Leona bosszúja: Angelique Boyer már nem akar szűzies karaktereket alakítani

Angelique Boyer Leona Bravo bőrében tért vissza a hazai képernyőkre az El amor invencible-ben (Leona bosszúja), melyben korábbi szűzies, fiatal lány karaktereivel ellentétben egy érettebb nőt alakít a TelevisaUnivision telenovellájában.


Angelique Boyer nagy lépést tett meg karrierjében az El amor invencible-vel (Leona bosszúja), melyben a fiatal huszonéves főhősnő után már egy érettebb karaktert kelt életre, ezt pedig a Leona Bravo-t életre keltő színésznő is kiemelte már egy korábbi interjúban. "[Leona] karaktere különböző, nem áldozatként kezelik, ő egy erős, magabiztos nő, aki nem veszíti el a hitét a körülmények és az átélt események ellenére sem. Annak ellenére, hogy mindentől megfosztották, ő az álmait követi, és ez teszi egy igazi harcossá." - nyilatkozta Angelique még egy korábban megosztott intertjúban.

A Teresa (Teresa) és a Lo que la vida me robó (Szerelem zálogba) főhősnője az Univision-nak adott interjújában nyilatkozott bővebben a témáról, melynek keretein belül kiemelte, hogy itt az ideje hátrahagyni az "egót" és megadni magának azt a lehetőséget, hogy érettebb és karakteres nőket keltsen életre. Ezzel egyben azt is tervezi, hogy elköszön azon fiatal karakterektől, akik "egy lehetetlen szerelem után sírnak".


Angelique Boyer bemutatta, mennyit fejlődött két évtizednyi karrierje alatt, kilépve komfortzónájából, érett, erős és karakteres nőket életre keltve, mint Leona Bravo, az El amor invencible (Leona bosszúja) főhősnője, akit Danilo Carrera és Daniel Elbittar oldalán alakít. A francia származású színésznő számára az egyik kihívás a "szűzies" karakterek hátrahagyása a telenovellákban. Az interjú során bevallotta, hogy az olyan női karakterek, akik "egy lehetetlen szerelem miatt sírnak", már nem "szórakoztatóak" számára, így újabb projektjeiben azt a célt tűzte ki magának, hogy olyan nőket keltsen életre, akik szakmai kihívást jelentenek számára.

"Nőként különböző módon fejlődünk, mint a férfiak, 35 évet fogok betölteni, idős nem vagyok, de érettebbek leszünk, a karaktertípusokban is, akiket adnak nekünk. A sírós lány, aki egy lehetetlen szerelemért szenved, már nem szórakoztató számomra, már csináltam többször, és élveztem is nagyon." - mesélte 2023 februárjában.


Egy másik interjúban pedig azt is elmondta, hogy habár minden projektjéből sokat tanult, most már szeretne kiállni a sorból és hátrahagyni az "egót", hogy érettebb karaktereket is elkezdjen alakítani, akik fordulatot visznek a karrierjébe. "Színészként mindig az egó az, amitől nem merünk különböző dolgokat megcsinálni. Általában mi, színésznők 10 évvel fiatalabb karaktereket alakítunk, 35 évesek vagyunk, de még mindig szűziesek. Most egy olyan karaktert alakítok, aki közelebb van az én koromhoz, úgyhogy nagyon izgatott vagyok." - nyilatkozta a forgatások megkezdésekor az Abismo de pasión (Bűnös vágyak) és a Tres veces Ana (Ana három arca) főhősnője.

A Juan Osorio kezei között készült melodrámában pedig nagy lépést tett a francia származású színésznő, ugyanis amellett, hogy erős és határozott nőt kelt életre, először a fikcióban két tinédzser édesanyja is. "Az írók egy olyan nőt alkottak meg, akit szeretnénk nézni, jó kiállással, magabiztossággal, reménnyel, aki édesanya, és úgy gondolom, hogy ez a legnagyobb szeretet, ami létezik, láthatjuk ők harcolni a gyermekeiért és szembenézni a gonosszal." - tette hozzá.


Megjegyzések