Vencer la ausencia: itt az első promó

Rosy Ocampo már a negyedik sorozatát készíti a Vencer-antológia részeként, a jóideje készülő Vencer la ausencia pedig hamarosan kezdetét is veszi Mexikóban. Az Ariadne Díaz, Mayrín Villanueva, Alejandra Barros és María Perroni főszereplésével készülő melodráma premierjéig már kevesebb, mint egy hónap van hátra, a napokban pedig már el is kezdték promózni Mexikóban.

A Vencer la ausencia hivatalos posztere

Az antológia negyedik sorozatának poszterén is látszik, hogy a Vencer la ausencia egy új korszakot jelent az antológiában, ugyanis a korábbi poszterekkel ellentétben, ez kevésbé színes, sokkal letisztultabb, és már nincs rajta az antológiát meghatározó pillangó sem. Emellett a főhősnők is más pozícióban helyezkednek el a poszteren.

A Vencer-antológia telenovelláinak poszterei

Ám a telenovella posztere mellett kiadták az első promóját is a telenovellának, melynek férfi főszereplőit David Zepeda és Danilo Carrera alakítják, akik új karakterekkel mutatkoznak be az antológiában. Az alábbi videóban megtekinthetitek a telenovella első promóját, alatta pedig a magyar fordítást is olvashatjátok.


Négy szeretetteljes barátnő és egy tragédia, mely mindent megváltoztat.
Esther, szembenéz a fia elvesztésével,
Julia, a férje eltűnésével és fia fájdalmával,
Rayo, egy édesanyja nélküli jövővel,
és Celeste, akinek egy betegség kockára teszi anyaságát és házasságát.
De együtt újjáépítik életüket, és így le fogják tudni győzni a hiányt.


Rosy Ocampo legújabb telenovellája július 18-án startol el a Las Estrellas műsorán, ahol a La herencia, un legado de amor helyét foglalja el a 20:30-as sávban, mely 80 rész után érkezik el fináléjához. A telenovella, melyet Angelique Boyer köt össze a korábbi Vencer-novellákkal, a korábbiakhoz hasonló epizódszámmal fog rendelkezni, és körülbelül novemberben lesz vége, amikor is Nicandro Díaz új produkciója veszi át az idősávot. Mit gondoltok a poszterről és a promóról? Ki várja már a Vencer la ausencia-t?


Megjegyzések

  1. Én már nagyon várom, nagyon szimpatikus hogy Mayrin és David újra egy párt játszanak majd és hogy Ari Danilot kapta párjának. Az egész szereposztás nagyon rendben van, bár Erick karaktere fogalmam sincs hogyan kapcsolódik majd a sorozathoz

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése