Amar sin tiempo: megvannak Carlos Moreno főhősnői

Carlos Moreno már javában készíti legújabb produkcióját, mely az 1999-es Tres mujeres új verziója lesz, Amar sin tiempo munkacímen. A producer már meg is találta a telenovella három főhősnőjét. Részletek a folytatásban.


A TelevisaUnivision-nál megváltoztatták nemrég a Las Estrellas 2024-re tervezett műsorstruktúráját, amiről mi is beszámoltunk nektek az elmúlt napokban, ennek következményeként pedig előre hozták Carlos Moreno, az Amor bravío (A szív parancsa) és a Cuando me enamoro (Időtlen szerelem) producerének készülő újdonságát, mely eredetileg szeptember közepén került volna a mexikói tévécsatorna képernyőire.

A producer már egy ideje készíti a projektet, ahogyan arról már mi is megemlékeztünk korábbi hírösszefoglalóban, viszont így fel kell egy kicsit gyorsítania a folyamatot, hiszen az új műsorstruktúra szerint júniusban kerülnek képernyőre a mexikói Las Estrellas 18:30-as sávjában. A producer már meg is találta azt a három színésznőt, akik életre keltik a történet három főhősnőjét a "három nőt", ahogyan az eredeti cím is mondja, és akiket 1999-ben Erika Buenfil, Karyme Lozano és Norma Herrera keltettek életre.


Ahogyan azt már felfedtük a múltkori hírösszefoglalónkban, a producer előző telenovellája, a Mi secreto hősnője, Macarena García valóban részese lesz a készülő projekt szereposztásának, mégpedig a történet főhősnőjét kelti majd életre ezúttal is. A másik két főhősnő bőrébe Ana Belena, akit nemrég az El maleficio-ban láthatott a közönség, valamint Leticia Calderón bújnak, aki pedig az El amor invencible (Leona bosszúja) után tér vissza ezzel a karakterrel a mexikói képernyőkre, emellett pedig ismét egy főszerepben, melyet a Laberintos de pasión (Julieta) óta nem alakított a telenovellák világában.

A főhősnők kiléte mellett pedig fény derült a férfi főhős kilétére is, aki Macarena párja lesz a novellában. Nem másról van szó, mint arról az Andrés Baida-ról, aki az említett Mi secreto-ban Rodrigo-t, a "B" főhőst keltette életre, azonban ezúttal ő lesz az elsőszámú és most tényleg egy párt alkotnak majd Macarena-val. A hazai közönség számára sem ismeretlen a mexikói színész, ugyanis nemrég Mariana Villareal fiaként, Betito-ként ismerhettük meg a Los ricos también lloran-ban (A gazdagság ára).


A telenovelláról jelenleg ezek a legfrissebb hírek, melyekben a napokban fedtek fel különböző telenovellákkal foglalkozó közösségi oldalakon, ám a produkció hivatalosan még nem erősítette meg a színészek részvételét. A forgatásokat hamarosan megkezdik Mexikóban, hogy júniusban képernyőre kerülhessenek, így hamarosan minden bizonnyal több információt is megtudunk.

Mit gondoltok a főszereplők választásáról? Kiket látnátok szívesen még a szereposztásban? Kinek keltette fel az érdeklődését ez a produkció?


Megjegyzések

  1. Leticia Calderónnak nagyon-nagyon örülök!!! Nagyon kijárt már az ENDA óta egy főszerep neki.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése