A múlt börtönében: exkluzív interjú Kiss Virággal, Fabiola magyar hangjával

Kiss Virág szinkronszínész és szinkronrendező adja a hangját a Vencer-antológia harmadik sorozatában, a Vencer el pasado-ban (A múlt börtönében) Fabiola Mascaró-nak, akit África Zavala alakít. Egy exkluzív interjú keretein belül beszélgettünk a művésznővel...


A hazai képernyőkön számos telenovellában hallhattuk már Kiss Virág hangját, melyekről még februárban beszélgettünk egy exkluzív interjúban, melyet ide kattintva érhettek el; most pedig a TV2 műsorán jelenleg is futó Vencer el pasado-ban (A múlt börtönében) szinkronizálja Fabiola Mascaró-t, a történet antagonistáját. Ennek kapcsán egy újabb interjút készítettünk Virággal, melyet mai posztunkban osztunk meg veletek.

Rosy Ocampo telenovellájában, mely a Vencer-antológia harmadik sorozata, África Zavala mexikói színésznő kelti életre Fabiola Mascaró-t, egy hideg, karrierista nőt, akinek az üzlet áll a középpontban, akörül forog az élete, tervei között nem szerepel az, hogy férjhez menjen vagy gyereket szüljön. Ennek a karakternek kölcsönzi a hangját Kiss Virág, aki egy exkluzív interjú keretein belül mesélt arról, mit gondol Fabiola-ról, milyen érzés egy antagonistának hangot adni, és azt is elárulta, hogy mi a véleménye arról, hogy ilyen témákat dolgoznak fel a mai telenovellákban, mint a digitális világ. Az interjút, ahogy a Zakariás Évával készültet is, videós formátumban nézhetitek meg, az alábbi videóban.


Kiss Virágot tovább hallgathatjátok Fabiola Mascaró szerepében a Vencer el pasado-ban (A múlt börtönében), mely minden hétköznap 14:35-től látható a TV2 műsorán. Innen is szeretnénk megköszönni a lehetőséget, hogy interjút készíthettünk és köszönjük a közreműködőknek is a segítséget. Bízunk benne, hogy nem túl sokára újabb projektben is találkozhatunk majd a művésznővel.

Ti mit gondoltok Fabiola karakteréről? Ki szereti Kiss Virág hangján hallgatni a karaktert?


Megjegyzések

  1. Tökéletes választás volt Kiss Virág Fabiola hangjának.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése