Hírek 2021.09.27.

Az alábbi hírösszefoglalóban olvashatjátok az elmúlt hét legfrisebb híreit. Jó olvasást!


Si nos dejan: új premierdátum Mexikóban

Korábban már ismeretes volt, hogy a Mayrín VillanuevaMarcus Ornellas és Alexis Ayala főszereplésével készült Si nos dejan, mely a Señora Isabel feldolgozása, október 25-én fog elstartolni a mexikói Las Estrellas műsorán, ugyanis habár az Univision csatorna már június 1. óta sugározza a telenovellát, mely Gaby Spanic visszatérését is meghatározza, Mexikóban még nem mutatták be a történetet. Most pedig kiderült, hogy egy héttel később, november 1-jén fog startolni Carlos Bardasano sorozata, mely a Livia Brito és José Ron főszereplésével készült La Desalmada-t váltja a főműsoridőben. Érdekesség, hogy a Si nos dejan után pedig ismét egy Bardasano-sorozat, a Los ricos también lloran új verziója foglalja el az idősávot.



Allá te espero: Andrés Palacios is csatlakozik

Angelli Nesma már készíti új sorozatát, mely a Televisához való visszatérését jelenti, s mely a kolumbiai Allá te espero feldolgozása lesz. Nemrég kiderült, hogy a sorozat főszereplőit Eva Cedeño és Gabriel Soto alakítják majd; most pedig kiderült, hogy Andrés Palacios lesz az, aki majd a főhősök közé akar állni. Andrés előző sorozata az év elején finálézó Imperio de mentiras volt, ahol Angelique Boyer mellett ő alakította a történet főhősét, Leonardo-t. Rajtuk kívül részese lesz még a szereposztásnak Irina Baeva, aki a női főgonoszt alakítja majd, Laura Vignatti, Josh Gutuérrez, Gaby Rivero, Eugenia Cauduro, aki Gaby Rivero testvérét alakítja majd, José Elías MorenoIvonne Montero és Salvador Zerboni, valamint a kisfiú Iker García, akit itthon a Vencer el desamor-ban (Viharos szívek) láthatunk. A készülő novella októberben kezdi meg forgatásait, és a jelenleg futó S.O.S. Me estoy enamorando-t váltja jövőre a Las Estrellas műsorán.




Contigo sí: az első promó

Egyre jobban közeleg Nacho Sada legújabb telenovellájának premierje, és már meg is érkezett az első kedvcsináló a Viviana remake-jéhez, melynek főszereplőit Alejandra Robles Gil, Brandon Peniche és Danilo Carrera alakítják. A novella egészen pontosan október 11-èn startol a mexikói Las Estrellas műsorán, ahol a Diseñando tu amor-t váltja a délutáni sávban. Most pedig nézzük azt a promót, melynek magyar fordítását az alábbi videó alatt olvashatjátok.


Vannak férfiak, akik elrabolják a szívedet egy pillantással...
– Az életed része akarok lenni, mimdörökké.
...és megtöltenek reményekkel az életfelfogásukkal.
– Segítek neked, hogy beteljesítsd az álmaidat.
Habár egyesek nagyobb árulók, mint a tenger.
Contigo sí – október 11-től 16:30-tól a Las Estrellas műsorán




Giselle Gonzalez történetet keres új sorozatához

A Yo no creo en los hombres, La Candidata és a Caer en tentación producere, Giselle Gonzalez már egy új történetet keres, mellyel visszatérhet a képernyőkre 2022-ben. Legutóbbi munkája a tavaly ősszel startoló és idén év elején finálézó Imperio de mentiras volt, melynek főszereplőit Angelique Boyer és Andrés Palacios alakították. A pletykák szerint a producer három történet között gondolkodik; a 2018-as chilei Pacto de sangre, a 2020-as politikai dráma, a La venganza de Analía és az 1988-as Encadenada, melyet Ernesto Alonso készített, s melynek főhősnőjét Christian Bach alakította. A pletykák szerint a három történet közül az utóbbi a producer kedvence, így meglehet, hogy ebből láthatunk majd egy új verziót jövőre. Emellett annyit lehet még tudni, hogy a tervek szerint a sorozat a még készülő Corona de lágrimas 2 után startolna.





La Desalmada: bejelentették a második évadot

Livia Brito, a La Desalmada főhősnőjét, Fernandát alakító kubai színésznő nemrég egy Instagram live-ot készített, ahol különféle érdekességet mesélt el a sorozatról, melyben José Ron-nal együtt alakítják a főhősöket. A rajongók nagy meglepetésére a színésznő bejelentette, hogy második évad fog készülni a klasszikus vidéki stílusú telenovellából. Korábban már felröppentek egy második évaddal kapcsolatos pletykák, melyről ebben a hírösszefoglalóban írtam, most azonban már hivatalos az információ. "Igen, lesz második évad, ez igaz, de ezt a Güero [a sorozat producerére utalva] mondta nekem. Ezt csak így magunk között mondom, lesz második évad, de úgy gondolom, hogy 2022-ben, 2022 végét mondta nekem Güero Castro." - mondta az élő bejelentkezés során a Muchacha italiana viene a casarse (Fiorella) és a Médicos, línea de vida (Vészhelyzet Mexikóban) főhősnője. Ezzel a La Desalmada is bekerül Castro évadosított telenovellái közé, a Por amar sin ley, Médicos, línea de vida (Vészhelyzet Mexikóban) és a Corona de lágrimas (Könnyek királynője) közé.




Los ricos también lloran: különleges meghívott

Már egy hete forog a Los ricos también lloran új verziója Claudia Martín és Sebastián Rulli főszereplésével, a stáb pedig lehetséges, hogy egy különleges részvétellel gazdagodik. Nem másról van szó, mint Verónica Castro-ról, aki az eredeti történet hősnőjét alakította 1979-ben Rogelio Guerra oldalán. A hírek szerint a sorozat producere, Carlos Bardasano egy különleges meghívást tett a színésznőnek egy kisebb epizódszerep erejéig, ám egyelőre még nem tudni a színésznő válaszát.




Los ricos también lloran: újabb információk

Folyamatosan derülnek ki a részletek a Televisa legújabb sorozatáról, a klasszikus Los ricos también lloran remake-jéről, melynek főszereplőit Claudia Martín és Sebastián Rulli alakítják, és mely egy héttel ezelőtt megkezdte forgatásait. Először is a napokban kiderült, hogy a történet nagy főgonoszát az új verzióban Soraya-nak fogják hívni, mint az 1995-ös María la del barrio-ban (María), ahol Itatí Cantoral felejthetetlen alakításában élvezhettük ezt a karaktert. Ezt a hírt a sorozat producere, Carlos Bardasano és a színésznő, Fabiola Guajardo is megerősítették közösségi oldalukon, az alábbi képen pedig meg is tekinthetitek, hogyan fog kinézni az új Soraya.




A másik hír az új, modernizált verzióval kapcsolatban a férfi főhős anyjával kapcsolatos, ugyanis pénteki posztomban megírtam, hogy Azela Robinson lesz az, aki életre kelti a karaktert, melyet a María la del barrio-ban Irán Eory alakított. Azonban a közösségi oldalakon olyan képek is terjednek, melyeken Alejandra Barros látható a Salvatierra-családot megformáló színészek társaságában. Ennek folyamán egyelőre nem tudni biztosra, melyikőjük lenne a főhős anyja; azonban ha Alejandra Barros lenne, akkor az életkorok ismét nem stimmelnének, ugyanis a színésznő csupán négy évvel idősebb a fiát alakító Sebastián Rulli-nál, habár a La Desalmada kapcsán már tudjuk, hogy ez nem akadály a Televisánál. De az is meglehet, hogy meglepnek minket a készítők egy nagy fordulattal a történetben, mint az történt a 2019-es La usurpadora (Az új Paula és Paulina) esetében, így egyelőre nem lehet tudni teljes bizonyossággal a választ a kérdésre, kíváncsian várjuk a fejleményeket.





Parientes a la fuerza: a Telemundo új komédiájának premierdátuma

A Telemundo bejelentette legújabb komikus sorozatának premierdátumát, a Parientes a la fuerza egész pontosan október 26-án startol el az este 9 órás sávban. "Egy filmbeillő találkozás, két élet véletlen folyamán összekötött sors, de nagyon különböző világokból. Egy szerelem, mely bármilyen képzelőerőt felülmúl. De az igazi kihívás még épp csak most kezdődik. Azt mondják, aki megházasodik, az mindennel együtt és családostul házasodik, de Carmen (Bárbara de Regil) és George (Guy Ecker) számára két családjukkal lesz, mert a szerelem nem egyedül érkerkezik." - ezzel a narrációval promózza a miami székhelyű tévétársaság a sorozatot, melynek szereplőgárdáját Michel Duval, Chantal Andere, Carmen Aub, Lisa Owen, Antonio de la Vega, Salvador Zerboni, Alejandro Ávila és Mauricio Garza is erősítik. Ha többet szeretnél olvasni a Telemundo újdonságáról, kattints ide. Az alábbiakban pedig a sorozat trailerét tekinthetitek meg, melyben a fent olvasható narráció hangzik el.




Café: William Levy nehezen azonosult karakterével

A Café con aroma de mujer főhősét alakító William Levy nemrég nyilatkozott a sorozatban megélt élményeiről. "Nagyon szép élmény volt. Sosem dolgoztam Kolumbiában korábban, úgyhogy itt lenni a kolumbiaiakkal, együtt élni velük, az itteni produkciók... Az igazat megvallva új volt, de izgalmas. Nagyon jól éreztem magam. Egy nagyon szép történet volt, ami nagyon jól volt megírva." A történetben Sebastián Vallejo-nak adott életet, aki "egy kissé nehezen megérthető karakter volt." "Sebastián egy olyan karakter volt, akivel meg kellett küzdenem személyesen, és mint színész is, különféle módon, mert számomra személy szerint  egy kissé nehezen érthető karakter volt." - vallotta be a médiának a Cuidado con el angel és a Triunfo del amor főhőse. Az eredetivel való összehasonlítás kapcsán pedig hozzátette, "néha az emberek össze akarják hasonlítani az újat a régivel, de lehetetlen összehasonlítani, mert különböző idők és korszakokról van szó; úgy gondolom, hogy az írók, a rendezők és az egész színészcsapat jó munkát végzett azzal, hogy próbáltak valami új és különböző történetet elmesélni."




Gaviota megy, a kiválasztott unoka és Malverde jönnek

Ha már a Caféról van szó... pénteken befejeződött a Telemundo és az RCN koprodukciója, a Café con aroma de mujer Kolumbiában. Az RCN csatornán a társaság legújabb sorozata váltja ma a Cafét, mégpedig a La nieta elegida, mely tele van rejtéllyel, drámával és sok izgalommal. A Julio Jiménez által írt történet főszereplői Francisca Estévez, Carlos Torres, Juliette Pardau és Consuelo Luzardo. A Telemundo-n pedig ma este finálézik a Laura Londoño, William Levy és Carmen Villalobos főszereplésével készült novella, ahol pedig a Telemundo történetének első kosztümös szuperszériája, a Malverde: el santo patrón váltja a sorozatot holnaptól Pedro Fernández, Carolina Miranda, Isabella Castillo, Mark Tacher és Alejandro Nones főszereplésével.



Megjegyzések

  1. Castro kicsit átesni a ló túloldalára. Értem én hogy jó évadosítani, de előtte azokkal kéme foglalkoznia amolet évek óta ígérget nevezetesen a Por Amar Sin Ley harmadik évadával. Ha sokáig elhúzza a végén még a színészek inkább kiszállnak és akkor kereshet újakat

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyetértek veled, szerintem a Corona de lágrimas és a La Desalmada évadosítása felesleges, mivel ezek hagyományos telenovellák, és eleve nem ezzel a céllal készültek. Ha pedig megígéri a folytatást a Por amar sin ley és a Médicos esetében, akkor pedig azt kéne megcsinálnia, és nem más sorozatokat feleslegesen meghosszabbítani.

      Törlés
    2. Ez az. A Coronának volt egy rendes befejezése, felesleges a folytatás. A Desalmadát is meg lehetett volna csinálni egy évadban. A Por Amarnak ideje lenne már a folytatás, de nem, Castro előbb Medicost akar ami totál logikátlan lenne az első évad befejezése után

      Törlés
    3. És emellett még az El Maleficio remake-jét is ő készíti el a Fábrica de sueños antológiához.

      Törlés
    4. Igen, bár engem az annyira nem vonz. Én inkább azt várom mi lesz Carla Estrada Titkok és Szerelmek remakjéből ami elvileg szintén ide fog tartozni. Na meg ott lesz még a Mostoha, ami szintén jó lehet, ha megfelelő színésznőt találnak Maria szerepére(én pl Claudia Ramirezt simán megnézném) meg lesz még Colorina meg Corazon Salvaje meg Rosa Salvaje meg még ki tudja mit találnak ki, elvileg a Coronának is lesz

      Törlés
    5. Igen, ezek elvileg mind elkészülnek valamikor. Én csak azért említettem az El Maleficio-t, mivel állítólag azt is jövőre tervezi elkészíteni Castro, ami miatt sajnos lehet, hogy a Por amar 3. évada megint csúszik.
      Ami pedig a Fábrica de sueños-t illeti, én a Titkok és szerelmek, A Mostoha és a Colorina feldolgozását várom a leginkább.

      Törlés
    6. Én is ezeket várom leginkább, remélem jól választanak hozzá szereplőket. A Colorinába el tudnám képzelni Aracely Arambulát illene hozzá a szerep :D

      Törlés
    7. Igen, igazad van, ő jó választás lenne, és ezzel visszatérne a Televisához. Egyébként már majdnem az egyik Fábrica de sueños sorozat főszereplője lett, ám végül vissza kellett utasítania (erről itt írtam még régebben: https://telenovellasarok.blogspot.com/2021/06/aracely-arambula-visszautasitott-egy.html)
      Bár vele kapcsolatban én még mindig várom a La Doña 3. évadát. :D

      Törlés
  2. Én a Dona 2-t dobtam egyszerűen az már nekem túl durva volt

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, az első évad nekem is jobban tetszett. A másodikban nagyon nem tetszett, hogy a főszereplőket kiírták a történetből, de Aracely viszont szerintem nagyot alakított benne, és végül is végignéztem. Viszont a vége eléggé lezáratlan maradt.

      Törlés

Megjegyzés küldése