Így telt a nyár a Telenovella Sarokban: újratöltések, interjúk és újdonságok

Ma van a nyár utolsó napja, így mai posztunkban visszatekintünk arra, mi mindent láthattatok nálunk az elmúlt három hónapban.


Idén nyáron is igyekeztünk különféle tartalmakkal kedveskedni nektek a Telenovella Sarokban, így több telenovella is feltöltésre került, olvashattatok interjúkat, friss híreket a tengerentúlról, valamint a magyar szinkron kiemelkedői alakjaival. Mai posztunkban visszatekintünk egy kicsit arra, mit is láthattatok nálunk a nyár folyamán, mely igazán mozgalmas volt, hiszen különféle tartalmakkal igyekeztünk kiszolgálni a műfaj hazai szerelmeseit.


A nyár első feltöltéseként, harmadik születésnapunk alkalmából megérkezett a Yo compro esa mujer (Megveszem ezt a nőt!), Leticia Calderón és Eduardo Yañez főszereplésével, mely az első mexikói telenovella volt, melyet hazánkban vetítettek. Ezen jeles alkalomból, 100. feltöltésként ezzel a telenovellával kedveskedtünk nektek, elkészítettük jó minőségben, Full HD 1080p felbontásban. Egy igazi klasszikus darabról van szó, ami nem hiányozhat a gyűjteményből.


Rögtön a nyár első hetében érkezett meg egy újabb premier telenovella a hazai képernyőkre, az év második premierjeként. Nem másról van szó, mint a Vencer el pasado-ról (A múlt börtönében), mely Angelique Boyer és Sebastián Rulli negyedik közös sorozata, a TV2 délutánjain pedig épp a francia származású színésznő eddigi legfrissebb novelláját, az El amor invencible-t (Leona bosszúja) váltotta. A Vencer-antológia harmadik darabja a digitális világ hátrányairól szól, célja pedig tanulságos mondanivalók közvetítése a közönség számára.


A februári szavazásunk eredményként elkészítettük jó minőségben a Telemundo 2014-es novelláját, a Reina de corazones-t (Emlékezz, Reina), melynek főszereplőit Paola Núñez és Eugenio Siller alakítják, így július első napjaiban annak a feltöltését is megkezdtük az oldalra, a már korábban megszokott módon, Full HD 1080p felbontásban. A szavazáson a résztvevők közül 40-en választották ezt a telenovellát, így ők örülhettek ennek a feltöltésnek.


Július 19-én érkezett meg az év talán legjobban várt premierje, mely az Amazon Prime-on keresztül hazánkba is megérkezett magyar felirattal. Minden idők legsikeresebb telenovellája, a kolumbiai Yo soy Betty, la fea (Betty, a csúnya lány) folytatásáról van szó, mely Betty la fea – La historia continúa (Betty, a csúnya – A történet folytatódik) címen érkezett meg. A 10 epizódból álló első évadot, melynek főszereplőit továbbra is Ana María Orozco és Jorge Enrique Abello keltették életre, minden péntekenként tették közzé, 2-2 epizóddal, így mára már ez is teljesen elérhető nálunk.


Július 22-én visszatért a hazai képernyőkre egy sokak által várt klasszikus telenovella, a Las vías del amor (A szerelem ösvényei), Aracely Arámbula, Jorge Salinas és Gabriel Soto főszereplésével, mely az Izaura TV-n látható minden hétköznap 19 órától. Mivel a csatorna sajnos megvágja a részeket a durvább jeleneteknél, így ezt a novellát is szerkesztjük, a vágatlan epizódokat hétvégente töltjük fel az oldalra, hogy még nagyobb élmény legyen újra követni ezt a 2002-es klasszikust.


Augusztus első napján tettük közzé a hazánkban nagy sikert aratott Corazón indomable (Maricruz) részeit, melyet 2013-ban készítettek a Televisánál Ana Brenda Contreras és Daniel Arenas főszereplésével. A telenovella a klasszikus Marimar feldolgozásaként készült, és szintén többen kértétek, Gabinak hála pedig ez a novella is elkészült jó minőségben, Full HD 1080p felbontásban, és végül az oldalra is felkerült.


A hónap első harmadában érkezett meg újabb heti feltöltésünk, a TV Azteca éppen 10 éve készült alkotása, a Siempre tuya Acapulco (Elfeledett szerelem), melynek főszereplőit Melissa Barrera és Daniel Elbittar keltik életre. A szintén Full HD 1080p felbontásban elkészített telenovella az El color de la pasión (A szenvedély száz színe) helyét vette át, melynek feltöltése pedig augusztus elején ért véget.


Augusztusban újabb streaming sorozatot is hozzáadtunk az oldalhoz, mégpedig a Netflix újdonságát, az El accidente (A baleset) címen készült 10 részes miniszériát, melyet a streaming szolgáltató Mark Lewis, Ana Claudia Talancón és Sebastián Martínez főszereplésével készített. Platformukon augusztus 21-én került bemutatásra magyar szinkronnal, nálunk pedig már másnap elérhető is volt.


Az új feltöltések mellett pedig több telenovellát újra is feltöltöttünk az oldalra, amit korábban már megtettünk. Az utóbbi időben ugyanis szerzői jogok miatt eléggé ránk járt a rúd, számos novellát töröltek, általában csak az egyik videómegosztóról, viszont az utóbbi hetekben arról is gondoskodtunk, hogy visszatöltsük ezeket; így ismét teljesen elérhető az El amor invencible (Leona bosszúja), a La reina del sur (Dél királynője), a La casa de al lado (Zárt ajtók mögött), a Santa diabla (A gonosz álarca), a Si nos dejan (Alicia új élete) és a Triunfo del amor (Marichuy - A szerelem diadala), melyeket a szokásos helyen, a 'Telenovellák' menüpont alatt találhattok.


A feltöltések mellett pedig számos interjút olvashattatok a tengerentúlról, a hírösszefoglalók tájékozódhattatok a legfrissebb hírekről, érdekességeket hoztunk nektek, telenovellák betétdalait hallgathattátok, melyeket magyar felirattal hoztunk el nektek, és nem utolsósorban, három exkluzív interjút készítettünk a magyar szinkron három kiemelkedő alakjával; Zakariás Éva, Kiss Virág és Tokaji Csaba meséltek nekünk legújabb munkájukról, a Vencer el pasado-ról (A múlt börtönében).

Ősszel is igyekszünk nektek újdonságokkal készülni, már rögtön holnap, szeptember első napján egy streaming sorozat érkezik meg hozzánk, de emellett készülünk nektek a két legnagyobb gyártó egy-egy telenovellájával, illetve egy meglepetéssel is, tehát az ősz folyamán is érdemes lesz ellátogatni hozzánk.

Melyik volt a kedvenc telenovellátok, feltöltésetek a nyáron? Mely tartalmaknak örültetek a legjobban?


Megjegyzések

  1. Köszönöm a munkátokat. Én A szerelem ösvényei vágatlanul, rnnek örültem a legjobban. Viszont plusz pont, hogy nem csak Televisa és Telemundo, végre Zv azteca sorozat is van jó minőségben. Én a 2002 RCTV Júdas asszonyát szeretném jó minőségben egyszer, szerintem sokan. Azt a sorozatot 100%, hogy soha nem fogják megismételni, mivel Romanticas volt. Szeretnélek buzdítani titeket arra, hogy szerkesszétel meg egyszer jobb minőségben. Előre is köszönöm mindenki nevében is!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hű, ennek a sorozatnak én is örülnék. :) El is felejtettem, régen milyen izgalomban vártam, ki a gyilkos. :D

      Törlés
  2. Sajnos a nyárnak nincs még vége 😔 marad a hőség 😔
    a közeljövőben várható esetleg Scarlet Ortiz sorozat?

    VálaszTörlés
  3. Nem gondolnám. Sok jó sorozata ment, de szinte mind régi... és nem egy ismert színésznő itthon.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése