El precio de amarte: elcsattant a csapó Veracruzban

A TelevisaUnivision egyik készülő melodrámájának produkciós csapata a napokban összegyűlt, hogy hivatalosan is elcsattanjon a csapó, ezzel pedig szimbolikusan is megkezdődjenek a legújabb telenovella munkálatai.


Carmen Armendáriz visszatérését készíti két év után a mexikói Las Estrellas főműsoridejébe, ahol ősszel veszi kezdetét legújabb telenovellája, mely egy portugál történet adaptációjaként készül. Az El precio de amarte végleges címen készülő novella produkciós csapata a napokban, egészen pontosan csütörtökön, összegyűlt Xalapa-ban, Veracruz államban, az Exhacienda de Lucas Martín névre hallgató birtokon, hogy szimbolikus módon, egy hivatalos esemény keretein belül is megkezdjék a melodráma forgatásait, melynek munkálatai már hetek óta zajlanak Scarlet Gruber és Marcus Ornellas főszereplésével.

"Imádom Veracruz-t, már csináltunk itt egy szériát, voltunk itt egy ideig, és most visszatérek, mert Veracruz-ban élmény dolgozni. Az emberek nagyon segítőkészek, mindent megadnak, hogy dolgozni tudj, finomságokat készítenek, úgyhogy csodálatos. Imádom." - vallotta be a melodráma vezető producere, Carmen Armendáriz, a Te acuerdas de mí (A sors keze) és a La madrastra (A mostoha) producere.


A novella egy portugál történet, a Tierra brava feldolgozásaként készül, ahogyan már arról írtunk nektek, s melyet Inés Gómes írt, akitől már több alkotását is adaptálták, így született az El amor invencible (Leona bosszúja) és a Marea de pasiones is. "Ez egy egyszerű szerelmi történet, ahol vannak jók, vannak rosszak, ahol ismerik egymást gyerekkoruk óta, szeretik egymást gyerekkoruk óta, de aztán telik az idő, majd megtudják, miért, aztán újra találkoznak, de a lány már házas, majd megtudják, miért, de van egy gyereke, és majd megtudják, miért, és így tovább..." - mesélte a történetről a producerasszony. "Sok húsa van ennek a történetnek." - tette hozzá.

Az El precio de amarte Rodrigo (Marcus Ornellas) történetét meséli el, egy igazságügyi nyomozóét, aki visszatér szülőföldjére, hogy igazságot keressen és szembeszálljon a nővel, akit bűnösnek vél szülei halálában. Rodrigo élete más fordulatot vesz azonban, amikor találkozik Ameliával (Scarlet Gruber), legrosszabb ellensége lányával.


"Ismerem Veracruz-t, és az utóbbi években már annyiszor hoztak ide, először egy színdarabbal, Veracruz különböző városaiban, tavaly visszatértünk egy sorozat forgatására és most itt vagyunk Carmen-nel Veracruz-ban, a novellával. Nagyon boldog vagyok, hálás, számomra ez a projekt egy nagyon fontos kihívás a karrieremben. Van egy kis listám azokról a karakterekről, akik fejlődésre ösztönöztek, valamilyen szinten mindegyiktől fejlődtem, de ezen olyan karakterek vannak, melyek markánsan meghatároztak, és biztos vagyok benne, hogy – sőt, már rajta is van a listán – átalakulok ezzel a karakterrel." - mesélte a Si nos dejan (Alicia új élete) és az Eternamente amándonos főhőse, Marcus Ornellas.

Történetbeli partnere is nagyszerűen nyilatkozott a brazil színészről. "Marcus egy nagyszerű kolléga, imádok vele dolgozni, mert amellett, hogy nagyszerű színész, nagyon udvarias is, és ez adja meg nekünk a szabadságot, hogy egy másik perspektívából fedezzük fel a karaktert. Veracruz és Mexikóváros között forgatunk, úgyhogy szó szerint úgy csináljuk, hogy hétfőtől szerdáig Veracruz, aztán csütörtök, péntek és szombat Mexikóváros, aztán újra, és én imádom." - mesélte a főhősnőként debütáló Scarlet Gruber.


A telenovella egy igazi, a klasszikusokra hasonlító melodráma lesz, egy igazi klasszikus főgonosszal. "Visszatérünk valamihez, amit kevésbé fontosnak gondoltunk, és ez a melodráma műfaja. Carmen és az egész csapat, beleértve jómagam is ebbe a csapatba, elkötelezettek vagyunk, hogy egy igazi melodrámát csináljunk, amilyet szoktunk." - nyilatkozta az ő részéről Jorge Poza.

A hivatalos eseményen, ahol elcsattant a csapó, a szereposztás nagy része részt vett, többek között Scarlet Gruber, Marcus Ornellas, Jorge Poza, Alejandra Barros, Kenneth Lavill, Antón Araiza, Gabriel Porras, Enoc Leaño, Epy Vélez, Vicente Tamayo, Nina Rubín, Raquel Garza, Alejandra Ambrosi, Juan Carlos Barreto, Verónica Jaspeado, Sebastián Poza és José Daniel Figueroa, akik erősítik a produkciót tehetségükkel. A novella a jelenleg a 21:30-as sávban futó La historia de Juana-t váltja majd, a tervek szerint szeptember 2-án startol el a mexikói Las Estrellas-on.

Ki várja már közületek a producerasszony hagyományos melodrámáját?


Megjegyzések

  1. Jelenleg az El ángel de Aurora kapcsán érzem azt, hogy az idei legerősebb telenovella, és nehéz is lesz ennek ellenkezőjéről meggyőzni engem, de az biztos, hogy ha van olyan projekt, aminek van esélye ezen változtatni, az az El precio de amarte lesz. Izgatottan várom a premiert! <3

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése