Ignacio Sada nyilatkozott Nicandro Díaz telenovellájáról

A tavasszal váratlan hirtelenséggel elhunyt Nicandro Díaz producer függőben lévő telenovellájának elkészítéséért Ignacio Sada producer lesz a felelős, aki először nyilatkozott a témában.


A márciusban bekövetkezett váratlan halálával függőben maradt Nicandro Díaz telenovellája, a TelevisaUnivision producerétől olyan alkotásokat láthattunk már korábban, mint az Alma rebelde (Acapulco szépe), a Mañana es para siempre (Mindörökké szerelem), a Destilando amor (Szerelempárlat) vagy az Amores verdaderos (Rabok és szeretők). A történetet, melyet már kiválasztott a sikeres producer, végül elkészítik a mexikói tévétársaságnál, ahol úgy döntöttek, hogy egy másik producerüknek, Ignacio Sada-nak adják a projektet.

"Nicandro elment és vele együtt elment egy úgymond már előre meghatározott terv a projektekről, ami itt a társaságnál volt, és ez nyilvánvalóan arra késztette a vállalatot, hogy kicsit átrendezzék az idősávokat, a projekteket." - mesélte a Televisa Digital-nak Ignacio Sada producer, akinek a neve szintén nem ismeretlen a hazai nézők számára sem, hiszen olyan novellákat láthattunk tőle, mint az Un refugio para el amor (Menekülés a szerelembe), a Simplemente María (María) vagy a Sin tu mirada (Pillantásod nélkül). 

Nicandro Díaz

Ezen változásokról már korábban mi is beszámoltunk nektek egy posztban, melyet itt találtok. A vezető producer, aki tavaly a Nadie como tú-t készítette el, azt is elmesélte, hogyan kapta meg a lehetőséget. "A főnököm, aki Jorge Eduardo Murguía, egy nap felhívott és azt mondta nekem, hogy 'már bemutattál nekem egy projektet a 18:30-as sávba, de nem a 18:30-as sávot viszed, hanem a 20:30-asat'. Mindemellett azt mondta, hogy 'szeretnék kérni tőled egy szívességet, folytasd a projektet, amit nem tudott megcsinálni Nicandro', és az igazság az, hogy ez egy vízválasztó volt a személyes kapcsolatom miatt...  Egyszerűen lesokkolt a lehető legjobb értelemben, időbe tellett feldolgoznom a hírt, de utána nyilvánvalóan elkezdtünk dolgozni a feladaton." - magyarázta.

A producer elmondta, hogy egy nagyszerű történettel találta szemben magát. "Én mindig is azt mondtam, hogy Nicandro-nak nagyom jó szeme volt ahhoz, hogy kiválassza a történeteket, és ezúttal sem tévedett, nem ez a kivétel." - mesélte a történetről, melyet Nicandro Díaz már korábban kiválasztott a készülő telenovellához.

Ignacio Sada

"Ez egy hagyományos melodráma, aktuális, de melodráma. Alkalmas az egész közönség számára. Általában, ha az ember olvassa a történeteket, azt mondja, hogy 'jaj, vigyázni kell ezzel, jaj, vigyázni kell azzal', de azt kell mondjam, hogy ez egy teljes mértékben magával ragadó történet, nagyon jól felépített, nagyon jól tálalt [történet]." - mesélte. Nem másról van szó, mint egy chilei novella adaptációjáról, amelyet Nicandro előszeretettel készített az elmúlt évek, így születtek olyan sikerek, mint a Mi camino es amarte és a Golpe de suerte.

Az eredeti telenovella címe Amar profundo, melynek jelentése Mélyen szeretni, s melyet a chilei Mega tévétársaság készített 2021-ben. Az eredeti történet Cocholgüe község lakóira és a halászattal való kapcsolatukra összpontosít. "Megkaptam a történetet, elkezdtem olvasni, és ez egy olyan novella, ami részről részre vitt magával." - vallotta be Ignacio Sada.

A telenovella főszereplői David Zepeda és Eva Cedeño lennének

Habár a melodrámának még nincsen szereposztása, erős pletykák szólnak arról, hogy a főszereplő-párost Eva Cedeño és David Zepeda keltik életre. A novella hivatalos főhőseit a Noveleando értesülései szerint pedig éppen ma jelentik be, így hamarosan kikerülünk a kétségekből. Ami biztos, hogy a forgatásokat szeptember végén kezdik meg, hogy aztán 2025 februárjában képernyőre kerüljenek a még be nem mutatott Papás por conveniencia helyén.

Ti mit gondoltok a projektről? Mi a véleményetek arról, hogy Ignacio Sada kapta meg? Örülnétek a főszereplő-párosnak?


Megjegyzések