Így búcsúztak kollégái Nicandro Díaz producertől

Mindenkit sokként ért a múlt héten Nicandro Díaz producer váratlan halála, a telenovellák világa gyászruhába öltözött, kollégái, színészei pedig megható üzenetekkel búcsúztak a producertől.


Március 18-án váratlan módon egy baleset során elhunyt a sokak által kedvelt Nicandro Díaz mexikói producer, akinek halálhíre sokként érte a telenovellák világát. Habár korábban azt lehetett tudni, hogy a producer egy jet ski baleset során vesztette életét, napokkal később tisztázták, hogy valójában motorbalesetről volt szó. A hivatalosan megerősített információk szerint a producer párjával utazott, Cozumel városától körülbelül 25 km-re, március 17-én, vasárnap, az esti órákban, amikor is egy állat eléjük ugrott, a nő pedig elvesztette az irányítást a jármű felett.

Az elmúlt héten, miután magukhoz tértek a sokkból, számos kollégája, színészei búcsúztak a producertől megható üzenetekkel közösségi oldalaikon, melyekből alább olvashattok párat.


"Nagyon nehéz szavakkal kifejezni ezt a szomorúságot a mi szeretett Nicandro Díaz-unk váratlan halála miatt. Nyugodj békében, mindig nagy-nagy szeretettel és csodálattal fogok emlékezni rád, az egyik legjobb producer, nagyszerű barát. Repülj magasan, köszönöm a hosszú évekig tartó, őszinte barátságod. Nagyon szeretlek, Nic." - írta Lucero, aki a producer két telenovellájában is főszerepelt, a Mañana es para siempre-ben (Mindörökké szerelem) és a Soy tu dueña-ban (Riválisok).


"Neeem, nem akarom, nem, te nem... Nicnemrég találkoztunk, voltak terveink, mindig ott voltál nekem, mindig segítettél, hittél bennem, amikor senki más. Visszahoztál ebbe a csodálatos országba, és nagyszerű karakterekkel ajándékoztál meg, a barátságod mellett. Annyi szép pillanatot éltünk át, nem olyan szépeket is, de mindig ott voltunk, nagyszerű barát és védelmező voltál. Sosem gondoltam volna, hogy ezt kell megírjam... Szeretlek, bárhol is légy, kedves barátom, Nic. Viszlát mindörökké." - ezekkel a sorokkal búcsúzott tőle Marjorie de Sousa, aki az Amores verdaderos (Rabok és szeretők) és a nemrég befejeződött Golpe de suerte főgonoszát alakította, emellett első főszerepét is a producernek köszönhette az Hasta el fin del mundo-ban.


"A lelkem sír, kedves barátom, Nicandro Díaz. Nincs egy hónapja, hogy találkoztunk, megöleltük egymást és annyi szép dolgot kívántunk egymásnak. Összeszorul a szívem, látva, hogy az élet ilyen törékeny. Repülj magasan, Nic, hazatérésed legyen tele fénnyel. Köszönet minden egyes lehetőségért, amit adtál nekem. Mindig az emlékeimben élsz majd, és sokat imádkozom, hogy a tieid békére leljenek. Örökké szeretlek, kedvenc honfitársam!" - írta Marlene Favela, aki a Contra viento y marea (A vadmacska új élete) főhősnőjét alakította a producernél.

"Viszlát a Mennyig, kedves Nicandro Díaz... barát, nagy producer, rendkívüli ember... nagyon-nagyon fog hiányozni, főnök... ölelést küldök minden szeretetemmel a családjának." - osztotta meg David Zepeda, az Hasta el fin del mundo és a Mi fortuna es amarte főszereplője.


A Mi camino es amarte főszereplői szintén kifejezték szomorúságukat. "El sem tudom hinni, mit írok. Kedves Nic, végtelen hála a bizalmadért bennem, a barátságodért, és mindenért, amit tőled tanultam. Nagyon szeretlek." - írta Susana González, míg Gabriel Soto a következő sorokat osztotta meg. "Ezt nem tudom elhinni. Teljes sokkban vagyok és mély fájdalmat érzek halálod miatt, kedves Nic. Épp múlt csütörtökön találkoztunk az új színházi projekt miatt... Mindig, mindig hittél bennem, az egyike voltál az első producereknek, akik lehetőséget adtak nekem a karrierem kezdetén, de mindenek előtt nagyszerű barátok lettünk az út folyamán. Repülj magasan, kedves Nic. Nagyon fogsz hiányozni. Őszinte részvétem a teljes családjának." - írta a Memo-t megformáló színész.

Nyugodjon békében!


Megjegyzések