Sed de venganza: elcsattant a csapó

Hétfőn exkluzív módon felfedték a Sed de venganza szereposztását, emellett egy hivatalos esemény keretein belül el is csattant a csapó, megkezdték a melodráma forgatásait.


Isabella Castillo és Danilo Carrera már évek óta akartak ismét együtt dolgozni. "Danilo az egyik legjobb barátom. Mindig is szerettük volna, hogy megadasson nekünk ez a lehetőség." - vallotta be Isabella Castillo a People en español-nak, aki 2013-ban a Nickelodeon sikeres juvenil sorozatában, a Grachiban dolgozott együtt Danilo-val. "Még írtunk is egymásnak, hogy megnézzük, van-e lehetőségünk együtt dolgozni, úgy képzeljék el." - ismerte be nevetés közepette Danilo.

Ez a lehetőség most pedig elérkezett az életükbe, ugyanis hétfőn, június 3-án megkezdték a Sed de venganza forgatásait Miamiban, a Telemundo Centerben, melynek ők keltik életre a főszereplőit. Egyikőjük se lehetne ennél boldogabb a szerelemmel, árulással és bosszúval teli történet miatt, melyet Eric Vonn, a Tierra de pasiones (Második esély) és a Pecados ajenos (Bűnös szerelem) megalkotója ír.


"A karakterem az érzelmek állandó hullámvasútjára visz. Mindig hagyom, hogy Fernanda meglepjen, és ha én, a színésznő, aki olvas, azt akarom, hogy Fernanda meglepjen, képzeld el a közönséget. Nagyon titokzatos és nagyon bonyolult [karakter]." - nyilatkozta a kubai származású Isabella Castillo, aki több évad óta alakítja Diana Ahumada-t az El señor de los cielos-ban, ezzel a karakterrel pedig első főszerepét tudhatja magáénak a vállalatnál.

"Úgy gondolom, hogy az az izgalmas Fernanda-ban, hogy imádod őt, de gyűlölöd is, kis szeretetet érzel iránta, aztán már együtt érzel vele, sajnálod őt, aztán utálod... Annyira szuper, annyira összetett karakter, aki kétség kívül a történet középpontjában áll, ahol minden további karakter Fernandita művének köszönhetően viselkedik." - nyilatkozta az ő részéről az ecuadori Danilo Carrera, az El amor invencible (Leona bosszúja) főhőse, aki Fransisco bőrében debütál a Telemundo-nál, és egyből főszerepben.


Danilo, aki korábban olyan televisás telenovellák főhőseit alakította, mint az Hijas de la luna, a Vencer el miedo, a Quererlo todo vagy a Vencer la ausencia, azt is elmondta, hogy korábban sosem keltett életre egy ilyen karaktert, mint akit ebben a történetben alakít. "[Fransisco] egy olyan karakter, aki egyáltalán nem sorolható egy adott típusú karakterbe, teljes mértékben kettős, sok hibát követ el, és így is el kell érjem, hogy az emberek szeressék őt." - mesélte.

A fikció emellett meghatározza az első főszerepét Alexa Martín mexikói színésznő számára is, aki korábban már olyan projektekben dolgozott a vállalatnál, mint a Falsa identidad vagy a La Doña (A végzet asszonya) második évada. "Nagyon boldog vagyok, nagyon izgatott, nagyon hálás a Telemundo-nak ezért a lehetőségért, hogy benne lehetek ebben a projektben, melyet már ezalatt a pár nap alatt is, amióta Miamiban vagyok, nagyon élveztem. Imádom, hogy ilyen felkészült a csapat, elsőosztályú írónk van, szuper producereink, rendezőink vannak és egy elsőosztályú szereposztás." - nyilatkozta.


"Sosem dolgoztam még Danilo-val és Isabella-val, nagy élvezet lesz. Már megismertük egymást ebben az időszakban és jól egymásra hangolódtunk mindhárman, úgyhogy boldog vagyok, valamint nagyon izgatott, hogy elkezdhessük a projektet." - tette hozzá. A telenovella szereposztását erősítik, többek között, Saúl Lisazo, Diego Olivera, Sebastián Carvajal és Carlos Torres is.

"Boldog vagyok és hálás a Telemundo-nak, akik iránt mindig különleges szeretetet éreztem, és részese lenni ennek az új projektnek, melyben minden megvan, csodálatos szereposztás, csodálatos történet itt Miamiban... boldog vagyok, hogy részese lehetek ennek a szép projektnek a Telemundo-nál." - nyilatkozta Carlos Torres, a La reina del flow főhőse. "Nem mondhatok el sokat [a karakteremről]. Sőt, volt egy nagyon fontos megbeszélésünk is, ahol elmondták, hogy egyáltalán semmit se áruljunk el a karakterekről, de azt elmondhatom, hogy a történet bosszúról, szerelemről, szenvedélyről szól, van egy kis komédia, egy csodálatos szereposztás, csodálatos helyszínek, 100%-ig biztos vagyok benne, hogy élvezni fogják, ígérem."


Diego Olivera, akit nemrég a TelevisaUnivision telenovellájában, a Nadie como tú-ban láthatott a közönség, szintén nem tudta leplezni izgatottságát a projekt miatt, mellyel hosszú idő után tér vissza a Telemundo-hoz. "Már szinte 20 éve volt, hogy az utolsó novellámat csináltam itt, a Telemundo-nál, ami az Amarte así Frijolito volt, egy nagyon sikeres novella, úgyhogy nagyon jó szájízem maradt a vállalatnál végzett munkáról. Visszatérni ennyi év után és egy ilyen fontos karakterrel, mint Eugenio Beltrán, aki elengedhetetlen ehhez a történethez, büszkeséggel és megtiszteltetéssel tölt el engem." - nyilatkozta a mexikói színész, majd karakteréről hozzátette, hogy "Eugenio Beltrán egy erős ember, aki visszatér bosszút állni, nagy bosszúvágyat érez és ő irányítja mindazt, ami történni fog. Nem lőhetem le előre a történetet, de azt elmondhatom, hogy Eugenio a féltestvére Saúl Lisazo karakterének, és ott lesz egy nagyon erős ellentét. A karakterem sokat játszik Isabella karakterével, aki Fernanda." - tette hozzá.


A Sed de venganza szereposztását erősíti Roberto Romano, Rodolfo Salas, María José Camacho, Javier Ponce, Fefi Oliveira, Roberta Burns, Humberto Búa, María Laura Quintero, Sandra Itzel, Claudia Coria, María Eugenia Arboleda és Daniela Martínez is, a fikció rendezője pedig az egyben színész, Miguel Varoni lesz.

"[A közönség] mindenre számíthat. És nem rendezőként mondom, hanem mint közönség, mint egy ember, akit meglep a csodás forgatókönyv. Eric Vonn meglep minden egyes alkalommal, amikor olvasom a részeket, csodálatos, amit ír." - ismerte be. "Úgy gondolom, hogy a Telemundo-nál, ahogy mindig, ismét csodálatos kockázatokat vállalunk. Úgy gondolom, hogy Javier Pons [a Telemundo Studios ügyvezető alelnöke] érkezése a csatornához megadta nekünk a hatalmas lehetőséget, hogy különböző történeteket meséljünk el, hogy ne csak a televíziózásra koncentráljunk, amire mindig is figyeltünk, hiszen egy tévétársaság vagyunk, hanem a platformokra is."


"Nagyon elégedettek vagyunk a Javier Pons-szal való tapasztalatokkal itt a csatornánál, természetesen a Telemundo folyamatos újításaival és azzal, hogy Eric Vonn ismét visszatért írni. Boldogok vagyunk itt a Telemundo-nál mindennel, ami ebben a pillanatban történik." - tette hozzá Miguel Varoni.

Miami vibráló helyszínei keretezik ezt az új drámát, mely Fernanda Ríos (Isabella Castillo) életét meséli el, aki egy gyönyörű és ügyes nő, készen arra, hogy elszökjön a gyermekkori szörnyű bántalmazások elöl. Azonban tervei megváltoznak, amikor az árulás és a zsarolás Eugenio Beltrán (Diego Olivera) sötét világába vezetik, aki egy haragtartó és kegyetlen üzletember, aki ígéretet tett, hogy bosszút áll a Del Pino családon, és arra használja fel a nőt, hogy véghez vigye szörnyű terveit. Még tovább bonyolódnak a dolgok, amikor Fernanda megtalálja a szerelmet Fransisco-ban (Danilo Carrera), egy fiatal férfiben, akinek tönkretette az életét, és amikor a férfi megbizonyosodik róla, hogy a nő a felelős mindenért, mindent feltesz arra, hogy kielégítse végtelen 'bosszúvágyát'.


Megjegyzések

  1. Na várjunk egy kicsit. Ez a sorozat nem véletlenül a Pura Sangre remakje? Csak mert ijesztően ugyanaz a történet és még a trailerben is benne volt az, ami a Mindörökké Szerelem eredetijében is.

    VálaszTörlés
  2. De, annak a remake-je.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése