A múlt börtönében: a telenovella főcímdala magyar felirattal

A Vencer-antológia harmadik telenovellája, a Vencer el pasado (A múlt börtönében) fő témája a múltbéli sérelmek legyőzése, és éppen erről szól a novella főcímdala is, melyet most magyar fordításban hoztunk el nektek.


A főcímdal fontos részét képezi egy telenovellának, hiszen ez az a dal, mely az entrada alatt felveszi az adott részt, így általában hangulatában, szövegében, témájában kapcsolódik a novellához. Ez ezúttal sincsen másképp a Vencer-antológia harmadik alkotásában, a Vencer el pasado-ban (A múlt börtönében), melynek főszereplőit Angelique Boyer, Sebastián Rulli, Erika Buenfil, Arantza Ruiz és Ana Paula Martínez keltenek életre.

Rosy Ocampo telenovellájának fő témája a múlt legyőzése, hogy hogyan nézzünk szembe a múlt sérelmeivel, hogyan tegyük túl magunkat azokon, hogy egy jobb jelenben és jövőben éljünk. És éppen erről szól a telenovella főcímdala is, mely egy inspiráló dal, ösztönöz a küzdelemre, a harcra, hogy legyőzzük a múltat, ahogyan a címe is mondja, ugyanis a dal címe megegyezik a novelláéval; Vencer el pasado, azaz magyar fordításban Legyőzni a múltat. A folytatásban teljes egészében meghallgathatjátok a dalt, ugyanis az alábbi videóban elhoztuk nektek magyar fordítással.


A dalt a Ha*Ash adja elő, szerzői pedig J. Eduardo Murguía és Mauricio L. Arriaga. A melodráma minden egyes részének felvezetésekor hallhatjátok továbbra is, minden hétköznap 14:35-től a TV2 műsorán, de a részeket nálunk is visszanézhetitek HD 720p felbontásban a 'Telenovellák' menüpont alatt vagy ide kattintva.


További cikkek a telenovelláról:

Mit gondoltok a telenovella főcímdaláról? Kinek tetszik a dal?


Megjegyzések