Hírek 2022.06.28.

Az alábbi hírösszefoglalóban olvashatjátok az elmúlt két hét legfrissebb híreit a tengerentúlon készülő telenovellákkal kapcsolatban. Jó olvasást!


Los caminos del amor: főhős-jelöltek

Mint azt ahogyan nemrég megírtuk, Nicandro Díaz legújabb telenovelláját készíti a Mi fortuna es amarte sikere után, mely egyelőre a Los caminos del amor munkacímen fut, és Carlos Said, Karla Esquivel, Rodrigo Brand és Ara Saldívar az eddigi megerősítettek. A novella egy chilei romantikus komédia feldolgozása, a napokban pedig felreppent néhány pletyka a főhősök kilétéről. Egyes értesülések szerint megvan az esélye, hogy a történet főszereplőit Silvia Navarro és Cristian de la Fuente keltsék életre, akik ezzel ismét együtt alakítanák a főszereplő-párost a 2012-es Amor bravío (A szív parancsa) után, melyet Carlos Moreno készített. Silvia egy epizódszerep erejéig részese lesz Carlos Moreno újdonságának, mellyel visszatér a Televisához, így megvan az esély a főszerepre. Ki örülne annak, ha ismét főszereplő-páros lennének?




La herencia: közeleg a finálé

Március 28-án startolt el Mexikóban Juan Osorio és Roy Rojas produkciója, a La herencia, un legado de amor, mely hazánkban is vetített Los herederos del Monte (A del Monte örökösök) feldolgozása. Elődjével ellentétben a Michelle Renaud és Matías Novoa főszereplésével készült telenovella csupán 80 részes lesz, a történet utolsó epizódját július 15-én vetítik a Las Estrellas 20:30-as sávjában. A telenovella nem érte el elődje, a Mi fortuna es amarte sikerét, helyét pedig Rosy Ocampo legújabb Vencer-novellájának adja át július 17-től.




La mujer del diablo: befejeződtek a forgatások

Elérkezett a nap, José Ron múlt hétvégén befejezte a La mujer del diablo forgatásait, melyet Carlos Bardasano készít a ViX+ nevű exkluzív online platformra, mely hamarosan útjára indul Latin-Amerikában. "Elérkezett a nap, ma van az utolsó forgatási napom a La mujer del diablo-ban, ebben a nagyszerű projektben. Nagyon elégedett vagyok, mert egy csodálatos út volt. Remélem, hogy tetszeni fog Önöknek. Hamarosan megismerhetik mindezt, amit Önöknek készítettünk. A ViX+-on keresztül tudják majd megnézni. És ez a szakaszok lezárásának pillanata. Mindig amikor egy projekt elkezdődik, és akkor is, amikor befejeződik, sok érzelem van. Nagyon hálás vagyok, nagyon elégedett." - fejezte ki meghatottan közösségi oldalán José Ron, aki Carolina Miranda oldalán alakítja a történet főhősét.




Hasta que la plata nos separe: Carmen Villalobos búcsúzik karakterétől

Nemrég befejeződtek Kolumbiában az Hasta que la plata nos separe forgatásai, melynek főszereplőit Carmen Villalobos és Sebastián Martínez alakítják. A jeles alkalomból a kolumbiai színésznő megosztott néhány kedves szót a projektről, melyekkel elbúcsúzik karakterétől. "Ma elbúcsúzok ettől a nagyszerű karaktertől, akit őrülten szeretek. Köszönöm Alejandra Maldonado, hogy az életembe érkeztél, és kihívás elé állítottál ismét a karrieremben." - írta közösségi oldalán. "Köszönöm az RCN-nek, ami az otthonommá vált az utóbbi két évben." - tette hozzá, megköszönve az egész csapat munkáját.




Hasta que... levették a műsorról

Ha már a Carmen Villalobos főszereplésével készült telenovelláról van szó... A romantikus komédia május 10-én startolt a Telemundo műsorán az esti 21:00-ás sávban, azonban sokáig nem volt az idősávban, ugyanis a rendkívül alacsony nézettségi adatoknak köszönhetően a floridai székhelyű tévétársaság két héttel később, május 23-tól száműzte a novellát a főműsoridőből, és délután egy órakor kezdték el vetíteni az elejéről. Múlt hét hétfőn pedig a telenovella követői meglepetten vették tudomásul a Telemundo végleg levette a képernyőről a sorozatot, melyben Gregorio Pernía, Laura Flores és Alejandro Tommasi is szerepelnek. A csatorna a La Doña-t (A végzet asszonya) kezdte el vetíteni az említett sávban, így pedig az a helyzet állt elő, hogy jelen pillanatban egy darab saját készítésű premier telenovella sem fut a tévétársaság csatornáján. A novella rajongói az internet segítségével tovább tudják követni a romantikus komédiát, melyet a kolumbiai RCN is vetít.




Jessica Coch a Televisától a Telemundohoz

Miután évek óta távol van a kamerák világától, Jessica Coch tévétársaságot váltott, és a floridai székhelyű Telemundo-hoz igazolt, ahol az El Conde: amor y honor szereposztását erősíti, melynek forgatásai nemrég vették kezdetüket. Az olyan sikeres melodrámák főgonosza, mint az Un refugio para el amor (Menekülés a szerelembe) és a Cuando me enamoro (Időtlen szerelem) már forgat is Mexikóban többek között Ana Brenda és Fernando Colunga, a történet főszereplőinek társaságában. "Nem tudják elképzelni az örömömet. Kosztümös [sorozatot forgatni] az egyik álmom volt." - nyilatkozta a mexikói színésznő, aki utoljára a 2017-es Mi marido tiene familia-ban szerepelt.




Horacio Pancheri is tévétársaságot vált

Aki szintén átigazolt a kompetenciához, az nem más, mint Horacio Pancheri, az Un camino hacia el destino (A sors útjai) főhőse. Habár azt még nem tudni, hogy a tévétársaság melyik készülő projektjében fog részt venni, az argentin színész nagyon elégedetten nyilatkozott arról, hogy a Telemundo képernyőin debütálhat. "Ez egy nagyszerű projekt, nagyon izgatott vagyok, hogy itt lehetek, ebben a csodálatos családban, úgyhogy hamarosan elmesélem, miről is van szó." - nyilatkozta a színész, akit utoljára a Vencer el pasado-ban láthattunk a Televisánál tavaly. Az argentin színész így csatlakozik azon színészek már hosszú listájához, akik átvándoroltak a Telemundo-hoz.




Megjegyzések

  1. A Herenciából már alig van hátra valami, de még egy csomó minden nem derült ki: Juan még mindig azt hiszi hogy az övé Julieta gyereke, még csak Pedro tudja hogy Sara nem is del Monte, még nem derült ki, ki akarta megölni Deborát, Pedrogonoszságai még nem derültek ki

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése