Si nos dejan Magyarországon!



Nemrég fejeződött be az amerikai Univision csatornán a Televisa egyik idei sorozata, a Si nos dejan, mely a klasszikus Mirada de mujer (Női pillantás) feldolgozása. A Mayrín Villanueva, Marcus Ornellas és Alexis Ayala főszereplésével készült telenovella november 1-jén mutatkozik be a mexikói közönség számára, ahol a La Desalmada-t váltja a főműsoridőben. A novella azért is érdekes, mert meghatározza Gaby Spanic visszatérését a telenovellák világába, aki 8 év után tér vissza a stúdiókba, a Televisához pedig 11 év után; és akinek nevéhez olyan telenovellák fűződnek, mint a La usurpadora (Paula és Paulina), Tierra de pasiones (Második esély), Emperatriz (A Császárnő), La otra cara del alma (A bosszú angyala) vagy a Soy tu dueña (Riválisok).


Gaby publikációja az Instagramon, ahonnan kiderül, hogy hozzánk is érkezik a Si nos dejan

A venezuelai színésznő a napokban egy posztban fejezte ki örömét az Instagramon, mivel a telenovella, melyben Fedora Montelongo-nak ad életet több országba is eljut, a felsorolt országok között pedig szerepel Magyarország is. Habár sejteni lehetett, hogy Gaby miatt nálunk is le fogják adni a sorozatot, most már szinte biztos, hogy érkezik hozzánk is. A kérdés már csak az, hogy melyik csatornán, és mikor. Szerintem a TV2 Csoport vásárolta meg a vetítési jogokat, a legvalószínűbb pedig, hogy a jelenleg futó Vencer el desamor (Viharos szívek) befejeztével startol el jövőre. Ám az is lehet, hogy meglepnek minket, és talán az Izaura TV-re érkezik még ebben az évben. Ti mit szóltok a hírnek? Örültök, hogy hazánkba is eljut?


Megjegyzések

  1. Engem ez a sorozat nem vonz, az ilyen történeteket nem kifejezetten szeretem. De Gaby miatt biztos nézett lesz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Engem sem igazán érdekel egyelőre, bár elég sok jó véleményt hallottam róla. November 1-jén lesz a mexikói premier, abba belenézek, aztán majd meglátom, nézem-e.

      Törlés

Megjegyzés küldése