Tragikus hirtelenséggel hunyt el Nicandro Díaz producer

Elhunyt Nicandro Díaz mexikói producer, 2024. március 18-án tragikus hirtelenséggel vesztette életét egy balesetben.


Ismét gyászruhába öltözött a telenovellák világa, ugyanis a mai napon, 2024. március 18-án, 60. életévében tragikus hirtelenséggel elhunyt Nicandro Díaz mexikói producer. Hétfő délután osztották meg a közösségi oldalakon, hogy a sikeres melodrámák producere súlyos balesetet szenvedett, melynek következtében vérre van szüksége, azonban órákkal később bejelentették, hogy a producer életét vesztette. "Sajnálattal közöljük Nicandro Díaz halálát. Nyugodjon békében." - jelentette be hivatalosan a hírt az Hoy című műsor közösségi oldalán. "Csatlakozunk a fájdalomhoz, melyet családja, barátai és követői éreznek. Köszönet mindenért és viszlát hamarosan." - tették hozzá.

A délutáni órák folyamán jelentették be, hogy Nicandro Díaz súlyos balesetet szenvedett egy jet ski-n. "Sürgős! Barátaink Cozumel-ben, értékes segítségüket kérjük, hogy AB negatív vagy vért adjanak 0 negatív vért adjanak a Costamed Cozumel Kórházban Nicandro Díaz González-nek. Köszönjük mihamarabbi segítségüket." - olvasható a közösségi oldalakon közzétett felhívásban. A producer azonban olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy pár óra múlva életét veszítette, mindössze 60 éves volt.

Nicandro Díaz mexikói producer

Nicandro Díaz mexikói producer összesen 16 telenovellát készített vezető producerként, melyek közül Alma rebelde (Acapulco szépe), Vivan los niños (Hajrá, skacok), Contra viento y marea (A vadmacska új élete), Destilando amor (Szerelempárlat), Mañana es para siempre (Mindörökké szerelem), Soy tu dueña (Riválisok) és Amores verdaderos (Rabok és szeretők) című alkotásait hazánkban is láthattuk. Utolsó munkája a Golpe de suerte volt, melyet 2023-ban készített, s melynek vetítése csupán hetekkel ezelőtt ért véget Mexikóban.

Nicandro Díaz 16 telenovellája vezető producerként

"Nagyon fáj tudósítanunk a mi szeretett Nicandro Díaz-unk halálát. Nagyon-nagyon sajnáljuk tényleg, [Nicandro] egy olyan férfi [volt], aki nagy utat tett meg ebben a vállalatban, nagyon lentről kezdte, rengeteget harcolt, hogy megszerezze a nagy nevet, amit elért magának producerként, barátként, mesterként, és tényleg rendkívül fáj nekünk tudósítani ezt a hírt." - nyilatkozta könnyek közt Andrea Legarreta az Hoy című műsorban.

Nyugodjon békében!


Megjegyzések

Megjegyzés küldése