Mi forog? Nézzünk be a TelevisaUnivision forgatási stúdióiba!

A TelevisaUnivision stúdióiban sosincs megállás, ugyanis mindig készül valamilyen telenovella, a munka folyamatos. Mai posztunkban bekukkantunk kicsit a forgatási stúdiókba, és megnézzük, mi készül éppen Mexikóban.


Tu vida es mi vida

Október 9-én kezdetét vette Angelli Nesma legújabb produkciója, a Tu vida es mi vida, mellyel visszatér a telenovellák világába Valentino Lanús, aki Susana Gonzálezzel a főszereplő-párost keltik életre ebben a reményt keltő melodrámában, mely a chilei Amar a morir remake-jeként forog már hetek óta a TelevisaUnivision stúdióiban.

Juan Soler, Laura Flores, Margarita Magaña, Lisardo, Roberto Mateos, Pedro Moreno, Marcos Montero, Elsa Ortiz, Sofía Rivera, Romina Poza, Sergio Madrigal, Karla Gaytán, Pedro Baldo, Elena Pérez és Verónica Merchant is részesei a projektnek, mely 2024. január 15-én érkezik meg a mexikói Las Estrellas 18:30-as sávjába, ahol a jelenleg futó Minas de pasión-t váltja. Korábban már megosztottunk egy csokor forgatási képet a melodrámáról, alább pedig egy újabb fotót hoztunk arról a hivatalos eseményről, ahol a csapó is elcsattant.




El amor no tiene receta

November 6-án két produkció is kezdetét vette Mexikóban, az egyikük Juan Osorio újdonsága, az El amor no tiene receta, mely Claudia Martín és Daniel Elbittar főszereplésével készül. A producer legújabb melodrámája, mely Pablo Ferrer eredeti történetéből készül, november 13-án tartotta meg azt a hivatalos eseményt, melyen a csapó is elcsattant, azóta hivatalosan is rögzítik a novella jeleneteit. A szereposztást Altair Jarabo, Azela Robinson, Juan Carlos Barreto, Beatriz Moreno, Hugo Catalán, Nicola Porcella, Coco Máxima, Isabella Tena és Andrés Vázquez is erősítik, képernyőre pedig a jelenleg futó Golpe de suerte helyén kerülnek a 20:30-as sávban, a tervek szerint 2024. február 19-én. Nemrég megosztottuk veletek az első forgatási képeket, az alábbi videóban pedig a novella forgatására is bepillanthattok.



Vivir de amor

A másik produkció, mely szintén aznap kezdte meg a forgatást, az Salvador Mejía újdonsága, a Vivir de amor, melynek főszereplőit Kimberly Dos Ramos és Emmanuel Palomares keltik életre. A telenovella, mely a délutáni 16:30-as sávba, egy portugál alkotás, a Lazos de sangre feldolgozásaként készül, a producer elmondásai szerint a fő téma az irigység lesz.

A szereposztást Gala Montes, Josh Gutiérrez, Gabriela Spanic, Juan Diego Covarrubias, Francisco Gattorno, René Strickler, Amairani Romero, Eugenia Cauduro, Roberto Romano, Mariluz Bermúdez, Bárbara Islas, Mauricio Aspe, Malillany Marín, Isadora González, Eric del Castillo és André Sebastián is erősítik, képernyőre pedig 2024. január 29-én kerülnek Mexikóban a Nadie como tú helyén. A forgatások megkezdéséről itt olvashattok, az alábbiakban pedig egy videót láthattok, melyben a színészeket már karaktereik bőrében fotózzák.



El extraño retorno de Diana Salazar

Emellett nemcsak a televízióba forgatnak újdonságokat, hanem a TelevisaUnivision streaming szolgáltatójára, a ViX+-ra is. Az egyik legjobban várt produkció pedig az El extraño retorno de Diana Salazar, a klasszikus telenovella új verziója, mely ötödik alkalommal is egyesíti Angelique Boyer-t és Sebastián Rulli-t, mint egy melodráma főhőseit. Az évszázadokat átívelő történetet már egy ideje forgatják Mexikóban, azonban kevés információt osztanak meg a közösségi oldalakon, nagyon vigyáznak a részletekre.

Paola Toyos, Arap Bethke, Ruben Sanz, Eduardo Victoria, Ivan Tamayo, Axel Alcántara, Cassandra Sánchez-Navarro, Sergio Mur, Erik Chapa, Mónica Dionne és Sergio Reynoso is erősítik a szereposztást, a produkció a W Studios készíti a TelevisaUnivisonnak Carlos Bardasano és Patricio Wills vezényletével. A sorozatot pedig a tervek szerint 2024 elején mutatják be a streaming szolgáltató kínálatában. Addig is, hoztunk egy képet a főhősnőt, Leonor-t, illetve Diana-t alakító Angelique Boyer-ről.




Ami még jön...

Mindezek mellett még forgatják a jelenleg képernyőn lévő Golpe de suerte-t és az El maleficio-t, de ezek mellett azonban már több produkció is készül a jövő évre. Köztük Giselle González újdonsága, a Marea de pasiones, mely Oka Giner és Matías Novoa főszereplésével egy eredeti történetet mutat be a közönségnek. A produkció jelenleg az utolsó simításokat végzi, hogy december elején meg is kezdhessék a forgatásokat. Carlos Bardasano is dolgozik újdonságán, a Juana, la virgen feldolgozásán, mely Camila Valero és Brandon Peniche főszereplésével készül, ám erről a produkcióról jelenleg kevesebbet tudni. Lucero Suárez is készíti új melodrámáját, mely a pletykák szerint egy több főhősnőt bemutató novella lesz, valamint már José Alberto Castro is dolgozik újdonságán, mely egy juvenil telenovella lesz. Úgyhogy a munka folyik a háttérben, ugyanis az Álomgyár sosem pihen.

Ti melyik telenovellát várjátok a legjobban mindezek közül? Mit gondoltok a készülő novellák felhozataláról?


Megjegyzések