A múlt börtönében: június 6-tól a TV2 műsorán

Lerántották a leplet pünkösdvasárnap alkalmából arról, mely telenovella fogja váltani a jelenleg futó El amor invencible-t (Leona bosszúja), azonban hűséges olvasóinkat nem érhette meglepetés.


Pár órája jelentették be hivatalosan is, melyik telenovella váltja a TV2-n jelenleg futó El amor invencible-t (Leona bosszúja), mely június 5-én fejeződik be a csatorna műsorán. Nem másról van szó, mint a 2021-es Vencer el pasado-ról, Rosy Ocampo Vencer-antológiájának harmadik darabjáról, melynek érkezéséről első kézből tájékoztattunk benneteket exkluzív módon még hetekkel ezelőtt, így hűséges olvasóink nem lepődhettek meg a híren.

A telenovella, mely a magyar keresztségben A múlt börtönében címet kapta, főszereplő-párosát a hazánkban vetített utóbbi két sikersorozat főszereplői alakítják, Angelique Boyer, az El amor invencible (Leona bosszúja) főhősnője és Sebastián Rulli, a Los ricos también lloran (A gazdagság ára) főhőse, emellett a Vencer-antológia második részeként készült Vencer el desamor-t (Viharos szívek) is már láthattuk korábban, most pedig egy újabb történetet ismerhetünk meg, melyben aktuális társadalmi problémákat mutatnak be, ám ezúttal a múlttal kell majd szembenéznie a négy főhősnőnek.

Angelique Boyer és Sebastián Rulli negyedik közös sorozata érkezik hozzánk

A telenovella négy nő, Renata (Angelique Boyer), Carmen (Erika Buenfil), Mariluz (Arantza Ruíz) és Danna (Ana Paula Martínez) történetét meséli el, akiknek élete egy pillanat alatt tönkremegy, köszönhetően a közösségi oldalak pejoratív hatásának. Azonban elhatározzák, hogy nem hagyják, hogy a múlt határozza meg jövőjüket, és támogatják egymást, hogy újraépítsék életeiket és legyőzzék a múltat.

A szereposztást África Zavala, Matías Novoa, Leonardo Daniel, Roberto Blandón, Horacio Pancheri, Diego Olivera, Ferdinando Valencia, Gabriela Rivero, Manuel "Flaco" Ibáñez, Leticia Perdigón és Otto Sirgo is erősítik, a novella pedig 85 részen át meséli el ezt az eredeti és modern történetet, melyet Pedro Armando Rodríguez és Alejandra Romero Meza alkottak meg, s melyben olyan témákról esik szó, mint a közösségi oldalakkal való visszaélés, a családon belüli erőszak, a szexuális tartalmakkal való visszaélés és a digitális világtól való függőség, de a molekuláris biológia világába is betekintést nyerünk.

Renata (Angelique Boyer), Carmen (Erika Buenfil), Mariluz (Arantza Ruíz) és Danna (Ana Paula Martínez), a történet főhősnői

A modern melodráma pedig június 6-án, csütörtökön veszi kezdetét a TV2 műsorán, ahol minden hétköznap 14:35-től lesz majd látható az El amor invencible (Leona bosszúja) megüresedő helyén. A novellát pedig az oldalunkra, azaz a Telenovella Sarokba is feltöltjük, a már megszokott módon, HD 720p felbontásban, illetve teljes mértékben vágatlan részekkel. A magyarországi premierig még fogunk nektek írni a melodrámáról több tájékoztató posztot is, de addig is ide kattintva találjátok a tengerentúli premierkor született posztjainkat, itt pedig az exkluzív bejelentésünket, melyben már hetekkel ezelőtt értesülhettetek a novella érkezéséről.

Mit szóltok a hírhez? Ki örül a premiernek? Fogjátok követni?


Megjegyzések

  1. Lehet tudni az El extrano de Diána Salazaról valamit? Már annyi helyen kutakodtam de sehol nem kapni egy jelenetet belőle? Mire fel van ez a nagy titkolozás?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerzői jogok miatt gyakran letiltják a novellákat, illetve még nagyon friss, alig két napja került fel streamingre. De mi is meg fogjuk osztani a részeket eredeti nyelven, amint lesz rá időnk, hogy aki szeretné, így is tudja követni.

      Törlés
    2. Az első része fenn van a VIX youtube csatornáján.
      https://www.youtube.com/watch?v=ojP24_Vkgxs

      Törlés
  2. Köszönjük szépen a jó hírt. :)
    Tudtam, hogy közvetlenül a Leona bosszúja után ellövik. Szűk nézőközönség ide vagy oda, kell a marketingfogás, mert kevés az ismerős telenovellás arc, akikért leülnek az emberek a tévé elé.

    A Spanic-sorozat (nem tudom a címét) pedig minden bizonnyal ősszel váltja majd ezt a sorit.

    VálaszTörlés
  3. Szinte egyértelmű volt számomra, hogy a Vencer el pasadot fogják előbb bemutatni, nem csak azért mert még jelenleg is fut Mexikóban a Vivir de Amor hanem a marketing miatt is, már látom is a promót: "A Leona bosszúja és a Gazdaság Ára főszereplői most egy új sorozatban térnek vissza"

    Nem mellesleg az elmúlt években készült egyik legprofibb, legminőségibb Televisa alkotás érkezik meg hozzánk.

    VálaszTörlés
  4. Tisztelt Kommentelők akik akik a El extrano retorno de Diana Salazat 2024 -et keresik; fent van Enpantallas.com-on, 8. részéig.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A folytatás vajon mikor érkezik? Lehet vajon már az idenre várni? A második és 3 évadot.

      Törlés
  5. Köszönjük a hírt, mindenképp követni fogjuk! :)

    VálaszTörlés
  6. Várható volt,bár kicsit fura,hogy két Boyer sorozat egymás után,de örülök neki,hogy érkezik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyáltalán nem furcsa annak idején a Teresa után rögtön következett a Bűnös Vágyak a sorozat+on.

      Törlés
  7. Nagyon örülök a sorozatnak.
    Azt se felejtsük el, hogy ez a Vencer trilógia egy része. De egyértelmű, hogy a 2 főszereplő végett adják le.

    VálaszTörlés
  8. Bocsánat, nem trilógia, hanem már tetralógia, ez a 3. rész volt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor már pentalógia, nem? Összesen öt Vencer volt eddig.

      Törlés

Megjegyzés küldése