José Alberto Castro új telenovelláját készíti 2024-re

José Alberto Castro jelenleg képernyőn van Mexikóban az El maleficio-val, ám a producer máris új projektjén dolgozik, mellyel 2024-ben tér vissza a Las Estrellas képernyőjére.


Az utóbbi években José Alberto Castro volt az a producer, aki a legtöbbet képernyőn volt Mexikóban, az elmúlt években megállás nélkül dolgozott. Az elmúlt két évben négy telenovellát is bemutatott a mexikói a Las Estrellas műsorán, a Corona de lágrimas 2, a Cabo (Szerelmek Cabóban), a Tierra de esperanza és a jelenleg is futó El maleficio után pedig máris újabb projekten dolgozik.

A Noveleando telenovellákkal foglalkozó hírportál fedte fel, hogy a producer, akitől hazánkban olyan melodrámákat láthattunk, mint a Rubí (Rubí, az elbűvölő szörnyeteg), a Teresa (Teresa), a Pasión y poder (Szeretned kell!) vagy a Médicos, línea de vida (Vészhelyzet Mexikóban), máris egy új telenovellát készít, mely egy juvenil novella lenne. Mégpedig amint befejezik az El maleficio forgatásait, neki is látna a fiatalokról szóló melodráma előkészületeinek.


Ez nem az első alkalom, hogy José Alberto Castro egy juvenil novellát készít, ugyanis 2006-ban már megtette, amikor is elkészült a Código postal, melyben olyan színészek bontogatták szárnyaikat, akik mára nagy sztárok lettek. A producer pedig ugyanezt szeretné megismételni legújabb alkotásával, melynek egyelőre még nincs munkacíme, és a történetről sincs még információnk.

A hírek szerint hamarosan megkezdi a telenovella szereplőválogatását, így nemsokára megtudjuk, kik lesznek azok a fiatal színészek, akik életre keltik a novella szereplőit, mely a tervek szerint 2024-ben kerülne a mexikói Las Estrellas műsorára.

Mit gondoltok a producer új terveiről? Ti kiket látnátok szívesen egy új juvenil telenovellában?


Megjegyzések

  1. Castro hamarosan Mejia sorsára fog jutni. Annakidején ő volt ennyire gyakran képernyőn, aztán hova jutott. Kár érte. Ez a túlzott munkamánia a minőség rovására megy... Nem tudom mit akar vele kompenzálni, de nem ártana neki szerintem pihennie egy keveset már.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tökéletes megfogalmazas.

      Futoszalagon gyartja oket, de a minoseg mive lett.

      Törlés
    2. Névtelenhez írok válaszul. Mejía még most is jó sorozatokat készít, pl.a Corazón guerrero is jól sikerült, jobb volt mint pl.a Lo imoerdomable vagy a Vihar.

      Törlés
  2. Én inkább a Por amar sin ley 3. évadát nézném meg tőle, de álmodik a nyomor...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen nem ártana ha azzal foglalatoskodna, de hát sokat akar a szarka, vagy hogy is mondják...

      Törlés
  3. Azt álmodtam, hogy megcsinálta a Médicos folytatását, és 3 részes lett. 😁

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem semmi! 😃 voltak nekem is hasonló álmaim korábban.
      És belegondolva, nem is rossz ötlet. Lehetne egy lezáró film a Medicos-hoz és a Por amar sin ley-hez is. Azzal kipipálhatná őket.

      Törlés
    2. Úristen, igen! Ezen a ponton már az is elég lenne nekem, ha összetrombitálnák a színészeket egy-egy lezáró filmhez, csak könyörgöm, kapjunk valamit. :D

      Törlés
  4. Azért egy 20 részes lezárást megérdemelne a Medicos is. Lehetne az, hogy Rene kiszabadul a börtönből, és bosszút áll mindenkin, aki odajuttatta, többek között az orvostársain. Persze nem kell, hogy bárkit is megöljön, elég ha megpróbálja ellehetetleníteni őket, de az utolsó részben elmenne az esze, fegyvert ragadna, elkezdene lövöldözni mindenkire, aki él és mozog, majd ezek után szépen elvinnék a rendőrök.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése