Gaby Spanic visszatér Magyarországra

Miután tavaly egyike volt a TV2 táncos showműsora, a Dancing with the stars versenyzőinek, Gaby Spanic ismét ellátogat hazánkba. A La usurpadora (Paula és Paulina), a Tierra de pasiones (Második esély), az Emperatriz (A Császárnő) és a La otra cara del alma (A bosszú angyala) főszereplője egy, a csatornán sugárzott ajánlóban jelentette be, hogy részt vesz a showműsor idei évadában, mégpedig most szombaton. A színésznő közösségi oldalán kiadott nyilatkozat szerint, Gaby október végén útra kel, hogy folytassa az európai kontinens meghódítását. Azonban nem valószínű, hogy sok időt tölt nálunk, mivel november 28-án lesz színdarabja, az Ay por favor La usurpadora (Jaj, kérlek, a Paula és Paulina) világpremierje Miami-ban, mely a nyilatkozat szerint a világ több városába is be lesz mutatva, így akár lehet, hogy még nálunk is?

A venezuelai színésznő, aki 33 éves karrierjét ünnepli idén, nemrég tért vissza a telenovellák világába 8 évnyi kihagyás után a Televisa új sorozatában, a Mayrín Villanueva, Marcus Ornellas és Alexis Ayala főszereplésével készült Si nos dejan-ban. A történetben Fedora Montelongo-nak életet adó Gaby a múlt héten jelentette be, hogy többek között hazánkba is elérkezik a Si nos dejan. Így lehetséges, hogy több információ is kiderül a hazai premierről. Mindenesetre, meg kell várnunk a szombat estét a Gaby Spanic magyarországi tartózkodásával kapcsolatos részletekért, a showműsor pontosan szombat este 20 órakor kezdődik.


Ki fogja nézni szombat este Gaby Spanic-ot a Dancing with the stars-ban?


Megjegyzések

  1. Erről a színdarabról tudni valamit?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyelőre annyit, hogy november 28-án mutatják be Miami-ban, utána pedig a világ több nagyvárosában is bemutatják. Ám azt nem tudni, hogy mely városokban, arra még várni kell, hogy kiderüljön. Egyébként eredetileg június 6-án lett volna bemutatva, de a covid miatt elhalasztották.

      Törlés
  2. Nagyon örülök, hogy Gaby ismét hazánkban van. Remélem, hogy most is lesznek közönségtalálkozók, mert a tavalyira sajnos nem tudtam elmenni. Erről esetleg lehet tudni valamit?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyelőre sajnos nem tudni, hogy lesz-e. Mivel november 28-án lesz Miamiban a színdarabja bemutatása, így nem gondolom, hogy ezalkalommal sokáig marad nálunk, a közönségtalálkozókat pedig szerintem akkor már elkezdték volna szervezni. Bár nem tudom, hogy mik lehetnek számunkra a "meglepetései", úgyhogy nem lehet tudni, hogy lesz-e...

      Törlés

Megjegyzés küldése