Változások a Las Estrellas műsorsávjaiban Nicandro Díaz váratlan halála után

Mindenkit váratlanul ért hetekkel ezelőtt Nicandro Díaz váratlan halála, a producer tragikus hirtelenséggel veszítette életét egy motorbalesetben március 18-án. Sajnálatos halála után pedig a TelevisaUnivision kénytelen volt változtatásokat eszközölni műsorstruktúrájában.


Ahogyan az már megszokott volt az elmúlt években a TelevisaUnivision-nál, a nemrég elhunyt Nicandro Díaz producer az év ezen szakaszában már dolgozni szokott következő projektjén, hiszen általában minden évben október és november környékén kerültek bemutatásra a mexikói Las Estrellas 20:30-as sávjában legújabb telenovellái, ahogyan az elmúlt években a Mi fortuna es amarte, a Mi camino es amarte és a Golpe de suerte esetében is történt. Ez idén sem volt másképp, az elismert producer ugyanis már következő projektjén dolgozott, melyről még azt is tudni lehetett, hogy hanyagolva egy kicsit a komikus szálat, ezúttal egy, a melodrámára nagyobb hangsúlyt fektető projekt lett volna.

Az élet azonban sajnos kiszámíthatatlan, ugyanis a producer, akitől hazánkban is számos sikersorozatot láthattunk, mint az Alma rebelde (Acapulco szépe) vagy az Amores verdaderos (Rabok és szeretők), március 18-án tragikus hirtelenséggel életét veszítette egy motorbalesetben. Ennek következtében már nem tud elkészülni a projekt, amit tervezett, így a mexikói tévétársaság kénytelen volt változásokat véghez vinni a Las Estrellas 2024-es programstruktúrájában.

A Fugitivas helyettesíti Nicandro telenovelláját

A már hetek óta forgatás alatt álló Fugitivas en busca de la libertad lesz az a telenovella, mely helyettesíteni fogja Nicandro projektjét a 20:30-as sávban. Lucero Suárez telenovelláját eredetileg a 18:30-as sávban mutatták volna be, a premierje pedig május 20-ra volt programozva, így azonban ezt most visszamondták. Helyette a 20:30-as sávban fog műsorra kerülni a jelenleg futó El amor no tiene receta befejeztével, várhatóan június 24-én. Az eredetileg ekkorra és ebbe a sávba szánt Papás por conveniencia, Rosy Ocampo újdonságának premierje így tolódik, így azt a Fugitivas után, az év utolsó harmadában mutatják majd be, hogy aztán 2025 februárjában ismét Juan Osorio vegye át a sávot.

Ezzel a változtatással viszont a 18:30-as sáv maradt üresen, ahol az eredeti tervek szerint bemutatták volna a Fugitivas-t; itt a jelenleg futó Tu vida es mi vida befejeztével dupla részt adnak majd a La rosa de Guadalupe című unitáriusukból, majd végül Carlos Moreno veszi át a sávot az Amar sin tiempo munkacímen készülő projektjével, melyet eredetileg is ebben a sávban tűztek volna műsorra szeptemberben, s mely az 1999-es Tres mujeres adaptációja lesz.

Így alakulnak egyelőre az idősávok 2024-ben a Las Estrellas műsorán

Tehát ezen változásokat viszik véghez a 18:30-as és a 20:30-as sávokban a Las Estrellas-on, a másik két sáv pedig változatlanul, az eddigi tervek szerint halad tovább: a 16:30-as sávban a Vivir de amor-t Roy Rojas újdonsága, az El ángel de Aurora váltja július 8-án, míg a főműsoridőben, a 21:30-as sávban a Marea de pasiones-t Carlos Bardasano készülő telenovellája, a Juana la virgen váltja, majd José Alberto Castro lesz képernyőn az év végén. Akik pedig a háttérben még szintén dolgoznak új projektjeiken, azok Silvia Cano, az Eternamente amándonos producerasszonya és Carmen Armendáriz, a La madrastra (A mostoha) producerasszonya, ám az ő projektjeikről egyelőre még nincs hivatalos információ.

Olyan pletykák is terjengenek, miszerint Nathalie Lartilleux visszatérhet jövőre a tévétársasághoz a Gata salvaje (Vadmacska) remake-jével, ám ezt egyelőre nem erősítették meg, sőt, minden bizonnyal hamis információról van szó.

Mit gondoltok a változásokról a Las Estrellas-on? Ti melyik készülő novellát várjátok a legjobban a 2024-es kínálatból?


Megjegyzések