Hírek 2024.08.12.

Az alábbi hírösszefoglalóban olvashatjátok az elmúlt hét legfrissebb híreit a tengerentúlon készülő telenovellákkal kapcsolatban. Jó olvasást!


Señora García: Elsa és Andrés?

A 2023-ban készült sikeres telenovella, a Perdona nuestros pecados főhősei, Oka Giner és Emmanuel Palomares újra találkoztak, ezúttal a Las hijas de la señora García forgatásán, mely a múlt héten vette kezdetét a TelevisaUnivision falai között, a színészek pedig nem kételkedtek azon, hogy megörökítsék és megosszák ezt a pillanatot rajongóikkal. A színészek számára Lucero Suárez melodrámája az első főszerepüket jelentette, idén pedig újabb főszerepekben bizonyítottak, míg a mexikói színésznő a Marea de pasiones főhősnőjét alakította, addig a venezuelai színész a Vivir de amor főhősének bőrébe bújt. Habár harmadik főszerepükben ismét együtt szerepelnek, ezúttal nem egy párost alakítanak, ám ettől még ugyanúgy örülnek neki, hogy ismét együtt dolgozhatnak, ezúttal José Alberto Castro produkciójában, mely a török Fazilet asszony és lányai feldolgozásaként készül a mexikói képernyőkre.




Señora García: García asszony lányai

És ha már José Alberto Castro újdonságáról van szó... megkezdődtek a melodráma forgatásai Mexikóban, így a színészek már elkezdték megosztani közösségi oldalaikon az első forgatási képeket. Az első forgatási képen, melyet mi is elhoztunk nektek ebben a hírösszefoglalóban, pedig a történet főhősnőit láthatjátok, azaz García asszony lányait, akiket Oka Giner és Ela Velden keltenek életre. A telenovella már forog Mexikóban, a szereposztást pedig Geraldine Bazán, María Sorté, Juan Diego Covarrubias, Laura Flores, Brandon Peniche, Emmanuel Palomares, Álex Perea és Guillermo García Cantú is erősítik, akiket november 11-től ismerhet meg a közönség, amikor is műsorra kerülnek a mexikói Las Estrellas-on a még be nem mutatott El precio de amarte helyén.




Papás por conveniencia: meglepetés vendégek

Múlt hét kedden édesanyja és testvére, Julio lepték meg José Ron-t a Papás por conveniencia forgatásain egy nagyon különleges alkalomból. A színész újabb életévet töltött be, így édesanyja és testvére, történetbeli partnere, Ariadne Díaz segítségével, aki szintén látható a képen, meglepték őt a TelevisaUnivision stúdióiban egy forgatási szünetben, hogy megünnepeljék születésnapját. "Nem számítottam rá és nagyon izgatott lettem [a meglepetéstől], mivel ezeken a dátumokon az ember nagyon a munka ritmusában van, de tudom, ide kell érjek időben, dolgozni, hazaérek este, meg kell tanuljam a szövegem a következő napra, úgyhogy sokszor nincs idő erre, nyilvánvalóan nagyon meglepődtem." - nyilatkozta a színész az Hoy kameráinak. "Egy ilyen szép projektben ez nagyon jó, a kémia, a jókedvünk, a barátságunk, mindent beleteszünk a projektbe, és én boldog vagyok, hogy ismét vele [Ariadne Díazzal] dolgozhatok." - tette hozzá a színész történetbeli partneréről, aki segített a meglepetés szervezésében.




Papás por conveniencia: egy család lesznek

És ha már a Papás por conveniencia-nál tartunk... Rosy Ocampo telenovellája már jó ideje forog Mexikóban, a színészek pedig sorra osztják meg a forgatási képeket a készülő projektről. Ez az esete a Chamarro Chagoyan családot megformáló színészeknek, akik "nagylányukkal" osztottak meg egy képet. María Perroni, Mariana Garza színésznő lánya, aki Rayo-t, az egyik főhősnőt alakította a Vencer-antológia negyedik alkotásában, a Vencer la ausencia-ban, nem mások lánya lesz ebben a történetben, mint a volt gyerekszínészek, a sikeres gyereknovella, az Alegrijes y rebujos főhőseinek, azaz María Chacón és Miguel Martínez lánya. A színészek a hazai közönség számára is ismerősek, míg María Chacón-t a Cabo-ban (Szerelmek Cabóban) láthattuk gonoszkodni, addig Miguel Martínez a Vencer el pasado-ban (A múlt börtönében) Eriket alakítja, María Perroni pedig Rita-t. A mexikói közönség pedig októberben megismerheti őket a Chamarro Chagoyan tagjaiként Rosy Ocampo újdonságában.




El precio de amarte: a nagy főgonosz

Egy igazi vidéki, ranchero melodráma érkezik a mexikói Las Estrellas műsorára szeptember 2-án, mégpedig az El precio de amarte, Carmen Armendáriz legújabb telenovellája, melynek főszereplőit Scarlet Gruber és Marcus Ornellas keltik életre. A novellához már kiadták az első promót és a hivatalos posztert, melyeket már megosztottunk veletek itt. A promóció pedig tovább folytatódik, a második promóban, melyet az alábbi videóban láthattok magyar felirattal, megismerhetjük egy kicsit jobban a történet női főgonoszát, akit Alejandra Barros kelt életre, aki az utóbbi években olyan alkotásokban szerepelt, mint a Vencer la ausencia vagy a Nadie como tú, de gonoszkodni már a hazai nézők is látták a 2014-es La sombra del pasado-ban (A múlt árnyéka). A szereposztást Jorge  Poza, Alejandra Ambrosi, Epy Vélez, Sebastián Poza, Ilse Ikeda, Raquel Garza, Verónica Jaspeado, Arantza Ruiz, Lenard Vanderaa, Nataly Umaña, José Daniel Figueroa, Alberto Pavón és Markin López is erősíti, hamarosan pedig újabb kedvcsinálókkal jelentkezünk.




El extraño retorno de Diana Salazar: közeleg a második évad

Május 17-én mutatta be a TelevisaUnivision streaming plaformjukon, a ViX+-on az El extraño retorno de Diana Salazar első évadár, Angelique Boyer és Sebastián Rulli főszereplésével, melyet mi is megosztottunk veletek eredeti nyelven ebben a posztban. Az említett streaming platform, mely a legnagyobb spanyol nyelvű tartalmat szolgálja Latin-Amerikában nemrég ünnepelte második születésnapját, ez alkalomból pedig két széria érkezését is bejelentették. Egyikük a Juegos interrumpidos, mely még augusztus 30-án érkezik a ViX+-ra, a másik pedig az El extraño retorno de Diana Salazar második évada, melyet maga a főhőst alakító Sebastián Rulli jelentett be az Hoy című műsorban. Azt egyelőre pontosan nem lehet tudni, mikor érkezik az újabb 8 rész, de amint kiderül, tájékoztatunk benneteket, addig is az első 8 részt tudjátok nézni eredetiben.




Angelique Boyer szerint ki lehetne az új Teresa?

Korábban mi is írtunk róla, hogy a TelevisaUnivision streaming platformjára, a ViX+-ra tervezett projektek között szerepel a Teresa (Teresa) egy újabb adaptációja, melynek legfrissebb verzióját José Alberto Castro készítette el 2010-ben Angelique Boyer, Sebastián Rulli és Aarón Díaz főszereplésével. A francia származású színésznő, akit a hírnévhez repített Teresa Chávez karaktere, egy nemrég adott interjúban azt is elmondta, szerinte ki lenne az ideális színésznő a szerepre. "Szerintem Isabella Tena, nem? Már úgyis a lányom, hadd csinálja meg a kicsikém." - nyilatkozta a színésznő, aki a hazánkban nemrég vetített El amor invencible-ben (Leona bosszúja) szerepeltek együtt, ahol anyát és lányát alakították. Emellett, azzal kapcsolatban, hogy hogyan kéne adaptálni a történetet a mai korba, Angelique elmondta, hogy nem lehet ugyanaz, ugyanis a nők sokat változtak. "Úgy gondolom, hogy egy nagyon különböző Teresa lenne, a nők változtak, fejlődtek, sokat változtak ebben a 14 évben, sokat változnak az emberek és nagyon gyorsan." - nyilatkozta.




Megjegyzések