A múlt börtönében: Sebastián Rulli ezért fogadta el Mauro Álvarez karakterét

Június 6-án vette kezdetét hazánkban a Vencer el pasado (A múlt börtönében), az egyik férfi főszereplő feltűnésére azonban még várni kellett egy keveset. Ma azonban véget ér a várakozás, ugyanis a mai, 10. részben már feltűnik Mauro Álvarez, akit Sebastián Rulli kelt életre.


Életre kelteni Mauro Álvarez-t, egy profi informatikust, aki igazságot keres apjának és öccsének a Vencer el pasado-ban (A múlt börtönében), melyet június 6-tól vetít minden hétköznap 14:35-től a TV2, igazi kihívás volt az argentin Sebastián Rulli számára, akinek karaktere a mai, 10. részben tűnik fel a telenovellában. Részvétele ebben a melodrámában, ismét lehetőséget nyújtott a színésznek, hogy együtt dolgozzon élettársával, Angelique Boyerrel, ami hatalmas élmény számára. Azonban az öröm mellett, amit jelent neki ismét párjával dolgozni, más indokai voltak arra, amiért elfogadta a szerepet.

Az El dragón, el regreso de un guerrero (A sárkány, egy harcos visszatérése) és a Los ricos también lloran (A gazdagság ára) főszereplője elmondta, hogy több ok miatt is fogadta el Mauro Álvarez karakterét, az egyik az volt, hogy maga Rosy Ocampo kereste meg személyesen, az egyik legsikeresebb és legelismertebb producer a televíziózásban, hogy legyen részese a Vencer-antológiának, melynek célja a pozitív üzenetek és mondanivaló átadása a mai kor társadalmi problémáira.


Az argentin színész egy interjú során elmesélte, hogy Rosy Ocampo személyes meghívása "nagyon fontos volt" számára, és örömmel dolgozik együtt ismét a producerasszonnyal, akivel már dolgozott még 2003-ban, az Alegrijes y Rebujos gyereknovellában, ahol Rogelio Díaz Mercado-nak adott életet. A végső döntésben, hogy elfogadja a szerepet, viszont nagy befolyása volt a színész fiának is.

A Vencer el pasado (A múlt börtönében) ugyanis egy olyan telenovella, mely a fiatal közönségre is fókuszál, akik állandó kapcsolatban vannak a közösségi oldalakkal és a streaming platformokkal. Ez pedig nagyon felhívta Sebastián figyelmét, hiszen nemcsak ő maga is dolgozik közösségi oldalakkal és pénzt keres belőlük, hanem úgy érezte, hogy ezzel a fiában is kelthet egy benyomást. "Van egy 11 éves fiam, és szeretném, hogy tudatában legyen a veszélynek és a felelősségnek, amit ezen platformok használata jelent." - nyilatkozta még 2021-ben.


Egy másik indok volt számára a történet, ugyanis Sebastián nyilatkozatai szerint, a telenovella egy teljesen új történetet mutat be, ami megengedte számára, hogy valóban ne legyenek összehasonlítások már projektekkel, hiszen ezúttal nem egy feldolgozásról, hanem egy eredeti történetről van szó, melyet Pedro Armando Rodríguez és Alejandra Romero Meza írtak. Emellett lehetősége nyílt arra, hogy egy teljesen más karaktert építsen fel, mint amiket korábban életre keltett. "Tetszett, hogy tudok változni, bemutatni, hogy nem csak egyféle karaktert tudok alakítani." - vallotta be.

Az argentin színész számara az is érdekesnek bizonyult, hogy olyasvalakinek ad életet, aki teljesen különböző hozzá képest. "Nagyon különböző hozzám képest. Én tenném ezeket a dolgokat. Nem így csinálom a dolgokat, nem találok magyarázatot ezekre a jellemvonásokra. Nagyon felhívta a figyelmemet az, hogy életet adhatok valakinek, aki teljes mértékben különbözik tőlem." - mesélte a színész.


A Teresa (Teresa), a Lo que la vida me robó (Szerelem zálogba) és a Tres veces Ana (Ana három arca) után ez a negyedik telenovella, melyben együtt szerepel élettársával, Angelique Boyerrel, és ismét egy párost alakítanak a képernyőkön. A színész elmondta, hogy – habár nem volt betervezve ez a közös projekt – nagyon élvezte és nagy örömmel töltötte el. "Nem terveztük, nem a mi ötletünk volt, ez szintén nagyszerű benne... hogy egyesítenek minket, én imádom. Mindig is mondtam, hogy Angie az egyik legjobb kolléganőm, olyan színésznő, akit csodálok, akit imádok nézni, élvezem a munkáját a forgatási stúdióban és azon kívül is, többet tanulok tőle, és még jól is érzem magam." - mesélte.

Mauro Álvarez karaktere tehát a mai részben tűnik fel először, így innentől már szép lassan megismerhetitek őt, és felfedezhetitek, milyen titkot őriz, illetve ismét együtt láthatjátok az egyik legjobban kedvelt párost a telenovellák világából.

Ki várta már Mauro érkezését? Mit vártok a karakterétől?


Megjegyzések

  1. Tudtam, hogy érkezik végre Rulli is, hiszen követtem eredeti nyelven a projektet. Sok negatív kritika érte, nekem mégis az egyik kedvencem a Vencer-antológiában. Nem spoilerezek azoknak, akik még nem látták, de az biztos, hogy izgalmakban nem lesz hiány. Az érkezése új kapukat nyit meg a történet alakulásában. :) <3

    Köszönöm ezt a remek cikket! Mint mindig, ez az oldal most sem okoz csalódást! <3

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése