José Alberto Castro két telenovellával is készül 2025-re

José Alberto Castro az utóbbi időszakban számos telenovellát készített a mexikói TelevisaUnivision-nak, azonban 2024-ben egy kisebb pihenőre vonult, ám 2025-re már két projekttel is készül.


Corona de lágrimas 2, Cabo (Szerelmek Cabóban), Tierra de esperanza és El maleficio... négy telenovella, melyet José Alberto Castro producer készített a TelevisaUnivision számára az elmúlt két évben. A producer az utóbbi időszakban szinte futószalagon készítette a novellákat, volt, hogy egyszerre két projektje is képernyőn volt. Azok után, hogy ilyen sokat képernyőn volt az utóbbi időben, 2024-ben egy kisebb pihenőre vonul, idén ugyanis már nem készít újabb melodrámát a mexikói Las Estrellas műsorára.

A rossz nyelvek azt is beszélik, hogy utóbbi produkcióinak bukása és az alacsony nézettség, melyet a társaságnak szállítottak, az okai annak, hogy idén nincs képernyőn, egyesek szerint kényszerpihenőre küldték, azonban ezt nem erősítették meg hivatalos forrásból. A producer, akitől hazánkban olyan novellákat láthattunk, mint a Vino el amor (Mámoros szerelem) vagy a Pasión y poder (Szeretned kell!) már dolgozik új projektjein, rögtön kettőn is, melyek a 2025-ös programterv keretein belül kerülnének bemutatásra.


Az első projektjéről már mi is írtunk nektek korábban, mely nem más, mint egy juvenil novella, melyet már rég lehetett látni a TelevisaUnivision kínálatában, a tévétársaság célja a projekttel az újítás és a fiatal generációk támogatása. Korábban azt lehetett tudni, hogy a Código postal című 2006-os telenovellához hasonlóan, melyet szintén ő készített, egy fiatal generációnak akar lehetőséget adni. A legfrissebb hírek azonban felfedték, hogy a Código postal feldolgozásáról van szó, így a producer ismét saját novellájának új verzióját készíti el. Jelenleg az előkészítés fázisában tart, zajlik a szereplőválogatás, képernyőre pedig 2025 elején kerülnek.

A telenovella öt család történetét meséli el, akik ugyanabban a privát lakóövezetben élnek, egy tengerparti város elegáns negyedében. Akár bulikban, akár diszkókban, klubban vagy strandon, mindenki átéli a fiatalság jellegzetes és szórakoztató helyzeteit, megismerteti ízlését, álmait, érzelmeit, a család, a barátság, a szerelem fontos szerepét, nemcsak kidolgozott testeket és egzotikus szépségeket mutat be, hanem a hely gyönyörű tájait is.


A producer második projektje pedig egy török széria feldolgozása lesz, melyet több telenovellákkal foglalkozó portál is megerősített. Ezzel a tévétársaság  folytatja a török sorozatok remakelését, olyan produkciók után, mint az Imperio de mentiras, a Te acuerdas de mí (A sors keze) vagy az Eternamente amándonos. Azt is felfedték, hogy pontosan melyik történet feldolgozásáról van szó, mely a hazai közönség számára is ismerős lehet. A producer a 2017-ben készített Fazilet asszony és lányai című török sorozat adaptációját készíti majd el, mely a Señora munkacímen készül egyelőre.

Fazilet egyetlen álma az volt, hogy gazdag legyen, de az ő korában még nem érte el. Férje halála után nagy nehézségeken ment keresztül két lányával. Legnagyobb támasza legkisebb lánya, Ece. Legidősebb lánya, Hazan, aki nagyon megszenvedte apja hiányát, rossz kapcsolatban van anyjával, és gyűlöli a szépség iránti hajlamát. Egy napon Fazilet találkozik a gazdag és tiszteletreméltó Egemen családdal, ahol lehetőséget lát arra, hogy megvalósítsa régóta várt álmát és beteljesítse ígéretét, de ez nem lesz olyan egyszerű.


A projektek jelenleg még előkészítés alatt állnak, képernyőre 2025 folyamán kerülnek a mexikói Las Estrellas főműsoridejében. A juvenil telenovellája Carmen Armendáriz készülő novelláját váltja majd 2025 első harmadában.

Mit gondoltok a producer újdonságairól? Melyik keltette fel az érdeklődéseteket jobban?


Megjegyzések

  1. Én egy fenékkel egy lovat ülnék meg, mert ez simán a minőség és a nézettség rovására is elsülhet.

    VálaszTörlés
  2. A Fazilet feldolgozására lennék kíváncsi a másik nem érdekel.

    VálaszTörlés
  3. A 2006-os Codigo Postal Főcímdalát nagyon szeretem kár hogy arra esély sincs hogy itthon leadják a sorozatot

    VálaszTörlés
  4. A Medicos, linea de vida (Vészhelyzet Mexikóban 2.évadáról nincs esetleg hír? Az tudom, hogy elvileg már 2020-ban megerősítették és berendelték) vagy ennyi idő után ne számítsunk következő évadra?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azóta sincs hír róla. Ennyi év távlatából pedig nem nagyon valószínű, hogy elkészítik, sőt, a producer más sorozatainak új évadai, a Por amar sin ley 3. évada és a La desalmada 2. évada szintén nem készült el azóta sem.

      Törlés

Megjegyzés küldése