Vencer la ausencia: David Zepeda karakteréről mesélt

David Zepeda is részese a Vencer-antológia negyedik telenovellája, a Vencer la ausencia szereposztásának, mégpedig egyike a főhősöknek Mayrín Villanueva oldalán. A mexikói színész azonban nem a korábbi Vencer-univerzumbeli karakterével, Álvaro Falcón-nal tér vissza, akit hazánkban a Vencer el desamor-ban (Viharos szívek) ismerhettünk meg, hanem egy új karakter bőrébe bújik. Ez azonban sok rajongónak nem tetszik, és többen fejezték ki véleményüket, miszerint a színésznek szünetet kéne tartani. David a napokban nyilatkozott a témával kapcsolatban, és exkluzív részleteket is elárult legújabb főszerepéről.


Susana González-szel ellentétben, aki úgy döntött, hogy sikeres főszerepe után a Mi fortuna es amarte-ban egy kis időre visszavonul a képernyőktől; David Zepeda, aki a párját alakította az említett telenovellában, máris egy újabb melodrámát forgat. Ez nem más, mint Rosy Ocampo legújabb sorozata, a Vencer la ausencia, mely a Vencer-antológia negyedik része lesz, ahol olyan színészekkel együtt szerepel, mint Mayrín Villanueva, Ariadne Díaz, Danilo Carrera és Laura Carmine, egy nagyszerű szereposztás mellett.

"Számomra mindig nagyon fontos az emberek véleménye, és mindig figyelek rá, a közönségemre figyelve élek, hisz végülis ez a legfontosabb számomra, nekik köszönhetem a karrieremet; csak ezt az egy lehetőséget kérem Önöktől, és meglátják, hogy teljes mértékben különböző az, amit csinálunk. Istennek hála olyan szerencsém van, hogy lenyűgöző rendezőim vannak, és ennek segítségével nagyon sokoldalú lehetek." - nyilatkozta nemrég a mexikói színész az Hoy című beszélgetős műsor kamerái előtt azok kommentjeire reagálva, akik azt kérték, hogy vonuljon vissza egy időre.

David Zepeda új karaktere, Jerónimo bőrében

A La fuerza del destino (A végzet hatalma) és az Abismo de pasión (Bűnös vágyak) főhőse állította, hogy karrierjének alapja, hogy "nagyon különböző" karaktereket kelt életre, mely "egy nagy kihívás". "Biztos vagyok benne hogyha az emberek megadják nekem ezt a lehetőséget, hogy megnézik ezt a történetet, akkor meg fogják érteni, miről beszélek." - tette hozzá a mexikói színész.

David Zepeda és Laura Carmine férj és feleség lesznek az új telenovellában

A telenovellák lovagja, akit hazánkban a jelenleg futó La Doña (A végzet asszonya) második évadában is láthatunk, ebben a történetben Jerónimo-t kelti életre, aki a gyermekei szeretetének elvesztésétől és a felesége árulásától szenved. "Van két gyerekem, elmentem az USA-ba, hogy jobb [életet] nyújtsak nekik, és mikor visszatérek, a gyerekeim meg sem ismernek, és nem is érdeklem őket, nagy haragot éreznek, amiért nem voltam velük, és a páromnak, a feleségemnek új szerelme van." - mesélt karakteréről a 48 éves színész.

A Vencer la ausencia a 20:30-as sávban fog képernyőre kerülni a Las Estrellas műsorán, ahol július 19-én átveszi a jelenleg futó La herencia, un legado de amor helyét.

Ti mit gondoltok David újabb főszerepéről? Ti egyetértetek azzal, hogy vissza kéne vonulnia egy kis időre?


Megjegyzések