Leona bosszúja: ajándék háttérképek a telenovelláról

Kétség kívül, a pillanat telenovellája hazánkban jelenleg az El amor invencible (Leona bosszúja), melyet többen az utóbbi évek legjobb alkotásaként említetek. Éppen ezért ma egy kis meglepetést hoztunk nektek az Angelique Boyer főszereplésével készült telenovellával kapcsolatban.


2023 legsikeresebb telenovellája Mexikóban Juan Osorio alkotása, az El amor invencible (Leona bosszúja) volt, és kétség kívül, hazánkban is tarol a telenovella, mellyel Angelique Boyer visszatért a magyar képernyőkre hosszú évek után. A francia származású színésznő, aki Danilo Carrera és Daniel Elbittar oldalán szerepel, Leona Bravo-t kelti életre, akitől mindent elvettek a múltban. A nagy népszerűség miatt pedig készítettünk nektek egy csokor háttérképet a telenovelláról és annak főbb szereplőiről, melyeket a folytatásban láthattok, összesen 16 darab készült el.

A háttérképek 1920x1080 pixel felbontásúak, ami a Full HD felbontásnak felel meg, az alábbiakban pedig láthatjátok is őket. Ha le szeretnétek tölteni őket, akkor kattintsatok a képre, hogy megjelenjen nagyobb méretben, majd ekkor jobb egérgomb lenyomása után a Kép mentése másként opciót választva tudjátok lementeni a számítógépetekre a képeket, majd azon be tudjátok azokat állítani asztali háttérképnek.
















A képeket nektek készítettük, személyes használatra, ha azonban az interneten megosztjátok őket, ne felejtsetek el forrásként megjelölni minket vagy a teljes posztot osszátok meg.

További cikkek a telenovelláról:

Örültök a háttérképeknek? Mit gondoltok a novelláról? Ki a kedvenc karakterek?


Megjegyzések

  1. Köszönöm képeket és a cikkeket, nagyon színvonalas az oldal.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépen köszönjük a képeket!! Nagyon jók lettek!!!

    A sorozatról eddig: a kevesebb néha több elve kifejezetten igaz erre a telenovellára, túl sok történetszálon fut, emiatt pedig nem jut minden szereplőnek elég játéktér és minden fordulatnak kellő játékidő, gyakran ebbe a szerteágazóságába "fullad bele". Emiatt a sorozat bővelkedik eseménytelen, a bonyodalom kibontakozása szempontjából töltelék jelenetekkel, eseménytelen részekkel, de alapvetően tényleg egy nagyon jó sorozatról beszélünk. Egy jobb adaptátorral a_tökéletes telenovella lehetett volna, de így sem panaszkodom. Plusz nagyon örülök, hogy sok más sorozattal ellentétben itt tényleg tinédzserek játsszák a juvenil-szereplőket (a Tierra de pasionesban kifejezetten visszatetsző volt 25-30 éves színészeket tizenéves karakterek bőrében látni).

    Szerintem bőven elég lett volna a főszereplő négyes, a főhősnő bosszúja, és Ramses kétes üzletei mellett a juvenil szálat hagyni kibontakozni, különösen feleslegesnek és érdektelennek érzem a Lola-Calixto, a Flor-Silvano, Jacinta-Matias, de a legérdektelenebbnek a Josefa-Apollo szálat érzem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is elègge unalmas sokszor, elég nagy csalódás, ahhoz képest milyen kritikákat olvastam a sorozat előtt. Sokkal jobbat ki lehetett volna hozni, a mellékszereplők fele felesleges szó szerint.

      Törlés
    2. De nem tetszett ez a pénteki rész. Megint a nagy része töltelék jelenetekkel volt tele, az pedig a halálom, amikor egy napszak egy rész.

      A színészekről:

      Angelique Boyer rengeteget fejlődött a Teresa óta, sallangmentesen, letisztultan játszik, magára formálja, átéli a szerepet. A legjobbnak akkor érzem, amikor Columbaval konfliktusba keveredik és felüt benne a villana (ugyanakkor a törékeny, sebzett nőt is tökéletesen képes átadni). Mivel a Teresa már nagyon régen volt, és azóta számos főhősnői szerepben bizonyította a rátermettségét, plusz elérkezett abba a korba is, szerintem most nagyon jót tenne neki egy villana/negatív főhősnő, egy olyan La hiena/MEPS - Barbara Greco karakter.
      Angelique mellett Marlena Favela alakítását látom még kiemelkedőnek, plusz a fiatalok egy részéét, akiknek nem tudom a nevüket, de sorozatbeli karaktereik szerint: Itzel, Benja, Ana Julia, és aki a legjobb közülük az Kika, szerintem annyira jó a kiscsaj, hogy ütni tudnám néha (a magyar hangja pedig egyszerűen zseniális).
      Teo, Romeo és Lola megformálói is nagyjából rendben vannak, de még sokat kell fejlődniük.
      Leticia Calderont imádom, de tőle eddig csak jobb színészi teljesítményt láttam, mind főhősnőként, mind Moreno-nyanyaként eddig sokkal jobb volt. Itt is szerethető, de sótlannak tartom az alakítását.
      Daniel Elbittar és Danilo Carrera közül nekem előbbi sokkal bejön mind férfiként, mind színészként. Tudom, tíz évvel fiatalabb Carrera, de színészként nagyon semmilyen, hiába jó pasi, egyszerűen semmit nem vált ki belőlem, amikor pedig a sorozatbeli karaktere indulatos a sógora miatt, egyenesen röhögni tudnék a béna pofavágásain és gesztikulációin.

      Juan Solert szerettem az Angelaban, fiatalon ahhoz a szerephez bőven elég volt annyi színészi eszköztár, amennyi akkor volt neki. Az viszont poén, hogy az elmúlt negyed évszázadban a rengeteg szerepe ellenére semmit nem fejlődött színészként. Nagyon béna. Amikor Apolloként Leona által megtudja Ramses kétes üzleteit, egyszerűen sírni tudtam volna milyen bénán játszik. :D

      Törlés
  3. Lehet tudni milyen a nézettsége a sorozatnak a TV2-ön?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A teljes lakosság körében (4+ évesek)
      A Top 30 lista 25.helyét sikerült megszereznie a 2024.04.08-n sugárzott epizódjával, 226.252 nézőt elérve.
      Forrás: https://onbrands.hu/marka-es-trend/2024/04/televizios-nezettseg/televizios-nezettseg-2024-15-het

      Törlés

Megjegyzés küldése