Szinkron: exkluzív interjú Kiss Virággal

Az utóbbi hetekben számos, szinkronszínészekkel készült interjút olvashattatok az oldalon, ma pedig egy igazán különleges, exkluzív interjú következik, melyet Kiss Virággal készítettünk, a szinkronvilág egy kiemelkedő alakjával.


A "guberálós" María a María la del barrio-ban (María) vagy szintén Thalía karaktere, Maria Mercedes vagy Viviana a Cuidado con el ángel-ben (Árva angyal) vagy Jade az El clon-ban (A klón) vagy Lucía a La fuerza del destino-ban (A végzet hatalma) vagy Sonia a Rubí-ban (Rubí visszatér) vagy Patricia a Los ricos también lloran-ban (A gazdagság ára)... de talán legismertebb szinkronszerepei Natalia Oreiro argentin színésznő telenovellái voltak, a Muñeca brava (Vad angyal), a Kachorra (Kachorra - Az ártatlan szökevény), a Sos mi vida (Te vagy az életem) és az Amanda O (Amanda O). A felsorolt különféle telenovellák és karakterek között egy közös dolog van: mindegyik karakternek Kiss Virág kölcsönözte a hangját, hogy magyarul is élvezhessük ezeket a novellákat.

Kiss Virág

A szinkronszínészet mellett pedig szinkronrendezéssel is foglalkozik, például ő készítette a Rubí (Rubí visszatér) vagy a nemrég befejeződött Los ricos también lloran (A gazdagság ára) szinkronját is. Nekünk pedig hatalmas megtiszteltetés volt interjút készíteni vele, amit innen is nagyon köszönünk, külön köszönjük a segítséget Gabinak. Az alábbi videóban láthatjátok a teljes interjút, melyben többek között Natalia Oreiro-val való találkozásáról és nemrég kapott elismeréséről is mesélt.


Kiss Virág hangját nálunk is élvezhetitek, ugyanis a fentebb felsorolt telenovellák közül, melyekben szinkronizált, nálunk is elérhető Muñeca brava (Vad angyal)Sos mi vida (Te vagy az életem)María la del barrio (María), a Cuidado con el ángel (Árva angyal)La fuerza del destino (A végzet hatalma)Rubí (Rubí visszatér) és a Los ricos también lloran (A gazdagság ára) is, a címekre kattintva vagy a 'Telenovellák' menüpont alatt, illetve az interjúban is említett minisorozat, a Santa Evita (Szent Evita), amit pedig a 'Streaming' menüpont alatt találtok.

Melyik volt a kedvenc karakteretek Kiss Virág magyar hangján? Ki szereti a munkásságát?


Megjegyzések

  1. Meg a Bűnös vágyak (Abismo de pasion)-ban ő volt Carmina.

    VálaszTörlés
  2. http://www.telenovelas.hu/2024. március 2. 20:49

    Köszönjük az interjút, nagyon jó lett :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése