Sed de venganza: így forog a Telemundo újdonsága

A Telemundo-nál már javában készül újdonságuk, a Sed de venganza, a színészek pedig számos forgatási képet osztanak meg közösségi oldalaikon; ezekből szemezgetünk ma.


Hónapok óta készül Miamiban, a Telemundo Centerben a Telemundo következő nagy dobása, a Sed de venganza, melynek főszereplőit az első főszerepének örvendő Isabella Castillo, valamint a floridai székhelyű tévétársaságnál debütáló Danilo Carrera keltik életre. A telenovella egy eredeti produkció lesz, melyet az elismert Eric Vonn ír, rendezői közt pedig Miguel Varoni is remekel.

"[A közönség] mindenre számíthat. És nem rendezőként mondom, hanem mint közönség, mint egy ember, akit meglep a csodás forgatókönyv. Eric Vonn meglep minden egyes alkalommal, amikor olvasom a részeket, csodálatos, amit ír." - mesélte még a csapó elcsattanásakor Miguel Varoni. A projektről az utóbbi időszakban kevesebbet lehetett hallani, azonban a csapat továbbra is nagy erőkkel dolgozott rajta a háttérben. Mai posztunkban összegyűjtöttük a forgatási képeket, melyeket a közösségi oldalaikon osztottak meg a színészek.

A Del Pino család a Telemundo újdonságában

A bosszúval, szerelemmel és árulással teli történet Fernanda Ríos (Isabella Castillo) életét meséli el, aki egy gyönyörű és ügyes nő, készen arra, hogy elszökjön a gyermekkori szörnyű bántalmazások elöl. Azonban tervei megváltoznak, amikor az árulás és a zsarolás Eugenio Beltrán (Diego Olivera) sötét világába vezetik, aki egy haragtartó és kegyetlen üzletember, aki ígéretet tett, hogy bosszút áll a Del Pino családon, és arra használja fel a nőt, hogy véghez vigye szörnyű terveit. Még tovább bonyolódnak a dolgok, amikor Fernanda megtalálja a szerelmet Fransisco-ban (Danilo Carrera), egy fiatal férfiben, akinek tönkretette az életét, és amikor a férfi megbizonyosodik róla, hogy a nő a felelős mindenért, mindent feltesz arra, hogy kielégítse végtelen 'bosszúvágyát'.


Így forog a Sed de venganza...

Vacsora a Del Pino családnál



Összegyűltek a novella lovagjai egy fotóra



Saúl Lisazo és Roberto Romano apa és fia lesznek



Carlos Torres lesz Gabriel, de vajon jó vagy rossz lesz?



Tengerparti forgatási nap



Danilo Carrera, a történet főhőse Camilo Vega rendezővel



A teljes Del Pino család



Daniela Martínez és Javier Ponce



Roberto Romano és Sebastián Carvajal a forgatási szünetben



A kamerák mögött



Saúl Lisazo lesz Don Alfredo Del Pino



Sebastián Carvajal pedig Marcelo bőrébe bújik



Saúl Lisazo és Roberto Romano a rendezővel, Miguel Varoni-val



Vajon milyen gonoszságot fog tenni Isabella Castillo karaktere, Fernanda bőrében ezzel a vörös parókával?



Diego Olivera, Daniela Martínez és Isabella Castillo a forgatáson



Hamarosan


A Telemundo, melynek egyedüli telenovella premierjeként jelenleg csupán az El Conde, amor y honor fut kimagasló nézettséggel, a napokban közzétett egy rövid kedvcsinálót, mely ugyanaz, amivel már az upfronton bemutatták a projektet, ám ezúttal már a 'hamarosan' felirattal mutatták be, ugyanis a tervek szerint az ősz folyamán tervezik műsorra tűzni a sorozatot, melynek szereposztását többek között Alexa Martín, Saúl Lisazo, Diego Olivera, Roberto RomanoDaniela Martínez, Javier PonceSebastián Carvajal és Carlos Torres is erősítik.

Ki várja már, hogy többet megtudjon a telenovelláról? 


Megjegyzések

  1. Ez a Manana es para siempre sztorija, nem? De akkor ki a főhősnő? Isabella Castillo nem a főgonosz? Vagy itt az lesz a csavar, hogy Barbara Greco valójában egy jó kislány?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hivatalosan nem erősítették meg, hogy ez a Mañana es para siempre feldolgozása lesz, a Telemundo nyilatkozataiban eredeti történetet írnak, melynek főszereplői Isabella Castillo és Danilo Carrera lesznek. De ha megtudunk valamit, úgyis megosztjuk veletek.

      Törlés
  2. Nekem úgy rémlik hogy korábban már volt szó arrol hogy ez a Mañana eredetijének a feldolgozása. Ezzel a sztorival amugy is kemény lenne ráhúzni hogy eredeti történet. 😂 csak aztan nehogy belekeveredjenek egy plagium ügybe

    VálaszTörlés
  3. Hiába mondjak hogy eredeti a történet, miközben süt róla hogy ez a Manana es Para Siempre vagyis a Pura Sangre mert ugye az az eredeti. Én mondjuk anno az előbbiben is azt vártam, hogy Lucero meg Colunga karakterei mikor esnek egymásnak :D

    VálaszTörlés
  4. Az én életemből kimaradt a MEPS, de wiki alapján összehasonlítottam a két történetet, és valóban van egyezés.

    Egyébként nem lep meg a Pura sangre/MEPS-remake, a Telemundo ugyanis az utóbbi öt évben kétszer is remakelt már két olyan történetet is, amit a Televisa is a 2000-es évek második felében óriási sikerrel:

    La fea mas bella (Televisa, 2006) - Betty en NY (Telemundo, 2019)
    Destilando amor (Televisa, 2007) - Cafe con aroma de mujer (Telemundo, 2021)

    A FELS ugyan inkább illik abból az évből a boom-kategóriába, mint a MEPS, de előbbi a telemundos Pasion de gavilanes remakeja, így jött a MEPS-remakelése, viszont valószínűleg itt már nem merték olyan nyíltan remakelni a Televisa sikersorozatát, ezért promózzák eredetiként. Na nem mintha nem volna egyértelmű, hogy mit csinálnak így is.

    Ha bejön nekik ez a vonal, akkor simán el tudok képzelni egy Teresa/Amores verdaderos remaket is a közeljövőben.

    Maga a sorozat egyébként engem Eric Vonn ellenére sem hoz lázba, tőle jobban szerettem a PA/Cielo rojo-féle telenovellákat.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése