Három éves lett a Telenovella Sarok

Ugyanezen a napon, csak 2021-ben, alakult meg a Telenovella Sarok, így ma harmadik születesnapunkat ünnepeljük. Mai posztunkban egyrészt visszatekintünk az elmúlt évekre, másrészt kicsit előre is tekintünk.


2021. június 1-jén alakult meg a Telenovella Sarok, mellyel az volt a célunk, hogy létrehozzunk az interneten egy olyan "sarkot", ahol a telenovellák magyar rajongói tájékozódhatnak a legfrissebb hírektől a tengerentúlról, olvashatnak érdekességeket, interjúkat, exkluzív tartalmakat, valamint egy helyen megtalálnak számos telenovellát az elérhető legjobb minőségben. Feltöltéseink száma pedig eme jeles alkalomból már háromjegyűre vált.

Csupán szűk tíz perc... eddig tart az alábbi videó, azonban ez a szűk tíz perc három év munkáját mutatja be, azaz tulajdonképpen öt évét, ugyanis videára már 2019 óta töltöm fel a mindannyiunk által kedvelt műfaj alkotásait. A következő videóban, melyben lerántjuk a leplet a korábban beharangozott századik feltöltésünkről is, végigtekinthettek mindazon telenovellákon, melyek az elmúlt három vagy inkább öt évben kerültek fel.


Századik feltöltésünk részleteiről bővebben holnap olvashattok majd, addig is a folytatásban egy kis statisztikát osztunk meg veletek. A Telenovella Sarok fennállásának harmadik évében összesen 643 ezren látogattatok el hozzánk, és az elmúlt egy év alatt 1580 hozzászólás érkezett posztjaink alá itt a blogon, melynek kifejezetten örülünk, hiszen nemcsak az a cél, hogy csak mi írjunk nektek posztokat, hanem az, hogy beszédtémát hozzunk létre, melyet aztán a kommentek között meg tudtok vitatni egymással is.

 Az elmúlt év során legnépszerűbb posztjaink a Los ricos también lloran-al (A gazdagság ára) és az El amor invencible-vel (Leona bosszúja) kapcsolatosak voltak, valamint a hazánkba érkező premierek exkluzív bejelentése is szerepel a top3-ban. A feltöltött telenovellák közül a három legnézettebb ebben az elmúlt ety évben pedig a Cabo (Szerelmek Cabóban), a Rubí (Rubí, az elbűvölő szörnyeteg) és az El amor invencible (Leona bosszúja) voltak.

Nyáron is érdemes lesz hozzánk látogatni

Századik feltöltésünkkel pedig nem állunk meg, ugyanis tovább folytatjuk a munkát; már rögtön jövő héten érkezik egyúttal a 101. is, a TV2 legújabb premierjével, július folyamán pedig a februári szavazásunk győztese is megérkezik az oldalra, de emellett ezek után további meglepetések is érkeznek még a nyár folyamán, ahogy azt a fenti kép is sugallja. A Telenovella Sarok fejlesztésén tovább dolgozunk, hogy mindenki megtalálja a kedvére szóló tartalmat az oldalon, éppen ezért, hamarosan egy kérdőívet is ki fogunk adni, melyben az oldal fejlesztését segíthetitek elő pár kérdésre válaszolva, illetve igényfelmérés is lesz benne a jövőbeli tervekkel kapcsolatban.

Végső soron pedig szeretnénk megköszönni ezt az újabb évet veletek, hogy követtek minket a blogon, ahol továbbra is friss hírekkel, jó minőségű feltöltésekkel és szeretettel várunk benneteket.

Boldog születésnapot Telenovella Sarok!


Megjegyzések

  1. Nagyon jó. Köszönjük!
    A Megveszem ezt a nőt a Televisa egyik legkiválóbb darabja. Csodás lesz végre jó minőségben látni. :)

    VálaszTörlés
  2. Szuperek vagytok! Köszönöm!

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm a munkátokat és még sok sok évet kívánok.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon boldog születésnapot kívánunk az oldalnak. Mindent köszönünk szépen. Még nagyon sok évet kívánunk. :)

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm szépen a munkátokat.!!! Én a Ne hagyj el-t szeretném egyszer jó minőségben. Van esély erre a sorozatra?? Köszönöm szépen!!❤️

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Ne hagyj el-nek én is örülnék. Tényleg elég gagyi minősegben van fent a neten, nagyon izgalmas sorozat volt. Èn Calderonrt valamiért ott szerettem a legjobban.

      Törlés
  6. Köszönöm szépen az egész munkatokat türelmesen várom a Leona tegnapi részét

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hamarosan felkerül az is, már dolgozunk rajta, sajnos nem kevés dolgot vágtak ki belőle.

      Törlés
  7. Köszönöm szépen Telenovella sarok a munkátokat nagyon örülnék a La tracion az Áruló sorozatnak ha sikerülne fel tölteni

    VálaszTörlés
  8. Nagyon jó a videó,köszi a Megveszem ezt a nőt! ez volt az első mexikói sorozat hazánkban.Köszönöm a lelkiismeretes munkátokat!

    VálaszTörlés
  9. Nagyon szépen köszönjük a munkátokat és még sok kitartásban, jó eredményekben gazdag munkát kívánok!

    VálaszTörlés
  10. Boldog szülinapot az oldalnak! Reméljük a 20. Szülinapját is megéri

    VálaszTörlés
  11. Köszönöm szépen munkátokat. Nagyon örülök, hogy a Megveszem ezt a nőt lesz a következő sorozat! Nagyszerű választás!

    VálaszTörlés
  12. Köszönöm az alázatos munkásságotokat, nem is tudnék kiemelni egy feltöltést sem, hiszen rengetegszer szereztetek nekem csodás pillanatokat.
    Boldog 3. Születésnapot.

    VálaszTörlés
  13. Boldog születésnapot az oldalnak, nagyon nagyon köszönjük a munkátokat! Hálásak vagyunk hogy mindig elláttok minket a legfrissebb hírekkel, a legjobbak vagytok! 😊

    VálaszTörlés
  14. Nagyon hálás vagyok a munkátokért! Rendszeres látogató vagyok :) Érdeklődni szeretnék, hogy a Pillantásod nélkül c. sorozat várható valamikor jó minőségben?

    VálaszTörlés
  15. Gratulálok nektek! Köszönjük a híreket és a videókat :)

    VálaszTörlés
  16. Streaming szolgáltatásnál hogyan lehet letölteni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pontosan mire gondolsz? Milyen streaming szolgáltatásra érted?

      Törlés
  17. Köszönjük mindenkinek a kedves szavakat, ezek nagyon jól esnek nekünk és jó tudni, hogy ennyien követtek minket. Ez motivál bennünket az oldal szerkesztésére. 😊

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése