Hírek 2021.08.25.

Az alábbi hírösszefoglalóban olvashatjátok az elmúlt hét legfrisebb hírei Jó olvasást!


Los ricos también lloran: Mauricio Ochmann elvetve

Korábban írtam a Los ricos también lloran új változatának főszereplő hármasáról, melyet hivatalosan még mindig nem jelentettek be. Most azonban úgy néz ki, hogy Mauricio Ochmann helyett Sebastian Rulli lehet az, aki életre kelti a történet főhősét. Ezt a karaktert az eredeti verzióban Rogelio Guerra alakította, a María la del barrio-ban Fernando Colunga, a telemundós Marinában pedig Mauricio Ochmann, akit utána Manolo Cardona helyettesített. Egyesek nemtetszésüket fejezték ki azonban Rulli-val kapcsolatban, mivel az elmúlt időszakban sokszor volt képernyőn, ezért úgy vélik, hogy kicsit pihentetnie kéne magát. Sebastian Rulli sorozatának, az El Dragón második évadának vetítése nemrég fejeződött be Mexikóban, emellett pedig jelenleg is képernyőn van a Vencer el pasado főhőseként, ahol Mauro-t alakítja, s melyben ismét egy párt alkotnak szerelmével Angelique Boyer-rel. Nos, egyelőre még semmi sem biztos, hiszen a Carlos Bardasano kezei között készülő adaptáció főhőseit még nem jelentették be, így várnunk kell, hogy kiderüljön, igazak-e a hírek. A hírek szerint a forgatások szeptember kezdődnek, a sorozat pedig jövőre kerülhet képernyőre.




Bendita Mentira: visszamondták Carlos Moreno új sorozatát

Korábban írtam arról, hogy Carlos Moreno új sorozata a Bendita Mentira remake-je lenne, sőt még egy lehetséges főszereplőről is szó esett az oldalon. Most azonban úgy néz ki, hogy a producer mégsem készít új verziót ebből a történetből. Egyesek szerint pedig már munkacíme is volt, a sorozat Lágrimas sin rencor címen futott volna. Jelenleg pedig már újabb klasszikust nézett ki magának. A következő sorozat, melyet Carlos Moreno képernyőre vihet az 1974-es Ha llegado una intrusa című sorozat, melynek annak idején Jacquline Andere alakította főhősnőjét. Egyelőre mást nem tudni, meg kell várni, hogy a producer megerősítse hivatalosan is. Ez a sorozat 2022-ben kerülne a képernyőre, és Ignacio Sada új sorozatát, a Contigo sí-t váltaná a 4:30-as slotban.



El amor cambia de piel: új szereplő

Nicandro Díaz új sorozatához, mely nemrég kezdte meg forgatásait, ismét egy új szereplő csatlakozott, mégpedig Ricardo Franco, aki a történetben Félix karakterét kelti majd életre. És ha már az El amor cambia de piel-ről van szó... ebben a sorozatban szerepelnek újra együtt Chantal Andere és David Zepeda, akik 12 évvel ezelőtt testvéreket alakítottak a Sortilegio-ban (Kettős játszma), most pedig Constanzának és Chentének adnak életet, a történet női főgonoszának és férfi főhősének.


Chantal Andere és David Zepeda a Sortilegio után ismét együtt dolgoznak


Contigo sí: forgatási kép

Tegnap megírtam, hogy Nacho Sada új sorozatának hivatalos címe Contigo sí lesz, korábban Volverte a ver munkacímen futott. Most pedig egy forgatási képet hoztam, melyet Tania Lizardo osztott meg közösségi oldalán. "Imádom veletek együtt elmesélni ezt a történetet" - írta a színésznő a kép mellé.




Második évadot kaphat a La Desalmada?

José Alberto Castro jelenlegi főműsoridős sorozatának forgatásai véget értek, erről holnap hozok egy részletesebb posztot. A sorozat mindössze 80 részes lesz, emiatt pedig felmerült a rajongókban a kérdés, hogy vajon lesz-e második évad, mint a producer nemrég készült sorozatai, a Por amar sin ley és a Médicos esetében. A producer egy interjúban azt nyilatkozta, hogy lehetetlen tovább hosszabbítani a történetet, de nem vetette el a második évad gondolatát. Ám mivel egy klasszikus, hagyományos telenovelláról van szó, nem valószínű, hogy érdemes évadosítani, de ez majd idővel kiderül. Azt is hozzá kell tenni, hogy gyakran pletykálnak második évadokról telenovellák esetében, amik nem mások maradnak, csak pletykák.




Vencer el pasado: régen és most kép

A Vencer el pasado forgatásain találkozott ismét össze nemcsak Angelique Boyer és Sebastian Rulli mint egy pár, hanem ők ketten Gaby Rivero-val, ugyanis ők így hárman együtt szerepeltek a hazánkban is vetített Lo que la vida me robó-ban (Szerelem zálogba), melyet Angelli Nesma készített 2013-ban a Televisának. Ezt pedig meg is örökítették egy fotóval, alább láthatjátok a régen és most képet.

Angelique Boyer, Sebastian Rulli és Gaby Rivero a Lo que la vida me robó után ismét egy projektben dolgoznak




Corona de lágrimas 2: Maribel Guardia részvételét megerősítették

Maribel Guardia nemrég vendég volt a Cuentamelo ya című beszélgetős műsorban, ahol megerősítette, hogy részt vesz a Corona de lágrimas (Könnyek királynője) második évadában, melyet José Alberto Castro készít sorozatához. A színésznő ismét Julieta Vázquez bőrébe bújik, aki Refugio legjobb barátnője. Maribel azt is elmondta, hogy nagyon boldog, hogy újra együtt dolgozhat Victoria Ruffo-val. Castro nyilatkozatai alapján a sorozat forgatását december 6-án kezdik meg, a folytatás pedig jövőre kerül képernyőre.





Allá te espero: főhősjelölt

Korábban már megírtam, hogy Angelli Nesma visszatérését tervezi a Televisához, mégpedig az Allá te espero remake-jével, melyet a kolumbiai RCN készített 2013-ban. Egyesek szerint pedig a főhős nem más lenne, mint Gabriel Soto, aki a hazánkban jelenleg is futó Soltero con hijas (Derült égből apa) főszereplője is. A színész, akinek legutóbbi sorozata, a Te acuerdas de mí tavasszal fejeződött be, hónapokkal korábban megemlítette, hogy év végére lenne egy szerepe, így lehetséges, hogy ez lehet az, ám egyelőre ez még csak pletyka.




Megjegyzések