El extraño retorno de Diana Salazar: az első évad eredeti nyelven, az elérhető legjobb minőségben

 Mivel nagy érdeklődés kísérte a ViX+ legújabb sorozatát, így elhoztuk nektek eredeti nyelven az El extraño retorno de Diana Salazar-t, Angelique Boyer és Sebastián Rulli főszereplésével.


Egy dologtól volt hangos az elmúlt időben a mexikói sajtó, ez pedig nem más, mint az El extraño retorno de Diana Salazar premierje, melynek első évadát május 17-én mutatták be a TelevisaUnivision streaming platformján, a ViX+-on. A klasszikus telenovella nyomán készült szériát nem csoda, hogy nagy érdeklődés veszi körül, hiszen főszereplőit a közönség egyik legkedveltebb párosa, Angelique Boyer és Sebastián Rulli keltik életre. Éppen ezért, nálunk is nagy érdeklődés fogadta a sorozatot, melyet a W Studios készített a TelevisaUnivision-nak Carlos Bardasano és Patricio Wills vezényletével.

A párost korábban már olyan telenovellákban láthattuk együtt szerepelni, mint a Teresa (Teresa), a Lo que la vida me robó (Szerelem zálogba), a Tres veces Ana (Ana három arca), illetve hamarosan hozzánk is megérkezik a Vencer el pasado (A múlt börtönében). Mindezen novellák után ezúttal a streaming platformot vették célba, ahol ötödik közös sorozatukkal debütálnak.


A nagy érdeklődésre való tekintettel pedig mai posztunkban megosztjuk veletek a sorozat első évadát, mely május 17. óta érhető el a ViX+-on. Az első évad összesen nyolc részből áll, melyet most Full HD 1080p felbontásban hoztunk el nektek, az elérhető legjobb minőségben. A részeket eredeti nyelven, azaz spanyolul tudjátok megnézni, mégpedig az alábbi mega linken. Az alábbi gombra kattintva nyílik meg a mega tárhelyen lévő mappa, melyben megtaláljátok a nyolc részt, melyeket online is nézhettek, illetve le is tudtok tölteni.


Paola Toyos, Ruben Sanz, Eduardo Victoria, Ivan Tamayo, Axel AlcántaraSergio Mur, Erik Chapa, Mónica Dionne és Sergio Reynoso is erősítik a sorozat szereposztását, melynek fő témái közt a lélekvándorlás, a természetfeletti erők és az ikerlelkek állnak, akik minden életükben megtalálják egymást.

A széria összesen 24 részből fog állni, melyet három évadra osztottak fel, egyenként 8 résszel; arról azonban egyelőre még nincs információ, hogy mikor lesz elérhető a folytatás a streaming platformon.


A történetben megismerhetjük Diana Salazar-t (Angelique Boyer), akinek visszatérő rémálma, hogy máglyán elégetik vőlegényével együtt, emiatt felkeres egy pszichiátert, Joaquín-t (Arap Bethke), azonban Mario (Sebastián Rulli) érkezése Mexikóvárosba egy sor természetfeletti jelenséget eredményez. Együtt átélnek egy nagy szerelmi történetet, mely túlmutat évszázadokon és életeken.

A széria a Leonor (Angelique Boyer) és Eduardo (Sebastián Rulli) közt kialakuló tiltott szerelem történetét meséli el a 17. században, mely szoros kapcsolatban van az idővel, és mely tragikus fordulatot vesz Lucas de Treviño gróf (Arap Bethkeérkezésével. Ez egy út egy ismeretlen és természetfeletti világba, melynek középpontjában a szerelem áll, ereje pedig újra és újra próbára lesz téve. Egy történet, melyben a kétely és a legromantikusabb és legálombelibb szerelem szembeszállnak egymással évszázadokkal később a jelenben, amikor Diana (Angelique Boyer) és Mario (Sebasitián Rulli) váratlanul ismét találkoznak.

Ki látta már közületek a részeket? Mit gondoltok az első évadról? Ki várja a folytatást? 


Megjegyzések

  1. Szuper jó hír, hálásan köszönöm!!

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük szépen. A Zárt ajtók mögöttet nem tudnátok feltenni mega-ra? Régen várom. Mert a videa nem a legjobb minőségű. Előre is köszönöm!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs előfizetésünk megára, ezért csak az ingyenes 15 GB áll rendelkezésünkre, amire sajnos nem igazán fér fel egy teljes telenovella. Ok.ru-n fent volt, de sajnos már törölték szerzői jogok miatt. De ha tudsz egy ingyenes videómegosztót, ahova fel tudjuk rakni, akkor szívesen feltesszük. Egyelőre mi még nem találtunk megfelelőt, sajnos mindegyiknek megvannak a hibái.

      Törlés
  3. Esetleg lenne lehetőségetek rá, hogy leforditsátok a 8 részt feliratosan?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A fordítás rengeteg munkával jár, és így is sok időt fordítunk az oldal szerkesztésére, emellett már nem férne bele még az is sajnos. Illetve összesen már 24 részből fog állni a teljes sorozat, az még több munka lenne, csupán az első évadot pedig nem lenne értelme feliratozni. Illetve talán arra is van esély, hogy leadják itthon, hiszen Angie és Sebas sorozatai elég népszerűek nálunk.

      Törlés
  4. Mikor várható hogy a 9 részt is látni lehetne!?? Meg a többi részt is!!! Nagyon várom h lássam !!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyelőre nem elérhető még a folytatás. Május 17-én csupán az első évadot mutatták be a ViX+-on, ami 8 részből áll, ahogy írtuk. Arról még nincs információnk, mikor mutatják be a folytatást, de meg fogjuk írni, amint kiderül.

      Törlés

Megjegyzés küldése