El precio de amarte: első promó és poszter

Kevesebb, mint egy hónap van hátra, hogy elstartoljon Mexikóban a TelevisaUnivision következő premier telenovellája, az El precio de amarte, melyhez már kiadták az első promót és az első posztert.


Carmen Armendáriz két évvel az azóta hazánkban is vetített 2022-es La madrastra (A mostoha) után visszatér a TelevisaUnivision-nál egy újabb telenovellával, ezúttal egy igazi klasszikus vidéki melodrámával, mely tele lesz intrikákkal, ármányokkal, bosszúval, de elsősorban szerelemmel. Az El precio de amarte egy portugál alkotás, a Tierra brava feldolgozásaként készül, főszereplőit pedig Scarlet Gruber és Marcus Ornellas keltik életre, akik miután együtt szerepeltek 2021-ben a Si nos dejan-ban (Alicia új élete), most ismét találkoztak a kamerák előtt, hogy életre keltsék a melodráma főszereplőit.

A telenovella már jó ideje készül Mexikóban, nemrég Veracruz-ban is elcsattant a csapó, a premier azonban közeleg, így a mexikói tévétársaságnál már megkezdték a promóció, többek között kiadták a hivatalos posztert, valamint az első promót, melyet most magyar felirattal hoztunk el nektek, melyet az alábbi videóban láthattok.


Alejandra Barros és Jorge Poza keltik életre a novella főgonoszait, akik az elmondások alapján nem csupán antagonisták lesznek, hanem igazi főgonoszok, akik jobban hasonlítanak a régebbi villanókra, a szereposztást pedig Alejandra Ambrosi, Epy Vélez, Sebastián Poza, Ilse Ikeda, Raquel Garza, Verónica Jaspeado, Arantza Ruiz, Lenard Vanderaa, Nataly Umaña, José Daniel FigueroaAlberto Pavón és Markin López is erősítik, többek között.

A novella Diogo-Rodrigo (Marcus Ornellas) történetét meséli el, egy igazságügyi nyomozóét, aki visszatér szülőföldjére, hogy igazságot keressen és szembeszálljon a nővel, akit bűnösnek vél szülei halálában. Diogo-Rodrigo élete más fordulatot vesz azonban, amikor találkozik Ameliával (Scarlet Gruber), legrosszabb ellensége lányával. Az első kiadott, hivatalos poszteren pedig éppen ők, a történet főszereplői szerepelnek, melyet az alábbiakban szintén láthattok.


Az El precio de amarte, melynek magyar jelentése A szerelmed ára, az ősz első hétfőjén, azaz szeptember 2-án veszi kezdetét a mexikói Las Estrellas 21:30-as sávjában, ahol Carlos Bardasano jelenleg futó novelláját, a La historia de Juana-t váltja majd. Carmen Armendáriz projektje az előzőhöz hasonlóan szintén rövid lesz, mégpedig 50 részes, így még idén, egészen pontosan november 11-én elstartol José Alberto Castro újdonsága, a Las hijas de la señora García is.

Mit gondoltok a poszter és az első promó alapján?


Megjegyzések

  1. Az eddigi felhozatalból ez keltette fel legjobban az érdeklődésemet.

    VálaszTörlés
  2. Poszter és logó nagyon gagyi? Mint 90es években kb.

    VálaszTörlés
  3. Borzasztóak a Televisa logói az utóbbi években. Zéró kreativitás.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése