Los ricos también lloran: megkezdődtek a forgatások

Így néznek ki a főhősök Mariana és Luis Alberto bőrében

Hétfőn megkezdődtek a Televisa legújabb feldolgozásának forgatásai, miután napokkal előtte kiderült, hogy a Los ricos también lloran főszereplőit Claudia Martín és Sebastián Rulli alakítják. Azóta pedig több információt is megtudtunk a készülő remake-ről. A sorozatot Carlos Bardasano készíti a Televisának, eredetileg a Fábrica de sueños koncepció alatt, ám a legfrissebb médiahírekben már nem említik, mint a Fábrica de sueños következő darabját. Emellett pedig fontos különbség az antológia korábbi sorozataival ellentétben, hogy a Los ricos también lloran 60 részes lesz, ezt maga a producer is megerősítette közösségi oldalán. A főszereplők korábban már dolgoztak együtt a producerrel, Claudia a Como tú no hay dos, Sebastián pedig az El Dragón sorozatának főszereplőjét alakította. A novella rendezői Luis Manzo (Como tú no hay dos) és Pavel Vázquez lesznek. A történet Inés Rodena eredetije, melyet Esther Feldman (El Dragón) és Rosa Salazar (Lo que la vida me robó) adaptálnak.

Hivatalosan is elcsattant a csapó, a képen Sebastián Rulli, Claudia Martín és a sorozat producere, Carlos Bardasano

A történet férfi főhősének szüleit Azela Robinson (Elena de Salvatierra) és Guillermo García Cantú (Don Alberto Salvatierra) alakítják, a főhős testvérét pedig Diego Klein kelti életre. Érdekesség, hogy eredetileg azt mondták, hogy a feldolgozás az eredeti, 1979-es verzión fog alapulni, ám ott nem létezik a főhős testvére, ez a karakter a María la del barrio-ban (María) szerepelt, ahol Vladimir-nek hívták, és Héctor Soberon alakította. A hírek szerint ennek a karakternek fontos szerepe lesz a főhősökkel kapcsolatban a készülő új verzióban. Ezek után nem tudni, hogy milyen karakterek kerülnek bele a történetbe, illetve hogy benne lesz-e Alicia, az "átkozott nyomorék" karaktere. A nagy főgonoszt Rocío Banquells és Itatí Cantoral után most Fabiola Guajardo alakítja majd. Agripina karakterét, aki felneveli a főhősnő elajándékozott fiát, és akit a María la del barrio-ban (María) Carmen Salinas alakított, a hírek szerint az új verzióban Mimi Morales keltheti életre. A szereposztás mellettük még erősíti Alejandra Barros, Víctor González, Henry Zakka, Arturo Barba, Sergio Reynoso, Rubén Sanz, José Luis Franco, Dalilah Polanco, Dobrina Cristeva, Luis Gatica, Lorena Graniewicz, Mario Moran, Thalí García, Michelle Jurado, Antonio Fortier, Paola Toyos, Carlos Gatica és Hugo Catalán.

Azela ad életet Elena Salvatierra karakterének


Guillermo García Cantú lesz Don Alberto Salvatierra, a képen a főszereplőkkel és a producerrel látható



A történet

Mariana (Claudia Martín) egy szerény és vad fiatal lány, aki miután egyedül maradt, a sors fordulatainak köszönhetően kerül Don Alberto Salvatierra (Guillermo García Cantú), egy üzleti iparmágnás életébe, aki az egyik leggazdagabb és hatalomteljesebb ember az országban. Ott Mariana megismeri Luis Alberto Salvatierra-t (Sebastián Rulli), az egyik legáhítottabb agglegényt, aki saját fájdalmát éli meg, és akit meghódít a lány karizmája, szépsége és különlegessége. A férfiben Mariana megtalálja a valódi szerelmet, mely túlmutat az anyagi különbségeken, a társadalmi előítéleteken; minden idők egyik legikonikusabb szerelme, melyet azonban megpecsétel a tragédia, az intrikák, a féltékenység és a hazugságok, s mely a halálig tart.

A szereplőgárda és a stáb a forgatások megkezdése előtt

A Carlos Bardasano kezei között készülő telenovella jövő év februárjában kerül képernyőre a mexikói Las Estrellas műsorán, ahol a még el nem startoló Si nos dejan-t fogja váltani a főműsoridőben. Mit gondoltok a hazánkban is ismert történet új verziójáról?


Megjegyzések

  1. Ez az Azela Guillermo páros azért érdekes, mert én a képeken Ale Barrossal együtt láttam. Biztos hogy Azela és nem Ale lesz az anyuka?
    https://www.instagram.com/p/CUDaADZJkmo/
    https://www.instagram.com/p/CUEX2KZsKAG/?utm_medium=copy_link

    VálaszTörlés
  2. Biztosra sajnos nem tudni egyelőre. Ezeket a képeket én is láttam, ám azt lehet tudni, hogy Azela karaktere Elena de Salvatierra lesz, és több telenovellákkal foglalkozó oldalon írták emiatt, hogy ő lesz a főhős anyja. Aztán ki tudja mi lesz, lehet, hogy a készítők meglepnek minket valamilyen újítással. De amint kiderül valami, megírom az oldalon.

    VálaszTörlés
  3. Szerintem Azela jobb választás lenne, mert Ale nagyon fiatal ahhoz, hogy Sebastián Rulli anyja legyen.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése