El ángel de Aurora: ők lennének a telenovella főszereplői

Roy Rojas javában készíti első önálló produkcióját, melynek forgatásai hamarosan kezdetét veszik; a napokban kiszivárgott, kik is lennének a telenovella főszereplői, mely júliusban érkezne a mexikói képernyőkre.


Roy Rojas producer első alkalommal ül teljes hatalommal a vezető produceri székbe, ugyanis első önálló melodrámáját készíti a TelevisaUnivision-nak, ahol több évtizednyi kemény munka után kapta meg ezt a lehetőséget. Nemrég írtunk a készülő projekt első részleteiről, azóta pedig újabb dolgok derültek ki a novelláról, melynek címe úgy tűnik, hogy a La aurora del ángel helyett éppen fordítva lesz, azaz El ángel de Aurora lesz, melynek magyar jelentése Aurora angyala; eddig mindez csak munkacím, hivatalosan nem erősítették meg.

A napokban több telenovellákkal foglalkozó portál is lerántotta a leplet a főszereplő-páros kilétéről, azonban még semmi sem biztos, hiszen a produkció hivatalosan még semmit sem erősített meg. De ha igaznak bizonyulnak a hírek, akkor a telenovella főhősnőjét a Qué le pasa a mi familia és a La herencia, un legado de amor színésznője, Paulina Matos kelti majd életre, aki ezzel a szereppel debütál főhősnőként a telenovellák világában, folytatva ezzel a délutáni sávban a friss arcok bemutatását főszerepben.

Paulina Matos és Moisés Peñaloza

Rögtön a történetbeli párja, a telenovella férfi főszereplője is debütálna ebben a szerepben, akit pedig Moisés Peñaloza alakítana, aki olyan produkciókban láthatott a mexikói közönség, mint a Si nos dejan (Alicia új élete), a Diseñando tu amor, a Médicos, línea de vida (Vészhelyzet Mexikóban) vagy nemrég a Minas de pasión. A fiatal főszereplő-párost tehát Paulina Matos és Moisés Peñaloza keltenék életre, azonban a történetnek egy érettebb párosa is lenne, akiknek kilétéről már írtunk nektek. Őket ugyanis Natalia Esperón (Tierra de esperanza) és Rafael Novoa (Cabo) alakítják majd, míg Jorge Salinas (Perdona nuestros pecados) lesz az, aki bezárja ezt az érettebb szerelmi háromszöget. A novella szereposztásának pedig szintén részese lesz Marisol del Olmo (Perdona nuestros pecados) és Gaby Rivero (Amor dividido) is, azonban a további szereposztás kilétéről egyelőre nem tudunk többet.

Rafael Novoa, Natalia Esperón és Jorge Salinas

A produkció egyelőre hivatalosan még nem erősítette meg a színészek részvételét. A melodráma a Las Estrellas délutáni, 16:30-as sávjába készül, ahol a Vivir de amor-t fogja váltani, a tervek szerint július 8-án, a forgatásokat pedig hamarosan meg is kezdik, így valószínűleg lassan többet is megtudunk a tévétársaság újdonságáról.

Mit szóltok a főszereplő-párosokhoz? Kinek keltette fel az érdeklődését az eddigi szereposztás?


Megjegyzések