Café con aroma de mujer: hazánkba érkezik William Levy legújabb telenovellája

Pont holnap reggel jelent volna meg egy poszt az oldalon, melyben azt fejtegettük volna, hogy vajon mi lesz a hamarosan befejeződő Si nos dejan (Alicia új élete) helyett, ugyanis a Mayrín Villanueva és Marcus Ornellas főszereplésével készült mexikói telenovella három hét múlva befejeződik a TV2 műsorán. Ez a poszt azonban már felesleges, hiszen épp most tettek közzé egy ajánlót, melyből kiderült, mi váltja Carlos Bardasano sorozatát a TV2 műsorán.


Nem másról van szó, mint a Café con aroma de mujer 2021-es feldolgozásáról, melynek címe hazánkban A szerelem aromája lesz. A Telemundo és az RCN közös produkciójaként készült telenovella az 1993-as nagysikerű novella feldolgozása, hazánkban pedig már két mexikói remake-jét is láthattuk, melyek a Cuando seas mía (Amikor az enyém leszel) és a Destilando amor (Szerelempárlat). Ezúttal a főszereplők bőrébe Laura Londoño és William Levy bújnak, utóbbi 8 év kihagyás után tért vissza a telenovellák világába Sebastián Vallejo szerepében. Laura sem ismeretlen a telenovellák kedvelőinek, ugyanis a Sin senos no hay Paraíso-ban (Csajok, szilikon - ez lesz a Paradicsom) már láthatták Lina Arango bőrében. Emellett a történet női antagonistáját pedig Carmen Villalobos kelti életre; Lucía Sanclemente karaktere az első antagonistát jelenti a kolumbiai színésznő karrierjében.


Az első kiadott promóban elhangzik, hogy hamarosan a TV2 képernyőjére kerül, és szinte biztos, hogy a Si nos dejan-t (Alicia új élete) fogja váltani a 14.35-ös sávban. Az említett promót ide kattintva tudjátok megtekinteni a csatorna hivatalos honlapján. A Kolumbiában 92 részt megélt telenovella egy igazi klasszikus újragondolása, új köntösbe öltöztetése, egy modern melodráma sok zenével, kávéval, kolumbiai stílusban. A novella az oldalra is fel fog kerülni, hamarosan több részlettel is jelentkezem, illetve olvashattok majd bőven a sorozatról, hogy jobban megismerkedjetek vele a nagy premier előtt. Most egyelőre örüljünk a hírnek.

Ti mit szóltok hozzá? Ki fogja nézni? Örültök, hogy hazánkba is elérkezik a telenovella, vagy ti mást vártatok?

Megjegyzések

  1. Épp pár napja mondtam,hogy a top listámon három Televisás és ez van és ezeket várom erre tessék!
    Bár a négy közül erre tettem volna fel a legkevesebb pénzt,de én örülök neki.
    Viszont remélem ezután vissza térnek a Televisához,mert a többi Telemundo nem nagyon érdekel.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az én említett listámon is ennek lett volna a legkevesebb esélye, de örülök neki, mert szerintem jól sikerült novella lett.

      Törlés
    2. Nekem már ezek a gyönyörű kávéültetvényes helyszínek is nagyon tetszenek.
      Meg úgy látom ez közelebb van a Televisás alkotásokhoz,mint a Telemundo drog meg narkónovelláihoz,ahol szana szét lőnek mindent! XD

      Törlés
    3. Így van, ez egy klasszikus melodráma, persze a mai korhoz igazítva, a mai korba adaptálva, és tele van zenével is. Semmi köze a narkósorozatokhoz.

      Törlés
  2. Én láttam a Destilando de amort szóval ezt most kihagyom. Egyébként sem szimpatikus a főhősnő játéka

    VálaszTörlés
  3. Malverde tv2 uj sorozat fernando colunga lesz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Abban nem is játszik Fernando XDDD Pedro Fernandez a főszereplője

      Törlés
    2. Így van, a Malverde főszereplőjét végül Pedro Fernández alakította, habár először valóban úgy volt, hogy Colunga lesz a főhős, de végül felmondott.

      Törlés
  4. Malverde el parton tv2 uj sorozat lesz.

    VálaszTörlés
  5. Malverde jo tv2 helyett lesz.

    VálaszTörlés
  6. El conde fernando colunga tv2 uj sorozat lesz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a sorozat tudtommal még el sem készült, a TV2-n a Café con aroma de mujer lesz, mint ahogyan az a posztban is olvasható.

      Törlés
  7. William levy es fernando colunga tv2 uj sorozat lesz.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése