Sed de venganza: októbertől a Telemundo műsorán

Isabella Castillo, Danilo Carrera és Alexa Martín keltik életre a Telemundo legújabb melodrámájának főszereplőit, mely tele lesz intrikákkal, titkokkal és szenvedéllyel. A tévétársaság felfedte, hogy a Sed de venganza októberben érkezik.


A floridai székhelyű Telemundo tévétársaság nagy őszi újdonsága a Sed de venganza lesz, a telenovella, melyet május vége óta forgatnak Miamiban, a Telemundo Centerben. Isabella Castillo, Danilo Carrera és Alexa Martín főszereplésével készül Eric Vonn tollából ez a szerelemmel, árulásokkal és bosszúval teli új melodráma, mely Fernanda Ríos életét követi nyomon, egy gyönyörű és ügyes nőét, aki készen áll arra, hogy elszökjön a gyermekkori szörnyű bántalmazások elől. Azonban tervei megváltoznak, amikor az árulás és a zsarolás Eugenio Beltrán (Diego Olivera) sötét világába vezetik, aki egy haragtartó és kegyetlen üzletember, aki ígéretet tett, hogy bosszút áll a Del Pino családon, és arra használja fel a nőt, hogy véghez vigye szörnyű terveit.

Még tovább bonyolódnak a dolgok, amikor Fernanda megtalálja a szerelmet Fransisco-ban (Danilo Carrera), egy fiatal férfiben, akinek tönkretette az életét, és amikor a férfi megbizonyosodik róla, hogy a nő a felelős mindenért, mindent feltesz arra, hogy kielégítse végtelen 'bosszúvágyát'.


Már korábban is kiadtak teasereket a telenovellához, mellyel az ősszel száll be a nézettségi harcba a Telemundo, kedden azonban kiadtak egy újabbat, melyben felfedték a premier hónapját is. "Megérkezik a Telemundóra a szuperprodukció, a Sed de venganza, Isabella Castillo, Danilo Carrera és Alexa Martín főszereplésével egy elsőosztályú szereposztás mellett, egy izgalmas történettel, tele intrikákkal, titkokkal és szenvedéllyel." - hallható a fenti promóban, melyben a csatorna lerántotta a leplet arról, hogy októberben érkezik meg a képernyőkre.

"A karakterem az érzelmek állandó hullámvasútjára visz. Mindig hagyom, hogy Fernanda meglepjen, és ha én, a színésznő, aki olvas, azt akarom, hogy Fernanda meglepjen, képzeld el a közönséget. Nagyon titokzatos és nagyon bonyolult [karakter]." - nyilatkozta a kubai származású Isabella Castillo karakteréről a People en español-nak a forgatások megkezdése alkalmából. Az első promó mellett pedig az első hivatalos posztert is kiadta a tévétársaság, melyet az alábbi képen láthattok.

A telenovella első posztere

Saúl Lisazo, Diego Olivera, Sebastián Carvajal, Carlos Torres, Roberto Romano, Rodolfo Salas, María José Camacho, Sandra Itzel, Daniela Martínez és Javier Ponce is erősítik többek között a telenovella szereposztását, akiket októbertől követhet nyomon a közönség a Telemundo műsorán.


Ez is érdekelhet:

Mit gondoltok a promó alapján? Ki várja már, hogy megismerhesse ezt az új telenovellát?


Megjegyzések

  1. Szerintem a Telemundo tényleg kezd visszatalálni régi önmagához. Bár a negatív kritikák erőteljesek voltak, de nekem már a Juego de mentiras és a Vuelve a mí is nagyon tetszett, ez meg tényleg hozza a régi idők hangulatát. Nagyon várom! <3

    VálaszTörlés
  2. Nekem is tetszik. És kicsit tényleg Manana es para siemprés beütése van neki, hiába eredeti. Ez lesz az El conde helyén?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt egyelőre még nem tudni, hogy az El Conde helyén lesz-e, de amint megtudunk valamit, megírjuk az oldalon.

      Törlés
  3. Nem értem, akkor ez nem a MEPS remakeje lesz?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hivatalosan azt nyilatkozta a Telemundo, hogy egy eredeti történetről van szó, amit Eric Vonn ír. Az már más kérdés, hogy a történet nagyon hasonlít a MEPS-re (és így a kolumbiai eredetire, a Pura sangre-ra), de ők hivatalosan nem állították, hogy annak a remake-je lenne.

      Törlés

Megjegyzés küldése