Kérdőív, igényfelmérés, szavazás

Szülinapi posztunkban említettük, hogy hamarosan egy kérdőívet osztunk majd meg veletek a Telenovella Sarokról, ma pedig el is készült, ennek kitöltésével segíthettek az oldal fejlesztésében és kifejezhetitek véleményeteket, miket szeretnétek látni a későbbiekben az oldalon. Részletek a folytatásban.


Napról napra igyekszünk a lehető legjobban vezetni a Telenovella Sarkot, hisz célunk, hogy egy olyan helyet biztosítsunk a neten, egy olyan "sarkot", ahol a telenovellák magyar rajongói tájékozódhatnak a legfrissebb hírektől a tengerentúlról, olvashatnak érdekességeket, interjúkat, exkluzív tartalmakat, valamint egy helyen megtalálnak számos telenovellát az elérhető legjobb minőségben – feltöltéseink száma nemrég már háromjegyű lett. Ehhez pedig fontos a ti véleményetek is, hisz ez az oldal nektek, a telenovellák rajongóinak készült.

Éppen ezért csináltunk egy rövid kérdőívet, melyben feleletválasztós kérdésekre – valamint opcionális kifejtős kérdésekre – válaszolva tudjátok segíteni az oldal fejlődését, valamint kifejezhetitek véleményeteket, milyen tartalmakat szeretnétek látni a jövőben az oldalon. A kérdőívben először a látogatási szokásaikról kérdezünk titeket, hogy ki mit kedvel a legjobban, majd szó esik a feltöltésekről is. A kérdőívet az alábbi gombra kattintva érhetitek el.

KITÖLTÖM A KÉRDŐÍVET

Többek között szó esik arról is, milyen gyártótól látnátok szívesebben telenovellákat, hiszen számos van, mi pedig nem tudunk mindegyiktől egyszerre újdonságot hozni. Amikor kiválasztunk szerkesztésre egy telenovellát – amellett, hogy természetesen olyat választunk, melyet mi is szívesen csinálunk – igyekszünk figyelembe venni a ti kéréseiteket is, amiből hiány nincs, ezért mindet nem is tudjuk egyszerre teljesíteni. A kérdőívben megírhattok egy telenovellát, amire nagyon vágytok, így tudjuk majd figyelembe venni kéréseiteket, emellett a preferált gyártótokat is megjelölhetitek.

Sokan kéritek és várjátok a feliratos telenovellákat is, melyeket mi nagyon szívesen készítenénk nektek, de a megszokott tartalmak mellett egyedül erre már nincs időnk, ezért is készítettünk egy felhívást egy összefogásra. Habár a kommentekben többen jeleztétek, szívesen fordítanátok, de emailt nem küldtetek ezzel kapcsolatban, másképp pedig nem tudjuk felvenni a kapcsolatot. Eredeti nyelven is van sok telenovellánk, erre is feltettünk egy kérdést, hogy felirat hiányában is szívesen néznétek-e őket, ha a jövőben esetleg eredetiben is tennénk fel novellákat – persze ezek csak tervek, a kérdőívben meglátjuk, van-e rá igény.


Hibabejelentés

A kérdőív mellett az oldal egy új funkciójára hívnánk fel a figyelmeteket. Mivel mi is csak emberek vagyunk, így megesik, hogy hibázunk, hogy valami rosszul kerül feltöltésre. Páran ezt szoktátok is jelezni, amit köszönünk, hisz így tudjuk javítani. Ahhoz, hogy mi se vesszünk el a különféle posztok alatt, ahol ezt jelzitek és nektek is könnyebb legyen jelezni, valamint nyomon követni, mikor lesz kijavítva, létrehoztunk erre egy új aloldalt, mely a jobb oldali sávban került elhelyezésre, Hibabejelentés néven, erre az aloldalra megjegyzésben pedig nyugodtan jelezzétek, ha valami hibát észleltek a feltöltésekkel kapcsolatban.

A jobb oldali navigációs sávban került hozzáadásra egy Rovatok nevű modul, ahol az oldal főbb részeit érhetitek el egy kattintásra, így a Telenovellák, a Streaming és a Kapcsolat aloldalakat, és itt kapott helyet a Hibabejelentés is.


Kérdőív határidő

A fentebb említett kérdőívet, mellyel az oldal működésének segítése mellett kifejezhetitek azt is, milyen telenovellákat látnátok szívesen, a fenti gombra kattintva éritek el egy Google Űrlapon, a kitöltés határideje pedig július 14., vasárnap éjfél.


Megjegyzések