A múlt börtönében: Angelique Boyer és Sebastián Rulli negyedik közös telenovellájukról mesélnek

A telenovellák világa egyik kedvelt párosa, Angelique Boyer és Sebastián Rulli ismét közös telenovellában szerepelnek együtt, ezúttal a Vencer-antológia harmadik sorozatában.


Angelique Boyer és Sebastián Rulli együtt tértek vissza a hazai képernyőkre, ahol olyan főszerepekben láthattuk őket, mint a Teresa (Teresa), a Lo que la vida me robó (Szerelem zálogba) és a Tres veces Ana (Ana három arca), most pedig újabb közös telenovellájukat követheti a közönség, a Vencer el pasado-t (A múlt börtönében), ahol Renata Sánchez Vidal-nak és Mauro Álvarez-nek adnak életet. A színészek egy exkluzív interjú keretein belül meséltek a People en español-nak a Vencer-antológia harmadik sorozatáról, melyet minden hétköznap 14:35-től láthattok a TV2 műsorán.

"Nagyon boldogok vagyunk, hogy bemutathatjuk Önöknek ezt a történetet, melynek annyi árnyalata van, mely rendkívül szórakoztató, ami sok örömet fog okozni Önöknek, sok jó anekdotát, amit megbeszélhetnek a családdal, egy nagyszerű szereposztással." - nyilatkozta Angelique. "Tetszeni fog Önöknek és egyesíteni fogja Önöket mint család, és tudatába fognak kerülni az internet fontosságának, jó vagy rossz értelemben." - tette hozzá az ő részéről Sebastián.


Ismertétek a sikerét és a visszhangját az antológia előző két telenovellájának? Láttátok esetleg a Vencer el miedo-t vagy a Vencer el desamor-t (Viharos szívek)?

Sebastián Rulli: "Igen, tudtunk róla, természetesen. Nem láttuk teljes egészében a történeteket, de általánosságban igen. Én személy szerint mindig belenézek egy kicsit mindenbe, amit a vállalat készít, amit az emberek néznek, különösképp, ha sikeres. Ezúttal más idősávról volt szó, úgyhogy tudtuk, hogy ez egy nagyobb felelősség egy talán többre vágyó közönséggel, akik ki tudja, mit várnak el, így a kihívás nagyobb volt."


Angelique, mi volt az az ok, amiért végül kimondtad az igent, amikor érkezett a felkérés?

Angelique Boyer: "Ajánlatot kapni Rosy Ocampo-tól mindig csak minőséggel járhat. Ő egy olyan nő, aki nagyszerű vezető, mindig azon dolgozik, hogy meghatározza a különbséget, felhívja a figyelmet a nők hangjára, kapcsolatot tart az ONG-vel, hogy tudja, melyek azok a fontos témák, melyekről szót kell ejteni az egész spanyol ajkú világban, hogy megfordítsa a világot történeteivel. A csapata nagyon emberi, velük dolgozik már évek óta, és nagyon jó velük dolgozni, ez kétség kívül garantált."


Beszéljünk egy kicsit a karaktereitekről. Van bennetek valami közös Renata-val és Mauro-val?

Angelique Boyer: "Valójában nincs bennünk semmi közös, nagyon különbözőek vagyunk. Rengeteget tanultam. A karakterek közül, akiket életre keltettem, az egyik kedvencem. Kétség kívül, hálás vagyok érte, hogy egy olyan nőt alkottak meg, akinek meglepő érzelmi intelligenciája van, és akitől sokaknak tanulnunk kell. Egy molekuláris biológus, aki inspirálni szeretné a jövő generációit, hogy tanuljanak szakmákat, mint ez. Valójában rengeteg tanulságot hagyott nekem a többi karakter tematikája is, és ez a nő, aki mindig tudta, mit akar, a végsőkig."

Sebastián Rulli: "Mauro-nak sok problémája volt és sok nehézségen ment át gyerekkorában, tinédzserkorában és felnőttkorában, épp ezért mindez sok konfliktust generált a jelenében, a módszere, amivel megoldja a dolgokat, nagyon különbözik az enyémtől, Sebastiánétól. Adni neki egy talán logikus utat számomra, magamban, mint színész, összetett volt, de imádtam. Egy igazi kihívás volt megérteni őt, életet adni ennek az igazságnak, amilyen az övé, és amit ő keres. És imádtam, mert végső soron úgy gondolom, hogy mint Sebastián igazam volt, a legfontosabb az életben a szerelem és nem lehet hátat fordítani neki, amikor az őszinte és valódi, úgyhogy meglátják majd a történetben, hogy amikor megismeri Renata karakterét, elkezd látni egy másik utat, elkezdi látni a fényt, ahogy mondják, az alagút végén. Úgy gondolom, hogy nagyon fontos bemutatni, hogy az életben nem lehetsz annyira önfejű valamivel, ami végül nem visz el a boldogsághoz."


Sebastián, azt nyilatkoztad a telenovella hivatalos prezentációján, hogy karriered egyik legösszetettebb karakterét kelted életre.

Sebastián Rulli: "Igen, őszintén szólva a konfliktusát nehezen értettem meg színészként, hogy életre kelthessem. Habár a történet vidám és szórakoztató, a karakter nagyon sötét, majd meglátják. Egy olyan karakter, akinek ráadásul nem voltak közösségi oldalai, nemcsak arról van szó, hogy mivel jár, ha van, hanem arról is, hogy ha nincs. És az élete is bonyolult egy olyan probléma miatt, ami valójában nem is az ő problémája, nem is teszi kevésbé vagy jobban boldogabbá, de az élet néha ilyen; falakat tesz eléd, de vannak emberek, akik ahelyett, hogy kinyitnák az ajtót vagy kikerülnék, azt gondolják, hogy az egyetlen módszer az, ha erővel ledöntik, és nem, ez nem így van."


Angelique, a te esetedben ez az első eredeti telenovella, melynek főhősnőjét alakítod, és melyben egy, mondjuk úgy, stabil és egészséges családi háttered van, igaz?

Angelique Boyer: "Így van. Igazi élmény volt Sánchez Vidal-nak lenni. A forgatási helyszín, amit a családomnak építettek, lenyűgöző volt, nagyon valóságos, nagyon kellemes volt, tele volt emlékekkel, dolgokkal... Ezek azok a családok, akik felhalmoznak mindent, mert mi van, ha egy nap szükség lesz rá, nem? (nevet) Úgyhogy Flaco 'Ibáñez' oldalán, Leticia Perdigón oldalán, Miguel Martínez-zel nagyszerű csapatot alkottunk. Úgy gondolom, hogy ez az egyik legszebb dolog, ami történt velem, egy ilyen teljes családhoz tartozni, egy tipikus latin családhoz, akik mindig összetartanak, akik mindig együtt oldják meg a problémákat, megtörni a sztereotípiákat, megnyílni a szülőknek, megnyílni a testvérek között, és ilyen módon megoldani a problémákat mindig sokkal egyszerűbb."


Megjegyzések