A múlt börtönében: Zakariás Éva hatodjára is Angelique Boyer hangja

A hazai közönség ismét élvezheti Angelique Boyer tehetségét a tévéképernyőkön a Vencer el pasado-ban (A múlt börtönében), ahol ismét Zakariás Éva művésznő adja hangját a színésznőnek.


Angelique Boyert egy újabb telenovellában követhetik hazai rajongói, most azonban egy árulással, bosszúval és szerelemmel teli melodráma helyett egy társadalmi problémákat bemutató, fontos mondanivalóval rendelkező, a digitális világ hátrányait ismertető, kortárs telenovellát láthatunk a francia származású színésznőtől, mely teljesen ellentétes a korábbival, tematikájában, karaktereiben és történetmesélésében is. Ezúttal Reneta Sánchez Vidal-nak, egy molekuláris biológusnak ad életet a színésznő a Vencer el pasado-ban (A múlt börtönében), melynek főhősnőjét Sebastián Rulli, Erika Buenfil, Arantza Ruiz és Ana Paula Martínez mellett kelti életre.

Angelique-ot pedig ezúttal is Zakariás Éva művésznő hangján követheti a közönség, aki az El amor invencible (Leona bosszúja) után, ahol szintén adott nekünk egy exkluzív interjút, most Renata-nak ad hangot a Vencer-antológia harmadik telenovellájában. Most is az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy exkluzív interjút készíthettünk a művésznővel, ezúttal azonban más formában.

Szentesi Dorottya szinkronrendező és Zakariás Éva szinkronművész

A Vencer el pasado (A múlt börtönében) magyar szinkronját is a Direct Dub Studios-ban, azaz a DDS-ben készítik, ezúttal pedig Szentesi Dorottya rendezésében készül a telenovella magyar szinkronja, akivel a fenti képen látható a színésznő. És ahogyan az már szokássá vált, Angelique Boyer-nek most is, immáron hatodik alkalommal adja hangját Zakariás Éva művésznő, akivel elsőként készítettünk exkluzív interjút. "Egy színésznőnek, egy szinkronhangnak a legnagyobb öröm, amikor visszakaphatja azokat a színésznőket, akiket szinkronizálni szokott, szóval tényleg nagyon-nagyon örültem a feladatnak." - mesélte az interjú során.

Korábbi interjúnkkal ellentétben, most azonban videóüzenetben válaszolt a 10+1 kérdésünkbe, így egy bő félórás interjú készült el, melyben mesélt arról, mit gondol a telenovella tematikájáról, hogyan viszonyul a digitális világhoz, hogyan zajlanak a novella szinkronmunkálatai, valamint kéréssel is fordult a rajongókhoz. A teljes interjút megnézhetitek az alábbi videóban.


Zakariás Évát továbbra is hallgathatjátok Renata Sánchez Vidalként a Vencer el pasado-ban (A múlt börtönében), mely minden hétköznap 14:35-től látható a TV2 műsorán. Innen is szeretnénk megköszönni ezt a csodás interjút minden résztvevőnek és külön köszönet a művésznőnek. Legutóbb úgy köszöntünk el, hogy reméljük, nem kell 7 évet várni rá, hogy ismét Angie magyar hangjaként hallhassuk, és be is jött, úgyhogy most is hasonlókban bízunk.


Megjegyzések

  1. Most,hogy újra elkezdték Anqelique Boyer telenovelláit megvásárolni,hátha megkapjuk az Amar a muerte-t és a Imprerio de mentirast is. Mondjuk valószínűleg A múlt börtönében helyére a Vivir de amor fog jönni. De reménykedek,hogy hátha ezeket is megvásárolják majd. És ahogy mondtátok,nem kell megint 7 évet várni egy Angie-telenovellára.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó volt az interjú! Egy kérdést azért hiányoltam, hogy mit gondol Éva Angelique Boyerről a 6 telenovella alatt mennyit fejlődött stb. Kellene inditsunk egy petíciót, hogy a másik 2 telenovellát is vegye meg a TV2.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a kérdés már elhanzgott a Leonás interjúnál, olvass vissza...

      Törlés
    2. Így van, ezt a Leona bosszúja kapcsán készült interjúban fejtette ki nekünk. És ahogyan jelen interjúban mondta, érdemes írni a tévécsatornáknak, és ha sokan írtok, akkor talán figyelembe veszik a kérést. 🙂

      Törlés
  3. Nagyon köszönjük az újabb igényes interjút :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése