorozatban ugyanazok évente 1-2*. Szánalmas kb.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése