La aurora del ángel: Roy Rojas első önálló telenovelláját készíti

Már egy ideje készíti első önálló telenovelláját Roy Rojas producer, a melodráma pedig már előrehaladott állapotban van, a forgatásokat hamarosan meg is kezdik. Nézzük, mit lehet tudni róla eddig!


Roy Rojas neve nem lehet túl ismerős az átlagos telenovella-rajongóknak, hiszen korábban nem hallottunk róla sokat, ám a producer már 25 éve dolgozik Juan Osorio mellett társproducerként. 2022-ben vezető producerként is kipróbálhatta magát a La herencia, un legado de amor-ban, melynek főszereplőit Michelle Renaud és Matías Novoa alakították, s melyben Juan Osorio-val együtt vitték a vezető produceri státuszt, mivel utóbbi egy bioszérián is dolgozott párhuzamosan. Két évvel később pedig, a producer első teljesen önálló produkcióját készítheti el a TelevisaUnivision-nál, mely a nyár közepén érkezik majd a mexikói Las Estrellas-ra.

Az elmúlt időszakban folyamatosan dolgoztak a háttérben a produkción, az utóbbi napokban pedig szép lassan kezdik felfedni a részleteket. A telenovella a La aurora del ángel munkacímen készül, melynek magyar jelentése Az angyal hajnala.

Jorge Salinas, Natalia Esperón és Marisol del Olmo

A Noveleando telenovellákkal foglalkozó hírportál fedte fel, hogy az értesülései szerint Jorge Salinas, Marisol del Olmo, Gaby Rivero és Natalia Esperón is részese a TelevisaUnivision legújabb melodrámájának, mely Roy Rojas első önálló alkotása lesz. Majd nem sokkal később arról is lerántották a leplet, hogy a történet férfi főhősét a kolumbiai Rafael Novoa kelti életre, aki miután olyan melodrámákban szerepelt a társaságban, mint a Mañana es para siempre (Mindörökké szerelem) és a Cabo (Szerelmek Cabóban), most férfi főhősként debütál.

Rafael Novoát nemrég a Cabo-ban láthattuk

A produkció egyelőre hivatalosan még nem erősítette meg a színészek részvételét, azonban azt is tudni lehet, hogy a novellát a Las Estrellas délutáni, 16:30-as sávjába készítik, ahol a Vivir de amor-t fogja váltani, a tervek szerint július 8-án.

Mit gondoltok az alakuló szereposztásról? Kit látnátok szívesen a főhősnő szerepében?


Megjegyzések

  1. Gratulálunk Novoanak, végre régi -új arcok is jönnek, nem csak a felkapott sztárok.

    VálaszTörlés
  2. Én örülnék neki ha Rafael Novoa lenne a főhős, végre új arcok is lennének. Remélem folytatják a sort és a női főhős is debütálni fog, ahogyan legutóbb Kimberly dos Ramos is a Vivir de Amorban

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése