El Conde: Fernando Colunga a telenovella sikerét ünnepli

"Ez egy nagyon jó pillanat, amit jelenleg átélek." - fejezte ki magát Fernando Colunga, az El Conde, amor y honor főhőse, aki egy exkluzív interjúban nyilatkozott a telenovella sikeréről.


Fernando Colunga nem szokott megjelenni a televízióban, se interjúkat adni, kivéve, ha promóznia kell valamely munkáját a premierkor, ahogyan az El Conde, amor y honor esetében is történt hónapokkal ezelőtt; a színész inkább diszkrét szokott maradni az ilyen dolgokkal kapcsolatban.  Múlt hét szerdán azonban kivételt tett, mégpedig egy különleges okból. Mindenki nagy meglepetésére, a Mañana es para siempre (Mindörökké szerelem), a La usurpadora (Paula és Paulina) és a Soy tu dueña (Riválisok) főhőse meglátogatta a Telemundo beszélgetős műsorát, az Al rojo vivo-t, hogy megünnepeljen egy jó hírt.

A mexikói színész meglátogatta a műsor stúdióját, hogy a kosztümös melodráma sikerét ünnepelje, melynek férfi főhősét Ana Brenda Contreras oldalán kelti életre, ugyanis a floridai székhelyű tévétársaság nemrég kiadott nyilatkozatai szerint a sorozat "a spanyol nyelvű televíziózás elsőszámú műsora, maga mögé utasítva sportműsorokat és különkiadásokat, az esti 22 órás sávban." - olvasható a nyilatkozatban, melyet mi is megosztottunk veletek nemrég.

Fernando Colunga az Al rojo vivo című műsorban

"Nagyon boldog vagyok a közönség válaszától, mert, ahogy mindig mondom, a közönség az, akiknek tartozunk azzal, hogy egy produkció ilyen dimenziókat érjen el, valójában a látogatásom célja épp ez, hogy köszönetet mondjak a teljes technikai csapatnak, akik órákon át keményen dolgoztak velünk, a szolgáltatóknak, a fodrászoknak, a ruhatárasoknak, a sminkeseknek, mindenkinek, aki ott körül vett minket. De mindenek előtt a közönségnek, hisz mint minden színész, nekik dolgozunk." - fejezte ki az elismert színész az Al rojo vivo-ban.

"Minden kollégám nevében szeretnék beszélni, mert mindenki szívből csinálta. Tudom, hogy mindenki nagyon szerette volna megcsinálni ezt a történetet, csapatmunka volt, és úgy gondolom, hogy a végeredmény is ezt tükrözi." - tette hozzá a María la del barrio (María), az Abrazame muy fuerze (María del Carmen) és a Pasión y poder (Szeretned kell!) főhőse, aki ezzel a melodrámával debütált a Telemundo képernyőin.

Fernando Colunga mint Joaquín de Montenegro gróf

A színész azt is elmondta, hogy 58 éves korában "egy nagyon jó időszakot" él át. "Nagyon hálás vagyok az életnek, a dolgok eredményének, a családomnak, a pillanatnak, amit jelenleg átélek, és úgy gondolom, hogy ez látszódik, ez ad energiát az embernek, más perspektívát." - mesélte. "Nagyon csodás pillanat, amit megélek, nagyon boldog vagyok minden áldással, amit kapok. Mindig is mondtam, az életnek vannak hullámvölgyei, de az a fontos, hogy mindig próbálj pozitív maradni, és keresd a hullámhegyet." - egészítette ki.


Megjegyzések

  1. A sorozat fantasztikus,remélem hozzánk is hamarosan eljut!

    VálaszTörlés
  2. Én is nagyon remélem, hogy Mo-n is látható lesz. ❤️

    VálaszTörlés
  3. Szinte fix, hogy a Vivir de amor után ez lesz a TV2-n.

    VálaszTörlés
  4. Szerintem az El Conde és az El amor no tiene receta borítékolhatóak. És ha esze van a tv2-nek, már szinkronizálják is őket. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése