Las hijas de la señora García: María Sorté karakteréről mesél

María Sorté bújik García asszony bőrébe José Alberto Castro újdonságában, a Las hijas de la señora García-ban. "[Ofelia García] egy vitatott karakter." - vallotta be egy nemrég adott interjú során.


Teresa és Rubí után egy újabb ambiciózus főszereplőt mutat be nekünk José Alberto Castro producer legújabb telenovellájában, mely a Las hijas de la señora García címen készül Mexikóban, melynek jelentése García asszony lányai. A történet a török Fazilet asszony és lányai remake-je lesz, melyben a történet központi karakterét María Sorté kelti életre, míg lányainak Oka Giner és Ela Velden adnak életet, akik nemrég szintén meséltek karaktereikről egy rövid interjúban. Ezúttal pedig történetbeli édesanyjukon a sor, hogy meséljen pár részletet Ofelia García-ról, akit a TelevisaUnivision újdonságában kelt életre.

"Úgy gondolom, hogy sok ok lesz arra, hogy szeressék őt. Ofelia García egy édesanya, akik imádja a lányait, és aki a legjobbat akarja a lányainak, ez az egyetlen ambíciója. Látható, hogy ő egy ambiciózus nő, aki utálja a szegénységet, azt mondja, hogy 'a szegénység végez a szépséggel', de ő imádja a lányait, és nem akarja, hogy olyan életük legyen, mint amilyet neki kellett élnie." - mesélte.


María Sorté, akit olyan telenovellákban láthattunk, mint az El privilegio de amar (Titkok és szerelmek), az Amor bravío (A szív parancsa) és a Soltero con hijas (Derült égből apa), ezzel a szereppel egyúttal 50 éves színészi pályafutását is ünnepli, melyről egy másik interjúban mesélt. A Televisa Digital riportere azt is megkérdezte a színésznőtől, aki a Vencer la culpa-ban való főszereplése után tér vissza a mexikói képernyőkre, hogy mi az, amiben hasonlít és mi az, amiben nem a karakterére. "Abban hasonlítok rá, hogy a legjobbat akarom a gyerekeimnek, hogy imádom őket. Abban nem hasonlítok rá, hogy ez a nő nagyon robbanékony a lányaival szemben, nagyon. Amikor nem azt csinálják, amit ő akar, akkor azzal ki is húzták nála a gyufát." - nyilatkozta.

A melodráma szereposztását Emmanuel Palomares, Juan Diego Covarrubias, Brandon Peniche, Geraldine Bazán, Álex Perea, Laura Flores és Guillermo García Cantú is erősítik, többek között, a forgatást pedig már meg is kezdték Mexikóban.


Végül pedig hozzátette azt is, hogy "ez egy vitatott karakter, [Ofelia García] egy olyan karakter, akit amennyire szeretni fogsz, annyiszor fogod mondani, hogy 'őrült vénasszony'." - nyilatkozta. García asszonyt november 11-től ismerheti meg a közönség, amikor is elstartol Mexikóban a telenovella, mely a Las Estrellas 21:30-as sávját veszi majd birtokba.

Ki várja már, hogy megismerje Ofelia García-t? Mit gondoltok, milyen lesz a karakter az adaptációban?


Megjegyzések

  1. Sokkal jobb színésznőt is választhattak volna erre a szerepre.

    VálaszTörlés
  2. Szerintem ez a karakter kiált Claudia Ramirezért.

    VálaszTörlés
  3. Én is úgy vélem, hogy nem igazán fog tudni gonoszkodni Maria Sorté. Én nem is emlékszem, hogy lett volna neki valaha is negatív karaktere. Aztán lehet hatalmas meglepetés lesz és jól fog állni neki, mint annó Lety Calderónnak Carlota karaktere.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése