EXKLUZÍV: Két telenovella premier is érkezik hazánkba a TelevisaUnivision és a TV2 legújabb szerződésével

Hazánk egyik legjelentősebb tévétársasága, a TV2 Csoport nemrég két telenovellát is vásárolt a vezető mexikói tévétársasággal, a TelevisaUnivision-nal kötött legújabb szerződése keretein belül, melyet most exkluzív módon, első kézből jelenthetünk be nektek.


A TelevisaUnivision, Mexikó vezető tévétársasága és telenovella készítő vállalata április 8-án hivatalosan is bejelentette, hogy újabb szerződést kötött a hazai TV2 Csoporttal, akik ennek keretein belül két telenovellájuk vetítési jogát is megvásárolták, melyekről most exkluzív módon számolunk be nektek. A két novella közül az egyik egy aktuális, jelenleg is futó alkotás, melyet sokan követnek, így várható volt érkezése, a másik pedig nagy meglepetésre egy pár évvel korábban készült novella, mely szintén érkezik a magyar képernyőkre.

Valószínűleg könnyebben kitalálható, hogy az első megvásárolt telenovella a jelenleg Mexikóban is képernyőn lévő Vivir de amor, Salvador Mejía, a Corazón guerrero (Háborgó szívek) producerének legújabb melodrámája, melynek főszereplőit Kimberly Dos Ramos, Emmanuel Palomares és Gala Montes keltik életre. A szereposztásban pedig szerepel Gabriela Spanic is, minden bizonnyal ezért is csaptak le az alkotásra, ugyanis az Izaura TV-n jelenleg is fut a venezuelai színésznő sorozata, a Si nos dejan (Alicia új élete), valamint hamarosan megismétlik a La usurpadora-t (Paula és Paulina) is.

A Vivir de amor hivatalos posztere

A hagyományos melodráma középponti témája az irigység, a novella Rebeca (Gala Montes) és Angelli (Kimberly Dos Ramos) történetét meséli el, két testvérét, akik gyerekkoruk óta külön élnek, miután a sors szétválasztotta őket. Angelli az anyjával, Elenával nőtt fel, míg Rebeca kénytelen volt szerény családban élni és nagy nélkülözéseket átvészelni. 20 évvel később azonban rájön valódi származására, és úgy dönt, hogy bosszút áll, amikor megtudja, hogy miközben ő súlyos nélkülözések közepette nőtt fel, Angelli húga pedig luxuskörülmények között élt.

A Vivir de amor szereposztását Josh Gutiérrez, Juan Diego Covarrubias, Eugenia Cauduro, René Strickler, Bárbara Islas, Mariluz Bermúdez, Gaby Spanic, Eric del Castillo, Marcelo Bouquet, Josselyn Garciglia, Christian de la Campa, Francisco Gattorno, Amairani Romero, Mauricio Aspe, Magda Karina, Isadora González, Isabel Madow és Malillany Marín is erősítik, a novelláról pedig ide kattintva találjátok az oldalon eddig készült posztokat.

Kimberly Dos RamosEmmanuel Palomares és Gala Montes, a telenovella fő szerelmi háromszögét megformáló színészek

A másik telenovella, melynek megvásárlásával meglep bennünket a TV2 Csoport, s mellyel valószínűleg sok rajongónak okoz örömet, az nem más, mint a 2021-es Vencer el pasado, Rosy Ocampo Vencer-antológiájának harmadik darabja, melynek főszereplő-párosát a hazánkban vetített az utóbbi két sikersorozat főszereplői alakítják, Angelique Boyer, az El amor invencible (Leona bosszúja) főhősnője és Sebastián Rulli, a Los ricos también lloran (A gazdagság ára) főhőse.

Emellett a Vencer-antológia második részeként készült Vencer el desamor-t (Viharos szívek) is már láthattuk korábban, most pedig egy újabb történetet ismerhetünk majd meg, melyben aktuális társadalmi problémákat mutatnak be, ezúttal a múlttal kell majd szembenéznie a négy főhősnőnek. A telenovelláról készült korábbi posztjainkat szintén megtaláljátok ide kattintva.

A Vencer el pasado hivatalos posztere

A Vencer el pasado négy nő, Renata (Angelique Boyer), Carmen (Erika Buenfil), Mariluz (Arantza Ruíz) és Danna (Ana Paula Martínez) történetét meséli el, akiknek élete egy pillanat alatt tönkremegy, köszönhetően a közösségi oldalak pejoratív hatásának. Azonban elhatározzák, hogy nem hagyják, hogy a múlt határozza meg jövőjüket, és támogatják egymást, hogy újraépítsék életeiket és legyőzzék a múltat.

A szereposztást África Zavala, Matías Novoa, Leonardo Daniel, Roberto Blandón, Horacio Pancheri, Diego Olivera, Ferdinando Valencia, Gabriela Rivero, Manuel "Flaco" Ibáñez, Leticia Perdigón és Otto Sirgo is erősítik, a novella pedig 85 részen át meséli el ezt az eredeti és modern történetet, melyet Pedro Armando Rodríguez és Alejandra Romero Meza alkottak meg, s melyben olyan témákról esik szó, mint a közösségi oldalakkal való visszaélés, a családon belüli erőszak, a szexuális tartalmakkal való visszaélés és a digitális világtól való függőség, de a molekuláris biológia világába is betekintést nyerünk.

A főszereplő-párost alakító Angelique Boyer és Sebastián Rulli

Mint azt fentebb is írtuk, a hírt maga a TelevisaUnivision osztotta meg hivatalos oldalán, így ez már hivatalos, a TV2 Csoport megvásárolta a két említett telenovella vetítési jogait. Természetesen ez még nem azt jelenti, hogy hamarosan műsorra is kerülnek, hiszen még épp csak a szerződést kötötték meg és még el kell készíteni a magyar szinkront is, így minden bizonnyal még nem a közeljövőben tűzik műsorra őket, de addig is örülhetünk érkezésüknek.

Mindemellett annak a ténynek is örülhetünk, hogy pár évvel régebbi telenovellát is vásárolnak, így tényleg érdemes írni nekik, és talán meghallgatják kéréseinket, de egyelőre lehet örülni ennek a két premiernek. Jelenleg ennyi információnk van róluk, de amint kiderülnek a részletek, és ahogy publikusak lehetnek, megírjuk nektek itt a Telenovella Sarokban.

Addig is kíváncsiak vagyunk a véleményetekre: ki örül a két telenovella premiernek? Mit szóltok a választáshoz? Melyiket várjátok a legjobban a kettő közül?


Megjegyzések

  1. Először is: én voltam az, aki korábban gúnyosan megjegyeztem, hogy Angelique feje felett eljárt az idő. Bevallom, tényleg rosszindulatú megjegyzés volt, amit ezúton visszavonok. Én Kanadában élek, és hosszú évek óta nem nézek már telenovellákat, de a Leona bosszújába csak azért is belenéztem. És láss csodát, ez egy jó sorozat. Nektek, a Telenovella Sarok szerkesztőinek köszönhetően a hazai vetítéssel párhuzamosan tudom követni a sorozatot, és Angelique-ról teljesen megváltozott a véleményem. Van valami olyan benne, ami miatt az embert a képernyőre szegezi, ami a parádés szereposztás ellenére is kiemeli őt mindenki közül. Egyébként tényleg nem járt el a feje felett az idő, jól tartja magát, fitt, szép, és szépen játszik, letisztultan, sallangoktól mentesen. Szóval megkedveltem.
    Korábban nem nagyon fogadtam őt el Castro miatt sem, meg úgy alapból nem volt szimpatikus, és én sokkal jobban örültem volna, ha azt az utat, amit Angelique bejárt, Maite Perroni járhatta volna be.
    De a Leona bosszújának köszönhetően megváltozott a véleményem, és az is tetszik, hogy Angelique sok pályatársához hasonlóan nem kíván 35-36 évesen 25 éves lányokat játszani, és akár a háttérbe is vonulna izgalmasabb, összetettebb karakterek megformálásért. Mondjuk én ezt még korainak találom, most volna jó egy érettebb villana főhősnői szerepben, jelen esetben egy La hiena-feldolgozást megnéznék vele.

    Másodszor: Mivel megkedveltem Angeliquet, örülök a Pasadonak, azt is nézni fogom, ha lesz rá lehetőségem. Valamint a Leona bosszúja előtt a Viharos szívek volt két éve, amit utoljára végignéztem, szóval bízom abban, hogy ez is egy jó sorozat lesz. Remélem Gemma és Dimi megkapják a korábbi magyarhangjaikat.

    Mejia sorozata Spanic miatt egyértelmű volt, hogy becsúszik. Nem tudom milyen maga a sorozat, de ez engem nem érdekel, pedig anno nagy Spanic-rajongó voltam. Na ő felette tényleg eljárt az idő (és néhány plasztikai sebész keze).

    VálaszTörlés
  2. Remek hírek jöhet mindkettő.

    VálaszTörlés
  3. Ez a Vivir de amor nagyon nem kellett volna! Spanicot csak még jobban gúnyolni fogják, mert ebben látszik a legjobban a tönkretétele. Annyi mémet csináltak róla. Ebben borzasztóan néz ki, ráadásul ahogy sminkelik még ràtesznek. Igaz, hogy gonosz a karaktere is, de egyszerűen olyan műarca van, hogy az ember szó szerint eltaszítódik tőle. A második jöhet, izgalmas, szereplők szimpatikusak. Igaz, én jobban örültem volna egy más cégű alkotásnak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem nincs bajom a Televisával, de könyörgöm, Spanic sorozatait állandóan megveszik, és sokkal jobbak vannak tőle… Si nos dejan is nem volt egy nagy szám, sőt… A corazon guerrero egy nagyon nevetséges alap szintű. Igazad van, tényleg nem egy természetes szépség itt se, fel van az arca nagyon puffasztva, mint aki iszik. Mindegy, egy résznyi esélyt azért adok neki, már csak a két főszereplő miatt. Inkább El maleficio jött volna.

      Törlés
    2. Srácok, ahelyett, hogy panaszkodunk, mi lenne, ha örülnénk, hogy két premier telenovella képernyőre kerül Magyarországon? Eszem megáll, komolyan mondom.

      Törlés
  4. Örömmel várom mindkettőt. Köszönöm szépen.

    VálaszTörlés
  5. Azt,hogyan lehet tudni,hogy miként választjàk ki a telenovellák meg vàrsàlàsi jogàt egy-egy magyar csatorna...gondolom vannak csonagok...vagy hogyan lehet ezt el kébzelni..egy interjú jo lenne egy ilyen személlyel. aki tudja

    VálaszTörlés
  6. Várom mindkettőt! Kapunk egy hagyományos melodrámát és egy modernet is. Mindkét típus kedvelői örülhetnek. Márcsak azt remélem, hogy egyszerre lesznek képernyőn.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem csak egymás után a TV2-n egyszerre csak egy megy és szerintem a Leona után nem ez a kettő valamelyike lesz.
      Főleg,hogy most egy Angis már megy.
      Oda már biztos megvan mi lesz a következő én remélem Colunga visszatér az El maleficioval.

      Törlés
    2. Az El maleficionak én is örülnék.

      Törlés
  7. Nagyon örülök a Vivir de Amor sorozatnak. Írjon bárki bármit Gaby még mindig nagyon jó színésznő. Nagyon jól hozza a gonosz szerepet. Számomra sokkal izgalmasabbak a jeletei mint a főszereplőké. Minden telenovellában tud újat mutatni nem unalmas, nincs két ugyanolyan karaktere. Engem pont nem érdekel milyen plasztikai műtétet végeztetett magán.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is sokkal jobb jeleneteik vannak a gonosz szereplőknek. Az 53. részben Mónica (Gaby Spanic) és testvére Cristina (Eugenia Cauduro) jelenete szerintem a sorozat eddigi legjobb része volt.

      Törlés
    2. Szerintem is nagyon ronda lett Spanic! Nagyanyám nem ismerte meg, amikor mondtam, hogy a Paula és Paulina főszereplőjét látod. Nagyon szétszabatta magát, pedig egy angyalarcú bájos nő, dîva lenne, ha nem a plasztikára adja a testét. Sajnálom.

      Törlés
    3. Vannak Spanic-nál sokkal rosszabbul kinéző mexikói színésznők akik ugyanúgy plasztikáztattak.

      Törlés
  8. Nem tudom kik és milyen jogalapon szekálják ezen a blogon állandóan Gabriela Spanic külsejét és a plasztikai beavatkozásaiért, de nagyon unom már. Kíváncsi volnék ezek az illetők mit tettek le az asztalra és a korukhoz képest ők hogy néznek ki :D
    Én sem értek egyet azzal, amit magával tett, de először is: mindenki azt csinál magával, amit szeretne, másodszor pedig én még mindig meghajolok azelőtt amit elért: 21 évesen már telenovella-hősnő volt egy világsikert elérő venezuelai sorozatban, 24 évesen már egy másik piacon nyújtott kiváló színészi alakításának köszönhetően ténylegesen világsztár lett . Karrierje csúcsán a legnagyobb gyártóknál, a legtöbb szerepében jól választott, változatos karakterei voltak, és egy kivételével az összes főszerepe sikeres volt. Rajta kívül nem ismerek még egy olyan telenovella-színésznőt, aki a pályája során egy kivételével az összes főszerepét sikerre vitte volna.
    Az, hogy botoxoltatott, az a szórakoztatóiparban nem egy kirívó eset. Mindig jönnek fiatalabbak, hamvasabbak és nyilvánvalóan szerette volna velük tartani a lépést és késleltetni az öregedést. Visszájára sült el, nem jó plasztikai sebészeket választott, ez van, ezért nem gondolom, hogy bárkinek joga volna megítélni őt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon csúnya lett a plasztikától! Egyetértek. Tőle idősebbek sokkal szebben néznek ki, akik nem plasztikáztattak.

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

      Törlés
    3. Buta kérdés, de melyik volt az a főszerepe, ami nem aratott sikert? Mert bár gondolok egyvalamire, de nem vagyok benne biztos. A bosszú angyalára (La otra cara del alma) gondoltál?

      Törlés
    4. Név és arc nélkül könnyű kritizálni másokat...

      Törlés
    5. Igen, az utolsó főszerepe volt, ami nem volt sikeres, ez A bosszú angyala, de szerintem ott sem rajta (és a sokak által kritizált plasztikázott mivoltán), hanem az Azteca gagyi kivitelezésén múlt. Azt is fontos tudni, hogy eredetileg nem ő, hanem Yvonne Montero játszotta volna ebben a sorozatban a főszerepet, aki terhes lett, ezért a szerződése miatt kötelezték Gabyt a beugrásra, pedig ő eredetileg egy eredeti Eric Vonn-novellában vagy egy venezuelai feldolgozásban gondolkodott anno.

      Szeretném kérni a blog szerkesztőit, hogy az ilyen mocskolódó kommenteket, amik Gabriela Spanic külsejét illetik, szíveskedjenek törölni.

      A blog szerkesztői exkluzív hírként lehoznak egy igazán örömteli infót, amiből a kedves olvasók csupán egy részének valódi örömhír, egy részük nem örül ezeknek a premiereknek, másik részük pedig egy ebben a kérdésben teljesen ártatlan ember külsejét szidja. Beteg egy dolog ez.
      Akármikor magyar nyelvű fórumon járok, mindig rájövök, miért vagyok itt Kanadában.

      Törlés
    6. Már korábbi posztokban is felhívtuk rá a figyelmet, és újra megtesszük: arra kérünk mindenkit, hogy tisztelettel beszéljünk egymásról, nyilván mindenkinek lehet véleménye, de kérjük, hogy kerüljük a trágár és bántó szavakat.
      Ahogy te is írod az előbbi kommentedben, mi ezt egy exkluzív hírként, elsőként és legfőbb örömmel osztottuk meg veletek ezt a hírt, és sajnálattam olvassuk, hogy nem hogy nem vagytok érte sem hálásak, se nem örültök kimagaslóan a premiereknek, hanem még emellett csak a panaszkodás megy, mintha semmi sem lenne jó. Mi mindent megteszünk, hogy informáljunk titeket az ilyesféle exkluzív hírekről, tartalmakról, de sajnálunk, hogy ez lett a vége... ismét. :(

      Törlés
    7. Drága szerkesztők!

      Akkor én ezúton szeretném megköszönni ezt a fantasztikus hírt nektek! És minden mást köszönök! A rendszeres és minőségi tartalomgyártást: kezdve a hírösszefoglalóktól minden máson át a fantasztikus interjúkig a telenovellákban szinkronizáló színészekkel. Köszönöm, hogy mindezek mellett még egy halom telenovella feltöltéséről gondoskodtok kiváló minőségben, melyben régi kedvencek és premierek is felkerülnek hozzátok. Mindent köszönök! Nagyjából két éve bukkantam rá erre a tartalmas, igényes blogra, és azóta rendszeres követője vagyok. Többször leírtam már, de ismét megteszem: a valaha volt legjobb, legaktívabb és leglelkesebb telenovella-blog szerkesztői vagytok (mielőtt megsértem Mariselat, imádom amit ő csinál, de az ő weboldala az azonos téma ellenére más profilú), és én nagyon hálás vagyok, amiért csináljátok.

      És szerintem sokan vagyunk így :3333

      Szeretettel:
      Dan017 Kanadából :))

      Törlés
    8. Köszönjük a kedves szavakat, Dan, nem neked szántuk a fenti kommentet, hanem a sok panaszkodónak, elégedetlenkedőnek, akik egyáltalán nem értékelik az ilyesféle tartalmakat. De nagyon jól estek a szavaid, örülünk, hogy még Kanadából is követnek minket. 🙂

      Törlés
  9. Nagyon jól leírtad, egyetértek veled.

    VálaszTörlés
  10. Nagyon örülünk, köszönjük a híreket! :)

    VálaszTörlés
  11. A Viharos szívek - ezt a filmet kellene elöször szinkronizálni és leadni a TV - 2 ön .Már alig várom mivel

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Viharos szívek már le van szinkronizálva és le is adta a TV2. Fent is van az oldalunkon is.

      Törlés
  12. De most komolyan, ha írja a címét, akkor tudnia kellene, hogy le van szinkronizálva. Nem értem az előző hozzászólót.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem úgy értette a kommentelő, hogy meg kéne ismételnie a TV2-nek előtte.

      Törlés
  13. Mindkét telenovella premiernek nagyon örülök.
    A Vivir de Amor meglepően jó, Salvador Mejíanak jót tett a pihenés 22 előtt, gondolom volt ideje ezt a koncepciót jól kidolgoznia alaposan és most ennek az eredménye látszik.
    Rég nem követtem premiert eredeti nyelven, és engem oda szögezett a képernyő elé, Gaby Spanic lubickol a negatív szerepben, és az összes többi szereplő is, tényleg mindenkinek jó szívvel csak ajánlani tudom.

    VálaszTörlés
  14. A Vivir de amor érkezése Spanic miatt borítékolható volt. A Vencer el pasado meglep. Valószínűleg Angelique Boyer és Sebastian Rulli miatt csaptak le rá. Mivel az most megkaptuk a legutóbbi telenovelláikat. Mondjuk én inkább az El maleficiora vagy a Vuelve a mi-re számítottam. De valószínűleg Colunga és Levy miatt előbb-utóbb ezeket is megkapjuk.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése