Hírek 2024.04.08.

Az alábbi hírösszefoglalóban olvashatjátok az elmúlt hét legfrissebb híreit a tengerentúlon készülő telenovellákkal kapcsolatban. Jó olvasást!


Vivir de amor no tiene receta en esta marea de pasiones

A jelenleg Mexikóban képernyőn lévő telenovellákból három szereplői találkoztak a TelevisaUnivision folyosóin, a multiverzum találkozását pedig egy képpel is megörökítették. Nem másról van szó, mint a Vivir de amor, az El amor no tiene receta és a Marea de pasiones novellákról, melyek jelenleg is forognak a mexikói tévétársaságnál, színészeik pedig egy közös képet készítettek a forgatási szünetben. A fotón, melyet alább láthattok, Emmanuel Palomares, a Vivir de amor főhőse, Marco León, aki Sebastiánt alakítja a novellában, Altair Jarabo, az El amor no tiene receta főgonosza és Oka Giner, a Marea de pasiones főhősnője láthatóak. Emellett, újra találkozott az egy évvel ezelőtt futó Perdona nuestros pecados főszereplő-párosa, Elsa és Andrés is; sok multiverzum találkozik egy fotón.




Papás por conveniencia: még több szereplő

Rosy Ocampo legújabb telenovellájának előkészületei javában zajlanak már, a producerasszony az elmúlt hetekben folyamatosan fedte fel a Papás por conveniencia szereposztását, melynek főszereplő-párosát Ariadne Díaz és José Ron keltik életre. Miután bejelentette, hogy az eredeti történet főgonoszainak bőrébe África Zavala és Ferdinando Valencia bújnak, akikkel már korábban is dolgozott, elkezdte felfedni a szereposztás további tagjait. Jelen pillanatig azt lehet tudni, hogy Leticia Perdigón, Cecilia Gabriela, Lambda García, María Perroni és Joaquín Bondoni is részesei a projektnek, mely június 24-én érkezik a Las Estrellas műsorára, ahol az El amor no tiene receta-t váltja a 20:30-as sávban. A főhősnő, Ariadne Díaz családjának tagjait Lambda García, Victoria Viera, Emilio Beltrán és Camila Núñez formálják meg, akiket az alábbi képen már együtt láthattok.




Fugitivas: a hivatalos logó

A TelevisaUnivision-nál már javában készülnek az év középső harmadában startoló telenovellák, ahogy az előbb említett Papás por conveniencia esetében is láthattuk. Emellett Lucero Suárez is gőzerővel dolgozik újdonságán, mely Fugitivas en busca de la libertad címen készül, Daniela Álvarez, Arap Bethke, Juan Martín Jáuregui, Rocío de Santiago, Aldo Guerra, Sachi Tamashiro, Chris Pazcal és Marlene Kalb főszereplésével. A melodrámának, mely a chilei Preciosas feldolgozásaként készül, már megerősítették, hogy hivatalosan is ez lesz a címe, melynek jelentése Szökevények, a szabadság keresésében. A végleges címet pedig már a hivatalos logón is olvashatjuk, melyet a napokban tettek közzé. A novella már kicsit előrehaladottabb állapotban áll, mint fenti társa, hiszen már egy ideje a forgatások is zajlanak, képernyőre pedig május 20-án kerülnek a Las Estrellas 18:30-as sávjában, ahol a Tu vida es mi vida-t váltják.




Fugitivas: hivatalos fotózás

És ha már a Fugitivas-ról van szó... nemcsak a hivatalos logót fedték fel a napokban, hanem már a karakterek hivatalos fotózását is megkezdték a melodrámának, melynek szereposztást többek között Érika Buenfil, César ÉvoraArturo Carmona, María Alicia Delgado, Guillermo Quintanilla, Paulette Hernández, Gema Garoa, Edward Castillo és Michelle Pellicer is erősítik. A közösségi oldalakon pedig számos képet megosztottak a fotózás kulisszáiról, többek között az alábbi képet, melyen a novella egyik fő szerelmi háromszöge látható, melyet Daniela Álvarez, Arap Bethke és Edsa Ramírez alakítanak, utóbbi a történet egyik antagonistája lesz, aki gondoskodik majd arról, hogy a főszereplő-páros ne legyen együtt. A készülő novelláról korábbi posztjainkat ide kattintva találjátok.




Amar sin tiempo: főhősnő-jelölt?

Carlos Moreno már egy ideje szintén készíti újdonságát, mely egyelőre Amar sin tiempo munkacímen készül, a hírek szerint pedig az 1999-es Tres mujeres feldolgozásáról van szó, melyet a producer állandó írói, Martha Carrillo és Cristina García adaptálják. A producer már korábban is megosztott egy képet közösségi oldalán, miközben olvassa a forgatókönyvet, azonban újabb részleteket egyelőre nem tudni. Amit a napokban felfedett a Noveleando, hogy a szereposztás részét képezi Macarena García is, aki a producer legutóbbi novellája, a Mi secreto főhősnője volt 2022-ben. Azt nem tudni, milyen szerepben tér vissza a mexikói képernyőkre, de ő az első megerősített színésznő a szereposztásba. A melodráma a mexikói Las Estrellas 18:30-as sávjába készül a fent említett Fugitivas utánra, a tervek szerint szeptemberben kerülnek képernyőre.




El ángel de Aurora: rövid teaser

A délutáni, 16:30-as sávba is javában készül az új telenovella, mely Roy Rojas alkotása lesz, az El ángel de Aurora munkacímen futó projekt, mellyel vezető producerként debütál, ugyanis ez lesz az első önálló telenovellája a mexikói TelevisaUnivision-nál. Nemrég megírtuk nektek a legfrissebb fejleményeket a projektről, melyek szerint Paulina Matos és Moisés Peñaloza lennének a történet fiatal főszereplői, míg az érettebbek Natalia Esperón és Rafael Novoa, a szereposztást pedig Jorge Salinas, Marisol del Olmo, Gaby Rivero, Rocío Verdejo, Pedro Sicard, Priscila Solorio, Antonio Gaona, Juan Pablo Gil, Christian Ramos, Ligia Uriarte és Gabriela Carrillo erősítik. Amíg várunk a megerősített, hivatalos információkra, a produkció megosztott egy teasert a készülő novelláról, mely a jelenleg futó Vivir de amor-t váltja, a tervek szerint július 22-én. "Magammal viszlek a szívemben, ha nem látnálak újra, szerelmem. Aurora angyala." - olvasható a teaser-ben, melyet alább ti is láthattok.




El amor no tiene receta: Azela Robinson ismét Elvira

1998-ban Azela Robinson részese volt az egyik legsikeresebb telenovella, a La usurpadora (Paula és Paulina) szereposztásának, a Gabriela Spanic és Fernando Colunga főszereplésével készült melodrámában a színésznő Elvirát, Paola Bracho ápolónőjét és bűntársát keltette életre. A sors azonban ismét összehozta a színésznőt az Elvira névvel, ugyanis így hívják legújabb karakterét is, melyet a TelevisaUnivision jelenlegi novellájában, az El amor no tiene receta-ban alakít. Azela így 26 év után ismét egy Elvira nevű karakter bőrébe bújt, aki ezúttal egy szigorú és tekintélyelvű nő, de szíve mélyén fájdalmas titkot őriz fiatalságából: elhagyta az elsőszülött lányát. Nagy fájdalmat él át, amikor másik lánya, Berenice életét veszti, és a vejét, Estebant vádolja azzal, hogy ő a felelős. A szeretet közel fogja őt tartani az unokáihoz, erős konfliktusokat okozva Estebannal. 




Megjegyzések

  1. Tudom kicsit off és nehari érte, de nem tudtam, hogy melyik poszt alatt tegyem fel a kérdést:
    Írnátok pár szót arról, hogy miről fog szólni a Csacsba angyal folytatása? Ugyanis teljesen újként ért a hír, miszerint a Csacska angyalnak is készül az HBO Maxra egy folytatása és szintén idén kerül bemutatásra. Már trailer is van hozzá: https://www.youtube.com/watch?v=Whh-RUeZbOw
    Többek között visszatér benne Malala és Delfina karaktere is, de ahogy elnéztem szerepet kapott benne Benjamin Rojas is a régi szereplők közül. A címe pedig Margarita. Köszi előre is, ha írtok róla pár infót.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Javítom magam, de így sokadjára megnézve a promót az mégsem Benjaminn Rojas lesz, csak hasonlít rá a haja meg a szakálla miatt. Csodálkoztam is rajta, hogy eltelt majdnem 20 év a sorozat óta ő meg nem hogy öregedett volna, de még talán fiatalodott is. :D Viszont Malala és Delfina karaktere tényleg benne lesznek és ugyancsak gonoszkodni fognak. Viszont infót sehol nem találok róla, akárhogy keresek rá. :( Ennek elkészültét nem verték olyan nagy dobra, mint a Betty folytatását, pedig szerintem a fiatalok körében ez is egy elég nagy kult sorozatnak örvendett a maga idejében.

      Törlés
    2. Valóban nem verték nagy dobra eddig, mi is csak a trailert láttuk, de írunk szívesen egy posztot a jövő hét folyamán az infókról, amit eddig tudni lehet.

      Törlés
    3. Köszi előre is! 😊

      Törlés

Megjegyzés küldése