A szerelem aromája: ma premier!

Elérkezett a nap, amikor hazánkban is elstartol a Laura Londoño és William Levy főszereplésével készült Café con aroma de mujer (A szerem aromája), mely a tegnap befejeződött Si nos dejan (Alicia új élete) helyét veszi át a TV2 délutáni műsorsávjában. A telenovella első részét, melynek antagonistáját Carmen Villalobos kelti éltre, ma délután 14.35-től láthatjátok a TV2-n.


Az elmúlt héten több poszton keresztül ismerkedhettetek meg a kolumbiai telenovellával, mely Gaviota és Sebastián Vallejo szívszorító szerelmi történetét mutatja be. Az alábbiakban összegyűjtöttem egy helyre ezeket a posztokat, így aki szeretné, még a premier előtt gyorsan elolvashatja őket.

Az RCN és a Telemundo közös produkciójaként készült telenovella az oldalon is elérhető lesz a 'Telenovellák' menüpont alatt vagy ide kattintva; június közepéig a részek hétvégén kerülnek feltöltésre időhiány miatt. A poszt alatt pedig szívesen olvassuk a véleményeiteket a novellával kapcsolatban. Kinek hogy tetszett az első rész? Ki fogja követni a sorozatot?


Megjegyzések