Paula és Paulina az Izaura TV-n

Habár szerdán befejeződik a Soy tu duena (Riválisok) az Izaura TV műsorán, ez alkalommal sem maradunk Gaby Spanic-novella nélkül, ugyanis a pénteken befejeződött Rózsák harca című olasz sorozat helyett a legsikeresebb mexikói telenovella kerül ismét a képernyőre, mely annak idején a világsikerhez repítette a venezuelai színésznőt. Nem másról van szó, mint a La usurpadora-ról (Paula és Paulina), melyet november 2-tól minden hétköznap 15.50-től láthat a nézőközönség az Izaura TV műsorán. Emellett ma este láthatjuk élő adásban is Gaby Spanic-ot, aki ismét Budapesten tartózkodik, és ma este részt vesz a Dancing with the stars című táncos showműsorban, mely este 8 órakor veszi kezdetét a TV2-n. És ha ez még mind nem lenne elég, a múlt héten az is kiderült, hogy hazánkba is érkezik a Si nos dejan, mely a venezuelai színésznő visszatérését jelenti a telenovellák világába 8 évnyi kihagyás után. A Paula és Paulát már tizenötödik alkalommal élvezheti a közönség a hazai képernyőkön, az Izaura TV pedig fennállása óta ötödjére vetíti le idén. Aki pedig nem tudná ebben az időpontban követni, az se aggódjon, ugyanis a teljes sorozat elérhető az oldalon a 'Telenovellák' menüpontra vagy ide kattintva. Ki fogja nézni közületek újból a leghíresebb ikerpár történetét?


Záporoznak az ismétlések

Kétség kívül a november az ismétlések hónapja a telenovellák terén, ugyanis rengeteg korábban vetített klasszikust és nemrég vetített sorozatot ismételnek meg a csatornák, így összegyűjtöttem, melyik ismétlést melyik csatornán és hány órakor követhetitek. A sorozatok címeire kattintva pedig mindegyiket megtekinthetitek online is az oldalon, HD 720p felbontásban.




Megjegyzések

  1. Ha már Gaby ittléte miatt adják le, akkor adhatnának tőle olyan sorozatot is, amit még nem ismételtek agyon, akár A szerelem foglyait vagy a Szeretni bolondulásigot, de a legjobban annak örülnék, ha elővennék a Nincs hozzád hasonlót.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Nincs hozzád hasonlónak én is nagyon örülnék, szívesen megnézném.

      Törlés

Megjegyzés küldése