Mi secreto: alakul a telenovella szereposztása

Nemrég írtunk róla, hogy Carlos Moreno bejelentette legújabb telenovellájának főszereplőit, akiket Macarena García, Diego Klein, Isadora Vives és Andrés Baida alakítanak, akik új arcokat jelentenek a mexikói képernyőkön, legalábbis a főszerepek terén. Azonban a novella szereposztásában, melyet szép lassan erősítenek meg, több elismert színész is helyet kapott.

Macarena García és Isadora Vives, főhősnő és antagonista a promocionális fotózáson

A Noveleando hírportálon a napokban több színész részvételét is megerősítették a Mi secreto-ban, mely az Ha llegado una intrusa feldolgozása lesz. Köztük van Alma Delfina, Laura Vignatti, Lalo Palacios, Ana Paula Martínez, Luis Fernando Peña, Roció Reyna, Adrián Escalona, Susana Jiménez és Ruy Rodríguez Gaytán is, akik csatlakoznak a már korábban megerősített Chris Pazcal-hoz, Don Eric del Castillo-hoz és Fernando Ciangherotti-hez.


Mellettük a szereposztást erősíti Arturo Peniche és Karyme Lozano is, akik pedig a történet idősebb főhőseit fogják életre kelteni. Karyme 9 év után tér vissza a melodrámákhoz, legutoljára a Quiero amarte főhősnőjét alakította Cristian de la Fuente oldalán, melyet szintén Carlos Moreno készített. A tegnapi napon pedig megerősítették Silvia Navarro részvételét, aki egy vendégszerep erejéig fog feltűnni a telenovellában, mellyel visszatér a Televisához, miután a Telemundo-nál alakította tavaly a La suerte de Loli főhősnőjét.


A hírek szerint a Mi secreto forgatásait július 4-én kezdik meg Mexikóban, a Las Estrellas képernyőire pedig szeptemberben kerül a Corazón guerrero megüresedő helyére. Mit gondoltok az eddigi szereposztásról? Kinek keltette fel az érdeklődését?


Megjegyzések